19 / 04 / 2024

nef iki iletişimi nef iki satış ofisi

nef iki iletişimi nef iki satış ofisi

Nef İki Haliç nerede , telefon numarası, iletişim bilgileri, adres, satış ofisi ve proje ile ilgili tüm detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor...

Esas Gayrimenkul'e MarCom Awards Platin ödülü!

Esas Gayrimenkul, “shopla” uygulamasıyla 1994'ten beri düzenlenen ve pazarlama iletişimi alanının en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödül aldı.

ABD'de 16 dev Wall Street firmasına ağır ceza

SEC,Barclays, Bank of America, Citigroup, Credit Suisse, Deutsche Bank, Goldman Sachs, Morgan Stanley ve UBS'in bulunduğu dev 16 finans şirketine elektronik iletişimi sürdüremedikleri ve koruyamadıkları nedeni ile 1,1 milyar dolarlık para cezası kesti.

Tek başına bir hissedar binanın tamamını satabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Babamlar 4 kardeş. Biri vefat etti hissesi bizde. Diğer kardeşler Amerika’ya yerleşmişler ve iletişimi kesmişler, ulaşamıyoruz. Babam buradaki taşınmazların 30 seneden fazla vergilerini ödüyor. Fakat satamıyoruz. Nasıl bir yol izlemeliyiz? ' sorusunu yanıtladı.

Nef, iki yeni projesi için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi!

Sektördeki en yüksek kredi notu olan A+ notuna sahip olan Nef, şimdi de iki yeni projesi Nef Reserve Kandilli ve Nef Reserve Gölköy için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi.

Nef iki projesini sigortalattı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Nef, Nef Reserve Kandilli ve Nef Reserve Gölköy projeleri için ‘Bina Tamamlama Sigortası’ yaptı.

Nef Ortayaka iletişim!

Nef Ortayaka iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Fiyatların 360 bin TL'den başladığı projede ayda sadece 2 bin 900 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor.  

NEF Çekmeköy Ormantepe iletişim bilgileri!

Nef Çekmeköy'de NEF Ormantepe projesine hazırlanıyor. NEF Ormantepe projesi yakında satışa sunulacak. NEF Çekmeköy Ormantepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri!

Toplam bin 500 adet daireden oluşan NEF Çekmeköy projesi İstanbul Çekmeköy'de Özyeğin Üniversitesi'nin yanında inşa ediliyor. İşte Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri...

Nef 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yatırımları hızlandırdı!

Gayrimenkul şirketi Nef, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında frene basmak yerine yatırımlarına hız vermeye karar verdi.

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim!

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nef Bahçelievler projesi yakında satışa sunuluyor...

TOKİ Metro Ethernet ve P2P veri iletişimi hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ Metro Ethernet internet hizmeti ve P2P veri iletişimi hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

Nef Sancaktepe iletişim!

Nef Sancaktepe iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nef Sancaktepe projesinde teslimler 2019 yılında yapılıyor...

Nef Kağıthane 4 iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Nef Kağıthane 04 projesinin iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor...

nef iki iletişimi nef iki satış ofisi Haberi

nef iki iletişimi nef iki satış ofisi

Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef 02 projesi Levent'te inşa ediliyor.61 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede 327 adet konut bulunuyor. Nef İki Haliç nerede sorusunun cevabı şöyle;


Nef iki projesinin içerisinde yer alan ortak kullanım alanları arasında açık hava parti alanı gusto odası, fitness salonu, mini futbol ve basketbol sahası, gökyüzü gözlem odası, teras bahçesi, toplantı odası, ve sanat atölyesi  bulunuyor.


Nef İki Haliç nerede , adres; Büyükdere Caddesi Yapı Kredi Plaza 

C Blok Kat: 16 Levent 34330 


Nef İki projesine 0850 250 06 33 numarası telefondan veya www.nef.com.tr internet adresinden ulaşılabiliyor.


Nef İki Haliç...