19 / 04 / 2024

Nef 3 D teknolojisi

Nef 3 D teknolojisi

Nef'in gayrimenkulde yeni hedefi  3D yazıcı ile ev yapmak. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Hedefimiz bu yılın üçüncü çeyreğinde 3D yazıcı ile ev yapmaya başlamak" dedi.

1942'de Eskişehir'in göbeğinde 3 dönüm arazi ve 3 ev 15 bin liraya satılmış!

Eskişehir'de 1942 yılında 3 ev ve 3 dönüm arazi 15 bin liraya satışa çıkarılmış. Satış ilanında pazarlık yapılacağı da belirtilmiş...

Aktim 3 hemen teslim fırsatıyla satışta! Son 15 dükkanı kaçırmayın!

Bilgiçler Yapı imzası ile hayata geçirilen Aktim 3 Avcılar'da toplam 157 bağımsız bölüm yer alıyor. Aktim 3 hemen teslim fırsatıyla satışta! Peki Aktim 3 dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Sanayi üretiminde düşüş! Yüzde 1.3 geriledi!

Kasım ayı verilerine göre, sanayi üretiminde Kasım ayında yüzde 1.3 düşüş gerçekleşti

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu! Tam 198 konut ve 3 dükkanlık yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projesi kapsamında 198 yeni konut ve 3 dükkan inşa edilecek. Projenin ihalesi 10 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Polatlı Belediyesi 3 dükkan ve bir arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Polatlı Belediye Başkanlığı, Ankara Üçpınar ve Cumhuriyet mahallelerinde yer alan bir adet arsa ve 3 adet dükkanı satışa çıkardı.

Melikgazi Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat işi ihalesi! 48 daire 3 dükkan yaptıracak!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi ilçesi Battalgazi Mahallesi'nde 48 konut ve 3 dükkan yaptıracak. İşte detaylar...

Konya'da 18.8 milyon TL'ye icradan satılık 3 dükkan!

Konya 10. İcra Dairesi Konya'da yer alan 3 adet dükkanı 18 milyon 824 bin 248 TL bedelle satışa çıkardı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 60 milyon TL'lik 3.dönemsel kira ödemesi tamam!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKSA2113 ISIN kodlu, 378 gün vadeli, 100 milyon TL tutarında kira sertifikasının 3.dönemsel kira ödemesi tamam... 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 3. dönemsel kira ödemesi tamam! 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKSK2210 ISIN kodlu kira sertifikasının 3. dönemsel kira ödemesi tamam...

Deniz GYO'nun 3. dönem faiz oranı yüzde 1.4187!

Deniz GYO'nun 84 gün vadeli 67 milyon TL nominal değerli finansman bonosunun 3. dönem kupon dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 1.4187 oldu.

AB'de inşaat üretimi Aralık ayında yüzde 3,3 düştü!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin katı biçimde uygulandığı geçen yılın aralık ayında bir önceki aya göre yüzde 3,3 oranında azaldı.

Mardin’de konut satışları kasım ayında yüzde 9,3 düştü!

Mardin’de konut satışları kasım ayında yüzde 9,3 oranında düşüş göstererek 647'ye geriledi. Şehirde konut alanların büyük bölümü ikinci el konutlarını seçti. Ocak ayından beri 11 aylık süreçte ise toplam 7 bin 910 konut satışı gerçekleşti.

Emlak Konut GYO 3. dönem geçici vergi beyannamesi!

Emlak Konut GYO tarafından 2020 yılı 3. dönem geçici vergi beyannamesi ekinde verilen ve SPK mevzuatına göre düzenlenmemiş gelir tablosu yayınlandı. 

Nef 3 D teknolojisi Haberi

Nef 3 D teknolojisi

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 3D yazıcılarla yapı elemanları üretmeye başlayacaklarını, bunun ilk örneğini yılın ikinci çeyreğinde öğrenci yurtlarının tavanlarının yapımında hayata geçireceklerini söylüyor.

 
Ekonomist Dergisi'nden Fatoş Bozkuş'un haberine göre; 2010 yılında kurulan Nef, bugüne kadar 30'un üzerinde proje geliştirdi ve 10 binden fazla konut teslim etti. Tüm projelerinde metrekarelerle değil, santimetrekarelerle çalışarak, ince düşünülmüş yaşam alanları tasarlamayı amaçlayan bir şirket olarak yola çıktıklarını söyleyen NefYönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, şu an dünyanın en iyi 10 mimarlık firmasından 4'ü ve ödüllü 20 tasarımcısından 12'si ile aynı anda çalıştıklarının altını çiziyor.

10 yıl içinde ABD ve Avrupa'nın 10 metropolünde yer almayı hedeflediklerini belirten Timur, Avrupa Yatırım ve Kalkınma Bankası olan EBRD ile ortak öğrenci yurdu ve projeler geliştirmek için ortak...