19 / 04 / 2024

nef iki ödeme koşulları

nef iki ödeme koşulları

Toplam 288 konutun yer aldığı Nef İki ödeme koşulları için haberimizi okumanız yeterli...

EYT’lilere müjde verildi! İki ödeme birden yapılacak!

Emekli maaşının bağlanmasını bekleyen EYT’li vatandaşlar işlemlerinin sona ermesiyle biriken tüm maaşlarını alacak. Bunun yanı sıra, çift ikramiye imkanı da olacak.

Milyonlarca emekliye müjde! Bütün emeklilere haziranda iki ödeme birden yapılacak!

EYT çerçevesinde prim ve yıl şartını tamamlayan vatandaşlar emeklilik hakkında kavuştu. Maaş başvurusunu yapan vatandaşların büyük bölümüne aylığı bağlanırken, işlemlerinin tamamlanmasını bekleyen emekliler de toplu ödeme alacaklar. Ayrıca tüm emekliler haziranda çifte ödeme alacaklar.

Tüm emeklilere müjde! İki ödeme birden yapılacak!

Milyonlarca emekli 28 Haziran tarihinden önce Kurban Bayramı ikramiyesi alacak. 31 Mayıs tarihine kadar maaş başvurusu yapan EYT’liler de bu ödemeden faydalanacak. Maaşları henüz bağlanmamış bazı EYT’liler de çift ikramiye alacak.

Edonia Garden'da yılın son kampanyası başladı!

Pendik'te inşa ettiği Edonia Garden'da yılın son kampanyasına start veren Kar Yapı, projeden konut almak isteyenlerin karşısına iki ödeme seçeneğiyle çıkıyor...

Nef, iki yeni projesi için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi!

Sektördeki en yüksek kredi notu olan A+ notuna sahip olan Nef, şimdi de iki yeni projesi Nef Reserve Kandilli ve Nef Reserve Gölköy için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi.

Nef iki projesini sigortalattı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Nef, Nef Reserve Kandilli ve Nef Reserve Gölköy projeleri için ‘Bina Tamamlama Sigortası’ yaptı.

Nef Ortayaka ödeme planı!

Nef imzası ile Haliç'e 5 dakika mesafede hayata geçirilen Nef Ortayaka projesi başladı. Projede ev fiyatları 360 bin liradan başlıyor...

NEF Kandilli ödeme planı 2018!

NEF Kandilli ödeme planı 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 406 daireden meydana gelen projenin mimari tasarımı Emre Arolat'a ait. 

Nef Ormantepe ödeme tipleri 2017!

Nef Ormantepe ödeme tipleri 2017 kapsamında yüzde 1 peşinat avantajının yanı sıra cazip ödeme koşulları da sunuluyor. Nef Ormantepe Sitesi fiyat listesi 299 bin TL'den başlıyor...

Nef Ormantepe ödeme bilgisi!

Nef Ormantepe projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Nef Ormantepe ödeme bilgisi kapsamında yüzde 1 peşinat veriliyor.

NEF Sancaktepe fiyat ve ödeme listesi!

Timur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen NEF Sancaktepe projesinde teslimlerin Aralık 2018'de gerçekleşmesi planlanıyor. İşte NEF Sancaktepe fiyat ve ödeme listesi...

Nef 05 Kağıthane kampanyalı ödeme planı!

Toplam 96 adet daireden meydana gelen Nef Kağıthane 05 projesinde fiyatlar 368 bin TL'den başlıyor. İşte Nef 05 Kağıthane kampanyalı ödeme planı...

NEF Sancaktepe 2017 kampanyalı ödeme şekli!

NEF Sancaktepe 2017 kampanyalı ödeme şekli kapsamında ödemelere 2019 yılında başlanabiliyor. Projede konut fiyatları en düşük 404 bin TL'den başlıyor...

nef iki ödeme koşulları Haberi

nef iki ödeme koşulları

Daire teslimlerine Ağustos 2013'te başlanacak Nef 02, Timur Gayrimenkul projesi olarak hayata geçiriliyor. Nef İki ödeme koşulları için haberimizden yararlanabilirsiniz.


4 bloktan meydana gelen Nef 02 Haliç, İstanbul Haliç'te yükseliyor. Konut tiplerinin 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı Nef İki ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor.



Nef Suites ve Nef Flats olmak üzere 2 etaptan oluşan Haliç Nef 02'de 3 blokta konutlar, 1 blokta ise ofisler yer alıyor. Toplam 288 daireden meydana gelen Nef İki ödeme koşulları bilgilerini haberimizin içerisinde bulmanız mümkün.


Kişisel gelişim stüdyosu, çocuk oyun alanları, sanat atölyesi, hobi odası, misafir odaları, barbekü alanının bulunduğu Nef İki'de; 1+1 daireler 200 bin TL, 3+1 daireler 400 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile satılıyor.


1+1 dairelerin 60...