25 / 04 / 2024

Necati Şekergümüş

Necati Şekergümüş

Gümüş Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Necati Şekergümüş tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da Şişli, Zincirlikuyu Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi'nde kuruldu

Necati Köklü kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Ne iş yapıyor?

Necati Köklü nereden mezun oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşbir Holding’te ne iş yapıyor? İşte Necati Köklü ile ilgili tüm merak edilenler...

Ensa Harita Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ensa Harita Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necati Yılmaz tarafından kuruldu.

Tulara Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tulara Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Necati Yılmaz tarafından kuruldu.

Namsar Restoran Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Kuruldu!

Namsar Restoran Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Necati Şekergümüş tarafından kuruldu.

Altın almalı mı, satmalı mı? Bir gram altını olan bile acilen baksın!

Altında yükseliş devam ederken, yeni rekor seviyeleri test ediliyor. Peki bu yükseliş daha ne kadar devam edecek? Vatandaşlar altın almalı mı satmalı mı? Altında son durum ne, bayramdan sonra altın ne olur? Ünlü yatırım uzmanı Necati Akın herkesin kafasındaki soruları cevaplandırdı.

Tayniko Gayrimenkul Turizm İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tayniko Gayrimenkul Turizm İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Necati Bektaş tarafından kuruldu.

Piksel Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Piksel Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Necati Uçar tarafından kuruldu.

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi bugün Eyüpsultan'da Necati Avşar ve Murat Arı ortaklığında açıldı.

Burak D İnşaat Oto Alım Satım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak D İnşaat Oto Alım Satım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Burak, Necati  Burak tarafından kuruldu.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Gaziemir Belediyesi Meclis Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Komisyonu Başkanı Necati Kırmaz, Uzundere kentsel dönüşüm projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kırmaz, projenin en hızlı şekilde tamamlanarak teslim edilmesi için çalışmaların yapıldığını belirtti.

Kemer Emniyet Müdürlüğü, Göynük'teki yeni binasına taşındı!

Antalya Kemer Emniyet Müdürlüğü yeni binası olan Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binası'na taşındı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni binasında hizmet vermeye başlayacak emniyet teşkilatını ziyaret etti.

Necati Özdeniz'den kira sertifikası açıklaması!

Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı M. Necati Özdeniz, Bol Kepçe ile sektörde ilk defa katılma hesabı ile kira sertifikasını birleştirerek yüksek getiri elde edilmesinin mümkün hale geldiğini dile getirdi.

Proje Tasarım Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Proje Tasarım Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Necati Aktülün tarafından kuruldu.

Necati Şekergümüş Haberi

Necati Şekergümüş

Gümüş Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Necati Şekergümüş tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da kuruldu. 


Gümüş Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi iş konusu; Turizm sektöründeki her türlü faaliyette bulunmak, yurt içinde ve yurt dışında her nevi otel,motel,konaklama tesisleri,tatil köyleri,pansiyon,kamping yerleri,gece kulübü bar,restaurant,kafeterya,disko,plaj yüzme havuzu çocuk parkları,sportif tesisleri,alışveriş merkezleri,dinlenme ve eğlence yerleri,tesis etmek,kiralamak,kiraya vermek,satın almak,satmak,işletmek,yurt içi ve yurt dışı seyahat acentelikleri ve irtibat büroları açmak,işletmek turlar


Gümüş Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi adres: Şişli, Zincirlikuyu Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi,...