16 / 04 / 2024

Nef Ortayaka telefon

Nef Ortayaka telefon

Nef Ortayaka konum bilgileri haberimizde yer alıyor. TEM ile E-5'in ortasında, Haliç'e 5 dakika mesafede yer alan projede satışlar başladı.

Nef Ortayaka iletişim!

Nef Ortayaka iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Fiyatların 360 bin TL'den başladığı projede ayda sadece 2 bin 900 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor.  

Eski eviniz gidiyor, yeni bir NEF olarak dönüyor!

Nef Ev Değiştirme Kampanyası devam ediyor. Nef Ev Değiştirme Kampanyası kapsamında Nef Ortayaka, Nef Çekmeköy, Nef Bahçelievler ve Reserve Kandilli projeleri yer alıyor. 

NEF projelerinde 120 ay 0,98 faiz fırsatı!

NEF'in ödüllü şehir merkezi projeleri NEF Çekmeköy, Basınekspres, Bahçelievler ve Ortayaka'da yüzde 10 indirime ek 120 ay için yüzde 0,98 kredi fırsatı başladı. Projede 2 bin 900 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

NEF projelerinde 2 bin 900 TL taksitle konut fırsatı!

NEF, şehir merkezinde bulunan dört projesinde konut sahibi yapacak bir kampanya başlattı. Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

NEF 0,98 kredi kampanyası!

NEF, şehir merkezinde yer alan Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da yeni bir kampanya başlattı.

NEF projelerinde yüzde 10 indirime ek 120 ay için 0,98 kredi fırsatı!

NEF, şehir merkezindeki ödüllü projeleri Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da büyük avantaj dönemi başlattı.

Nef Ortayaka'da 1 haftada 226 konut sattı!

Nef, yeni projesi Nef Ortayaka’nın satışlarına başladı. Projede 1 haftada tam 226 adet konut satıldı...

Nef Ortayaka güncel daire fiyatları!

Nef Ortayaka güncel daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Projeden kişiye özel ödeme planlarıyla konut sahibi olunabiliyor.

Nef Ortayaka daire fiyatları!

Dünyaca ünlü Türk Mimar Emre Arolat'ın tasarladığı Nef Ortayaka, TEM ile E-5'in ortasında yer alıyor. Projeden kişiye özel ödeme planı avantajı ile ev sahibi olunabiliyor...

Nef Ortayaka projesinde 3 günde 152 konut sattı!

Nef Ortayaka projesinde yer alan 548 adet konutun 152'sini 3 günde sattı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Timur, "Bu satış hem markamıza hem de ülke ekonomisine duyulan güvenin bir göstergesi" dedi...

Nef Ortayaka fiyatları ne kadar?

Nef Ortayaka fiyatları ne kadar? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Projede lansman fiyatlarıyla satışlar devam ediyor.

Nef Ortayaka lokasyon!

Nef Ortayaka lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projede fiyatlar NEF Ailesi'ne özel 299 bin TL'den başlıyor. 

Nef Ortayaka konum!

Nef Ortayaka konum bilgileri haberimizde yer alıyor. TEM ile E-5'in ortasında, Haliç'e 5 dakika mesafede yer alan projede satışlar başladı.

Nef Ortayaka fiyatları 2018!

Nef Ortayaka fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  Nef'in beklenen şehir merkezi projesi Ortayaka lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu.

Nef Ortayaka telefon Haberi

Nef Ortayaka telefon

Nef'in beklenen şehir merkezi projesi Ortayaka lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu. TEM ile E-5'in ortasında, Haliç'e 5 dakika mesafede yer alan proje yeni metro hatları ile her yere kolay ulaşım imkanı sağlıyor. 

Nef Ortayaka, Nef Ailesi'ne özel 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Emre Arolat'ın tasarladığı projede sınırlı sayıda daireye lansman öncesi fiyatlarla sahip olmak için acele edin...
 
Proje yeni raylı ulaşım hatları ve köprülerin tamamına hızlıca ulaşmanızı sağlayan bağlantı yolları ile İstanbul'un dilediğiniz yerine kolay erişim sunuyor.


Nef Ortayaka konum!

Tel:  444 9 633
Web:  Nef...