20 / 04 / 2024

Nef Ortayaka nerede

Nef Ortayaka nerede

Nef Ortayaka fiyatları ne kadar? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Projede lansman fiyatlarıyla satışlar devam ediyor.

Nef Ortayaka lokasyon!

Nef Ortayaka lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projede fiyatlar NEF Ailesi'ne özel 299 bin TL'den başlıyor. 

Nef Ortayaka konum!

Nef Ortayaka konum bilgileri haberimizde yer alıyor. TEM ile E-5'in ortasında, Haliç'e 5 dakika mesafede yer alan projede satışlar başladı.

Nef Ortayaka fiyatları 360 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Nef'in beklenen projesi Nef Ortayaka başlıyor. Kolay Ev konsepti ile tasarlanan projede daire fiyatları 360 bin TL'den başıyor...

Nef Meram nerede? Nef Konya Meram fiyat listesi!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef, Konya projesi için de ön talep topluyor. Peki Nef Meram nerede? Nef Konya Meram fiyat listesi...

Nef Arsa Amerika nerede? Nef Arsa Kaliforniya fiyat listesi 2022!

Nef Arsa Amerika nerede sorusunun yanıtı ve Nef Arsa Kaliforniya fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte yatırımcıların radarına giren Nef Arsa Amerika detayları...

Nef Arsa Ilgaz nerede? 

Yeni projelerine son sürat devam eden Nef Arsa Ilgaz projesiyle alıcılarını bekliyor. Peki Nef Arsa Ilgaz projesi nerede konumlanıyor? Nef Arsa Ilgaz projesinin özellikleri neler? İşte ayrıntılar.

Nef Sapanca nerede?

Nef Sapanca nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki Nef Sapanca nerede? İşte Nef Sapanca nerede sorusunun  yanıtı ve proje detayları...

Nef Reserve Hebil nerede?

Nef Reserve Hebil nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Nef Reserve Hebil nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Nef Koru Blokları nerede?

Koru Blokları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje şu anda ön talep toplama sürecinde. 

Nef New York nerede? 

Nef New York nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler 21 Ocak'ta satışa çıkarılıyor.

Nef Nakkaştepe nerede?

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerle öne çıkan Nef, yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Nef Nakkaştepe nerede?

Nef Çekmeköy satış ofisi nerede?

Satışların devam ettiği Nef Çekmeköy projesinde ticari alanlar da satışa çıkıyor. Peki projenin satış ofisi nerede yer alıyor? İşte Nef Çekmeköy satış ofisi adres ve haritası...

Eski eviniz gidiyor, yeni bir NEF olarak dönüyor!

Nef Ev Değiştirme Kampanyası devam ediyor. Nef Ev Değiştirme Kampanyası kapsamında Nef Ortayaka, Nef Çekmeköy, Nef Bahçelievler ve Reserve Kandilli projeleri yer alıyor. 

NEF projelerinde 120 ay 0,98 faiz fırsatı!

NEF'in ödüllü şehir merkezi projeleri NEF Çekmeköy, Basınekspres, Bahçelievler ve Ortayaka'da yüzde 10 indirime ek 120 ay için yüzde 0,98 kredi fırsatı başladı. Projede 2 bin 900 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

NEF projelerinde 2 bin 900 TL taksitle konut fırsatı!

NEF, şehir merkezinde bulunan dört projesinde konut sahibi yapacak bir kampanya başlattı. Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

NEF 0,98 kredi kampanyası!

NEF, şehir merkezinde yer alan Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da yeni bir kampanya başlattı.

Nef Ortayaka nerede Haberi

Nef Ortayaka nerede

Nef Ortayaka projesinde satışlar başladı. Projede fiyatlar NEF Ailesi'ne özel olarak 299 bin TL'den başlıyor. 

Şehir merkezi projesi olarak tanıtılan proje Emre Arolat tarafından tasarlandı. 

Haliç'e 5 dakika, TEM ile E-5'in ortasında bulunan proje yeni metro hatları ile her yere kolay ulaşım imkanı sağlıyor.

Nef Ortayaka yeni raylı ulaşım hatları ve köprülerin tamamına hızlıca ulaşmanızı sağlayan bağlantı yolları ile kolay erişim sunuyor.


Nef Ortayaka lokasyon

Tel:  444 9 633
Web:  Nef Ortayaka