25 / 04 / 2024

Nef Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik

Nef Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik

Nef Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, Seçimi takip eden iki günde 70 daire satıp 47 milyon TL ciro elde ettiklerini açıkladı...

Galataport İstanbul'a ilk gemi Ağustos'ta yanaşacak!

Galataport İstanbul Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CMO) Mehmet Bali, Galataport İstanbul'un Ağustos'ta başlayacağını dile getirdi.

Yabancıların Türkiye'den gayrimenkul almasında etkili olan 6 faktör!

Big Property Agency Pazarlamadan Sorumlu Kurucu Ortağı Behzat Şimşek, yabancıların Türkiye'den gayrimenkul almasında etkili olan 6 faktörü anlattı.

İdealist GYO'nun üst yönetiminde değişiklik!

İdealist GYO tarafından Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine Mustafa Ekşi, Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine Mehmet Akif Ekşi, İhale ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Ali Demirci görevine getirildi.

Konutların yarısında DASK yok!

Generali Sigorta Direkt Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ölmez, "Türkiye gibi bir deprem ülkesinde DASK sigortası henüz yeterli oranda değil. Sigortalılık oranı ülke genelinde yüzde 51.5 civarında. Konutların yarısında DASK bulunmuyor" diye konuştu...

'Acemi inşaat şirketlerini devlet yönetsin' önerisi!

Sompo Japan Sigorta Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özer Şimşek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Meclis gündeminde konuşulan inşaat tamamlama sigortasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Zorunlu inşaat tamamlama sigortasına sektör ne kadar hazır?

Sompo Japan Sigorta Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özer Şimşek, mecliste görüşmeleri devam eden zorunlu inşaat tamamlama sigortası kapsamında değerlendirmeler yaptı. 

Nef seçim sonrası 47 milyon TL ciro elde etti!

Nef Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, Seçimi takip eden iki günde 70 daire satıp 47 milyon TL ciro elde ettiklerini açıkladı...

Nef son 3 yılda 60'tan fazla ödül aldı!

Nef Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, hem satış hem pazarlama hem de kurumsal sosyal sorumluluk alanlarında elde ettikleri pek çok ödülle işlerini iyi yaptıklarının sağlamasını aldıklarını belirtiyor.

Nivo İstanbul projesinde bölgenin en büyük çarşısı kuruluyor

Cathay Group Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Okan Süha Yıldırım, "Toplamda 223 ticari bölüm ile bölgedeki en büyük çarşı burada yer alacak" dedi. 

Handan Derya Ercan: Seramik sektörü teşviki hak ediyor!

Kaleseramik Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Handan Derya Ercan, Yeşilköy CNR EXPO'da başlayan UNICERA İstanbul Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı'nda Türkiye'nin seramik sektöründeki yerini anlattı.

Kaan Pehlivan: Konut sitelerinin karakteri olmalı!

Türkiye’de ilk kez gerçek anlamda sitelerde mahalle kültürünü yaşatmak amacıyla planlanan Nazenin Konakları, ilkelerinden taviz vermeden ilerliyor. Nazenin Konakları Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Pehlivan konut sektöründe büyük yankı uyandıran konseptlerini anlattı.

Fisun Kapki, Mint İnşaat Satış Pazarlama Müdür Yardımcısı oldu!

MİNT İnşaat’ta Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Fisun Kapki getirildi.

Soyak 2017'ye yeni projelerle giriyor!

Soyak Yapı A.Ş'nin Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tarık Ongun, kendilerini yenilikçi yaklaşım ve yatırımcılar için doğru lokasyonlarda gerçekleştirdiği projelerin başarıya taşıdığını söyledi. Ongun ayrıca yeni projeler için de çalışmaların başladığını belirtti...

Nef Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik Haberi

Nef Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik

Nef, 2017'de yaklaşık 2 bin adet konut satışıyla 1,5 milyar TL'lik ciro etmişti. Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre, Nef Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, Seçimi takip eden iki günde 70 daire satıp 47 milyon TL ciro elde ettiklerini açıkladı.

Nef Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, "Bu yıl ciro hedefimiz 1,9 milyar TL idi. Ancak ilk 6 ayda ciromuz 1 milyar TL'yi aştı. Son bir haftalık satış grafiğimiz önceki haftaya kıyasla yüzde 67 yukarıda. Yakaladığımız ivme böyle devam ederse yıl sonu hedefimizi aşmış olacağız" diye...