19 / 04 / 2024

Nef Merter daire fiyatları

Nef Merter daire fiyatları

Daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteren Nef Merter Konutları stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Peki Nef Merter ne zaman teslim edilecek?

Nef Merter ödeme koşulları!

Daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Nef Merter Evleri stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. İşte Nef Merter ödeme koşulları...

Nef Merter satış ofisi!

Satış süreci devam eden Nef Merter konut projesinde yer alan evlerin büyüklükleri 39 metrekare ile 89 metrekare arasında farklılık gösteriyor. İşte Nef Merter satış ofisi iletişim bilgileri...

Nef Merter ödeme planı!

Stüdyo ve 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen dairelerden meydana gelen Nef Merter Residence projesi Timur Gayrimenkul imzası taşıyor. İşte Nef Merter ödeme planı...

Timur Gayrimenkul Nef Merter Evleri!

Daire teslimleri Eylül 2016'da gerçekleşecek olan Timur Gayrimenkul Nef Merter Evleri 270 bin liradan başlangıç gösteriyor. Satışları devam eden proje 2 blok halinde yükseliyor.

Nef Merter Residence!

Timur Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Nef Merter Residence konut projesinde yer alan dairelerin alanları 39 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje 2 blok halinde yükseliyor.

Nef Merter'de 12 yıl kira garantisi!

Yüzde 1 peşinat ödemesiyle konut sahibi olma imkanı sunulan Nef Merter projesinde fiyatlar 270 bin liradan başlıyor. Nef Merter stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Nef Merter satış ofisi iletişim bilgileri!

Nef Merter Konutları, Timur Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de inşa ediliyor. Projede stüdyo ve 1+1 daire tipleri bulunuyor. Nef Merter satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Nef Merter projesinde peşinatı 24 ayda ödeme imkanı!

İstanbul Avrupa Yakası Merter'de inşa edilen Nef Merter Evleri, stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Projede 12 yıllık kira garantisi veriliyor.

Nef Merter ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteren Nef Merter Konutları stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Peki Nef Merter ne zaman teslim edilecek?

Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık!

Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık daire tipleri stüdyo ve 1 oda 1 salonlardan oluşuyor. 12 yıllık kira garantisi verilen proje İstanbul Güngören'de yer alan Merter'de yükseliyor.

Nef Merter ödeme koşulları!

Daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Nef Merter Evleri stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. İşte Nef Merter ödeme koşulları...

Timur Gayrimenkul Nef Merter fiyat!

Stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlardan meydana gelen Nef Merter Residence 'de yüzde 1 peşinat kampanyası ile daire sahibi olunabiliyor. İşte Timur Gayrimenkul Nef Merter fiyat listesi...

Nef Merter Rezidans nerede?

Daire fiyatları 70 bin TL'den başlangıç gösteren Nef Merter Evleri 'nda banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Merter Rezidans nerede?

Nef Merter Aralık 2016'da teslim!

10 katlı ve 15 katlı 2 blok halinde inşa edilen Nef Merter projesi stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Nef Merter'de fiyatlar 270 bin liradan başlıyor...

Nef Merter Rezidans adres!

Nef Merter Rezidans adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen proje stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor.

Nef Merter'de peşinatı 24 ayda ödeyin!

Teslimlerinin 2016 yılının Eylül ayı içerisinde yapılması planlanan Nef Merter projesi stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projede satışlar 270 bin liradan başlayan fiyatlarla gerçekleşiyor...

Nef Merter Timur Gayrimenkul satılık!

Nef Merter Timur Gayrimenkul satılık daire teslimleri 2016 yılının Eylül ayında başlayacak. Stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden meydana gelen proje 10 - 15 katlı 2 blok olarak inşa ediliyor.

Nef Merter Konutları nerede?

Nef Merter daire fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. 2 blok halinde yükselen projede daire alanları 39 - 89 metrekare arasında değişiyor. Peki Nef Merter Konutları nerede?

Nef Merter daire fiyatları Haberi

Nef Merter daire fiyatları

'Nef Merter ne zaman teslim edilecek?' sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. Satış süreci devam eden proje 10 ve 15 katlı 2 blok halinde yükseliyor.


Timur Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Nef Merter Rezidans 'ta yer alan daireler modüler sistem sayesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak birleştirilebiliyor.


Nef Merter Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinat tutarı teslime kadar aylık yüzde 1 oranında ödeniyor. Kalan bedel için banka kredisi ile vade yapılıyor. 


'Nef Merter ne zaman teslim edilecek?' sorusuna 2016 yılı Aralık ayı yanıtını verebiliriz. Projede yer alan konutların alanları 36 metrekare ile 56 metrekare arasında değişiyor. 


Nef Merter satış ofisi

Telefon: 444 9 633

Web: www.nef.com.tr

Özge...