20 / 04 / 2024

nef merter fiyatları

nef merter fiyatları

Stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlardan meydana gelen Nef Merter Residence 'de yüzde 1 peşinat kampanyası ile daire sahibi olunabiliyor. İşte Timur Gayrimenkul Nef Merter fiyat listesi...

Nef'ten Kolay Yatırım kampanyası geliyor!

Nef bugüne kadar gayrimenkul sektöründe devrim yapan " Foldhome " ve " Garantili Proje " keşiflerinden sonra "Kolay Yatırım" adını verdiği yepyeni bir buluşa daha imzasını attı.

Nef Merter artı kampanyası

Dairelerin 2016 yılının Haziran ayında teslim edilmesi Nef Merter artı kampanyası dahilinde aylık taksitler 1,400 TL'den başlayarak değişiyor. Projede; otopark, 24 saat güvenlik, spor tesisleri, yüzme havuzu yer alıyor...

Nef'in yeni projeleri!

Nef'in yeni projeleri Nef Kağıthane 03 ve Nef Merter 12 projelerinde konut satışlarına başlandı. Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef'in yeni projelerinin teslimi için 2016 yılının Şubat ayı düşünülüyor...

Nef Merter'de 12 yıl kira garantisi!

Yüzde 1 peşinat ödemesiyle konut sahibi olma imkanı sunulan Nef Merter projesinde fiyatlar 270 bin liradan başlıyor. Nef Merter stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Nef Merter ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteren Nef Merter Konutları stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Peki Nef Merter ne zaman teslim edilecek?

Nef Merter Evleri satış fiyatları!

Nef Merter Rezidans 'ın ödemeleri kapsamında yüzde 25 peşinat teslime kadar ödeniyor, kalan kısım banka kredisi ile vadelendiriliyor. İşte Nef Merter Evleri satış fiyatları...

Nef Merter Rezidans nerede?

Daire fiyatları 70 bin TL'den başlangıç gösteren Nef Merter Evleri 'nda banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Merter Rezidans nerede?

Nef Merter'de her ay yüzde 1 peşinat ödeniyor!

Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Nef Merter Evleri'nde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Projede teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Nef Merter Aralık 2016'da teslim!

10 katlı ve 15 katlı 2 blok halinde inşa edilen Nef Merter projesi stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Nef Merter'de fiyatlar 270 bin liradan başlıyor...

Nef Merter'de peşinatı 24 ayda öde! Krediyi 2017'de kullan!

Peşinat ödemelerinin 24 aya bölündüğü ve banka kredilerinin ise 2017'de başlayacağı Nef Merter projesinde Kolay Yatırım Fırsatı devam ediyor. Fiyatlar ise 270 bin TL'den başlıyor.

Nef Merter fiyatları ne kadar?

Metroya ve metrobüse yürüme mesafesinde inşa edilen Nef Merter Rezidans konut projesinde peşinat ödemeleri 24 ay boyunca yapılıyor. Peki Nef Merter fiyatları ne kadar?

Merter Nef satış fiyatları!

Nef Merter projesinde 1+0 ve 1+1 daireler yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 39 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiyor. İşte Merter Nef satış fiyatları..

Nef Merter Konutları nerede?

Nef Merter daire fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. 2 blok halinde yükselen projede daire alanları 39 - 89 metrekare arasında değişiyor. Peki Nef Merter Konutları nerede?

Nef Merter Rezidans fiyatları!

Metrobüse ve metroya yürüme mesafesinde yer alan Nef Merter 14 Evleri 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki satışları devam eden Nef Merter Rezidans fiyatları ne kadar?

Nef Merter 14 Evleri'nde ödemeler 2017'de başlıyor!

Timur Gayrimenkul tarafından 10 ve 15 katlı 2 blok olarak hayata geçirilen Nef Merter 14 projesinde satış süreci devam ediyor. Fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor.

Nef Merter 14 projesi ne zaman teslim?

Nef Merter 14 projesi 10 katlı ve 15 katlı 2 blok halinde yükseliyor. 1+0 ve 1+1 daire tiplerine yer verilen projede fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor. Peki Nef Merter 14 projesi ne zaman teslim?

nef merter fiyatları Haberi

nef merter fiyatları

Timur Gayrimenkul tarafından İstanbul Avrupa Yakası Güngören-Merter'de hayata geçirilen Nef Merter Konutları 10 ve 15 katlı 2 blok olarak tasarlandı.


Timur Gayrimenkul Nef Merter fiyat listesi dairelerin alanları ve konumlarına göre farklılık gösteriyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.


Nef Merter Rezidans 'ın ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 25 peşinat tutarı, konut teslimlerine kadar yüzde 1 oranında aylık taksitler ile ödeniyor. Kalan bedel için ise banka kredisi ile vade imkanı yer alıyor. 


Daire teslimleri 2016 yılının Aralık ayında yapılacak olan Nef Merter Evleri 'nde yer alan modüler sistem sayesinde konut tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dönüştürülebiliyor.


Timur Gayrimenkul Nef Merter fiyat!

Stüdyo dairelerde 270 bin lira,

1 oda 1 salon dairelerde 350 bin liradan başlıyor.


Nef Merter Evleri iletişim 

Telefon : 444...