20 / 04 / 2024

nef merter fiyatlar

nef merter fiyatlar

Nef Merter Rezidans 'ın ödemeleri kapsamında yüzde 25 peşinat teslime kadar ödeniyor, kalan kısım banka kredisi ile vadelendiriliyor. İşte Nef Merter Evleri satış fiyatları...

Nef Merter fiyat listesi!

Nef Merter fiyat listesi bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire alanlarının 36 metrekare ile 89 metrekare arasında değiştiği proje 10 - 15 katlı 2 blok olarak hayata geçiriliyor.

Nef 12 Merter Evleri fiyatlar!

Nef 12 Merter Evleri fiyatları 220 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Timur Gayrimenkul Nef 12 Merter ve Nef 03 Kağıthane projelerinin lansmanını 26 Eylül'de gerçekleştiriyor...

Nef Merter'de 12 yıl kira garantisi!

Yüzde 1 peşinat ödemesiyle konut sahibi olma imkanı sunulan Nef Merter projesinde fiyatlar 270 bin liradan başlıyor. Nef Merter stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Nef Merter ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteren Nef Merter Konutları stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Peki Nef Merter ne zaman teslim edilecek?

Nef Merter Evleri satış fiyatları!

Nef Merter Rezidans 'ın ödemeleri kapsamında yüzde 25 peşinat teslime kadar ödeniyor, kalan kısım banka kredisi ile vadelendiriliyor. İşte Nef Merter Evleri satış fiyatları...

Nef Merter Rezidans nerede?

Daire fiyatları 70 bin TL'den başlangıç gösteren Nef Merter Evleri 'nda banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Merter Rezidans nerede?

Nef Merter'de her ay yüzde 1 peşinat ödeniyor!

Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Nef Merter Evleri'nde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Projede teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Nef Merter Aralık 2016'da teslim!

10 katlı ve 15 katlı 2 blok halinde inşa edilen Nef Merter projesi stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Nef Merter'de fiyatlar 270 bin liradan başlıyor...

Nef Merter'de peşinatı 24 ayda öde! Krediyi 2017'de kullan!

Peşinat ödemelerinin 24 aya bölündüğü ve banka kredilerinin ise 2017'de başlayacağı Nef Merter projesinde Kolay Yatırım Fırsatı devam ediyor. Fiyatlar ise 270 bin TL'den başlıyor.

Nef Merter fiyatları ne kadar?

Metroya ve metrobüse yürüme mesafesinde inşa edilen Nef Merter Rezidans konut projesinde peşinat ödemeleri 24 ay boyunca yapılıyor. Peki Nef Merter fiyatları ne kadar?

Merter Nef satış fiyatları!

Nef Merter projesinde 1+0 ve 1+1 daireler yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 39 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiyor. İşte Merter Nef satış fiyatları..

Nef Merter Konutları nerede?

Nef Merter daire fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. 2 blok halinde yükselen projede daire alanları 39 - 89 metrekare arasında değişiyor. Peki Nef Merter Konutları nerede?

Nef Merter Rezidans fiyatları!

Metrobüse ve metroya yürüme mesafesinde yer alan Nef Merter 14 Evleri 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki satışları devam eden Nef Merter Rezidans fiyatları ne kadar?

Nef Merter 14 Evleri'nde ödemeler 2017'de başlıyor!

Timur Gayrimenkul tarafından 10 ve 15 katlı 2 blok olarak hayata geçirilen Nef Merter 14 projesinde satış süreci devam ediyor. Fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor.

Nef Merter 14 projesi ne zaman teslim?

Nef Merter 14 projesi 10 katlı ve 15 katlı 2 blok halinde yükseliyor. 1+0 ve 1+1 daire tiplerine yer verilen projede fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor. Peki Nef Merter 14 projesi ne zaman teslim?

nef merter fiyatlar Haberi

nef merter fiyatlar

Satışları devam eden Nef Merter Konutları 'nda 12 yıllık kira garantisi veriliyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edilen daireler bulunuyor.


Nef Merter Evleri satış fiyatları daire tiplerine göre değişiyor. İstanbul Güngören'e bağlı Merter'de yükselen proje 10 katlı ve 15 katlı 2 bloktan meydana geliyor. 


Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nef Merter Residence 'de daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayı içerisinde yapılması öngörülüyor.


Nef Merter Evleri satış fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede dairelerin teslim tarihine kadar yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan bedel banka kredisi ile taksitlendiriliyor. 


Timur Gayrimenkul Nef Merter iletişim

Telefon: 444 9 633

Web: www.nef.com.tr

Özge...