25 / 04 / 2024

Nef sermaye

Nef sermaye

Gayrimenkul sektöründe adından sıkça söz ettiren Nef, ödenmiş sermayesini 52 milyon 390 bin TL’den 459 milyon 174 TL’ye yükseltti. Firmanın özkaynakları 1 milyar TL seviyesine çıkmış oldu.

Nef Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer Meryem Sövüt, Erden Timur , Musa Timur tarafından kuruldu.

Bayramoğlu Nef İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramoğlu Nef İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Elman Bayramov tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nef Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Mahmut Ceyhan, Muahmmed Emin Ceyhan ve Yunus Emre Ceyhan ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nef, EBRD ile ortak gayrimenkul geliştirecek

Nef, gayrimenkul geliştirmek için EBRD ile güç birliğine gitti. 120 milyon dolarlık sermaye ile Nef& EBRD Gayrimenkul A.Ş.’yi kuran Nef ve EBRD, ilk etapta 600 milyon dolar yatırımla 5 bin konut, 6 bin yatak kapasiteli akademik rezidans geliştirecek.

Nef Ebrd Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Ebrd Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bülent Kozlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nef Çağlayan Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Çağlayan Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Erden Timur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Beşiktaş, Levent Mahallesi, Meltem Sokak, İş Kuleleri'nde kuruldu.

NEF'in 2. tahvil ihracına talep, ihrac miktarını yüzde 50 artırdı!

Timur Gayrimenkul (NEF) Sermaye Piyasalarında gerçekleştirdiği başarılarına bir yenisini daha ekledi. İlk tahvil ihracından sonra 2. tahvil ihracında da talep, ihracı geçti.

NEF'in 2'nci tahvil ihracında da talep, ihracı geçti!

Timur Gayrimenkul (NEF) Sermaye Piyasalarında gerçekleştirdiği başarılarına bir yenisini daha ekledi. İlk tahvil ihracından sonra 2. tahvil ihracında da talep, ihracı geçti.

Nef Turizm Prodüksiyon İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nef Turizm Prodüksiyon İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihat Dindar, Erkan Karatoy, Fatih Sümer tarafından 120 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Nisan'da kuruldu.

Bilişim Yapı Mimarlık şirketi 1 milyon 800 bin TL sermaye ile kuruldu!

Bilişim Yapı Mimarlık Gıda Turizm Otomotiv Dış Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon 800 bin TL sermaye ile kuruldu

Royal Maryam Nakliyat Turizm şirketi 1 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Royal Maryam Nakliyat Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile kuruldu

Otek Apart Otelcilik Turizm şirketi 1 milyon TL sermaye kuruldu!

Otek Apart Otelcilik Turizm Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye kuruldu

SPK, Yeni Sermaye Piyasası Kanun Tasarısı Taslağı'nı görüşe açtı!

Taslak, sermaye piyasası araçları ve ihraççılar, finansal raporlama, bağımsız denetim, derecelendirme ve değerleme, kurumsal yatırımcılar, denetim ve tedbirler, piyasa suçları ve yaptırımlar konularında birçok düzenlemeyi içeriyor

Nef sermaye Haberi

Nef sermaye

Türkiye’nin lider gayrimenkul firması Nef, yatırımlarına ve projelerine hız kesmeden devam ediyor. Şirketin son genek kurulunda alınan karara göre 52 milyon 390 bin TL olan ödenmiş sermaye 459 milyon 174 TL’ye yükseltildi. Nef, ödenmiş sermayesini yaklaşık yüzde 783 oranında artırmış oldu. 

Konuyla ilgili alınan karar Kamuoyunu Aydınlatma Platformu’nda paylaşıldı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş.’nin 27 Temmuz 2018 tarihli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda, şirketin 52.390.000,00-TL sermayesinin 406.610.174,63-TL daha arttırılarak, 459.000.174,63-TL'ye çıkarılmasına ve Şirket Esas Mukavelesinin Sermaye ile ilgili 6. maddesinin tadil edilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.''

Son 4 yıldır da konut satışlarında lideriz

Konuyla ilgili konuşan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “Nef olarak, son 3 yılda 4 bin 500’ün üzerinde konut teslimi gerçekleştirirken, son 4 yıldır...