28 / 03 / 2024

Nesa Profesyonel Bina Ve Site Yönetimi

Nesa Profesyonel Bina Ve Site Yönetimi

Nesa Profesyonel Bina Ve Site Yönetimi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Bodur Tiftik ve Barbaros Hayret  Has ortaklığında kuruldu. 

Konut alırken bunlara dikkat!

Pandemi ve depremin insanları müstakil konut arayışına yönlendirdiğini belirten FCTU Profesyonel Bina Tesis Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Hakan Akıncı, 2000'den sonra binaların deprem yönetmeliğine uygun yapılmaya başlandığını ve Türkiye’nin deprem kodunun 2007’de değiştiğini dile getirdi.

Bina yöneticiliği açısından sivil toplum kuruluşlarının önemi!

Tesis yönetimi ve profesyonel bina yöneticiliği açısından sivil toplum kuruluşlarının önemi ve işleyişi kat malikleri dışından seçilen profesyonel yöneticilerin ve firmaların sayılarının artması ile de profesyonel yönetim ve entegre tesis yönetimi bir sektör haline geldi.

Profesyonel bina site yönetimi nedir?

Profesyonel bina site yönetimi nedir? İşte Profesyonel Yönetici Kat Mülkiyeti Bilirkişisi Murat Erdoğan'ın Capital'de yer alan site yönetimiyle ilgili o yazısı...

Enka Grup Profesyonel Bina Yönetimi Danışmanlık Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enka Grup Profesyonel Bina Yönetimi Danışmanlık Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Eş tarafından kuruldu.

Profesyonel bina yönetimin yararları!

Bursa İhsaniye Altın Emlak'tan Münür Şenay, sitelerin ve çok katlı binaların profesyonel yönetim firmaları tarafından yönetilmesinin ihtiyaç ve zorunluluk haline geldiğini söylüyor..

Ali Çağatay Kankılıç, Se Club Profesyonel Tesis Yönetim'in genel müdürü oldu!

Ali Çağatay Kankılıç, Aşçıoğlu Grubu’nun, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club Genel Müdürlüğü görevini üstlendi...

Nesa Profesyonel Bina Ve Site Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Nesa Profesyonel Bina Ve Site Yönetimi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Bodur Tiftik ve Barbaros Hayret  Has ortaklığında kuruldu. 

Duru Ata Grup Danışmanlık Profesyonel Bina Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Duru Ata Grup Danışmanlık Profesyonel Bina Yönetimi Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin    Kılınçarslan tarafından kuruldu. 

Konsept projeleri bina yönetimine değer katıyor!

Gülçin-Tezcan Okay çiftinin kurduğu ve Cem Babaoğlu'nun üst düzey yönetici olduğu First Class Trust Union, konsept projelerle profesyonel bina yönetiminin İzmir'deki öneminin giderek arttığını açıkladı.

Profesyonel bina yönetimine sahip projelerin değeri yüzde 20 arttı!

First Class Trust Union'ın Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, profesyonel bina yönetimine sahip projelerin değerinin yüzde 15 ile 20 seviyesinde arttığını söyledi. Okay, konut ve ticari alanların kiralanması konusunda profesyonel çözümler ürettiklerini belirtti.

Güneş Gökay Eğitim Danışmanlık ve Profesyonel Bina Yöneticilik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Gökay Eğitim Danışmanlık ve Profesyonel Bina Yöneticilik Hizmetleri Limited Şirketi, Emine Kasarcı tarafından 10 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Ümraniye'de kuruldu.

Koza'ya 2014 Uluslararası İnovasyon Yönetimi Ödülü!

Avrupa Komisyonu '2014 Uluslararası İnovasyon Yönetimi Ödülü'nü 2 binden fazla uluslararası firma arasından Garanti-Koza iştiraki olan, profesyonel bina ve tesis yönetim firması Koza Yönetim ve Servis kazandı.

Altensis, Yeşil Bina Sertifikasyon Uzmanlığı için eğitimlere başlıyor!

Altensis, Yeşil Bina Sertifikasyon Uzmanlığı için 2 Kasım'da eğitimlere start veriyor. Berkay Somali, "Gayrimenkul pazarı yeşil anlayışa sahip olacak. Bunu profesyonel çizgide yaygınlaştırmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu...

Nesa Profesyonel Bina Ve Site Yönetimi Haberi

Nesa Profesyonel Bina Ve Site Yönetimi

Nesa Profesyonel Bina Ve Site Yönetimi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Bodur Tiftik ve Barbaros Hayret  Has ortaklığında kuruldu. 

Nesa Profesyonel Bina Ve Site Yönetimi Limited Şirketi konusu:
BİNA VE SİTE YÖNETİM DANIŞMANLIĞI a-Başta toplu konut alanları olmak üzere toplu yapı yönetimi,ortak donatı alanlarında, müstakil ve kompleks işyerleri ile benzer yerlerde yönetim hizmetleri vermek, sosyal konut işletmeciliği (kafeterya, havuz, fitness, büfe vb. ) bu tür faaliyetlerle ilgili her türlü proje, müşavirlik ve organizasyon ve danışmanlık hizmetleri yapabilir, yaptırabilir. b-Toplu yapı alanları, toplu yapı yönetimleri, ortak donatı alanları ve toplu işyeri gibi mekanların bakım ve işletme talimatlarını hazırlayabilir, yönetim ve işletme anlamında Kat Mülkiyeti Kanunu ile veya yerine ikame edebilecek mevzuatve ikincil mevzuat hazırlayabilir, ilgili mevzuat...