23 / 04 / 2024

Profesyonel bina yönetimin yararları!

Profesyonel bina yönetimin yararları!

Bursa İhsaniye Altın Emlak'tan Münür Şenay, sitelerin ve çok katlı binaların profesyonel yönetim firmaları tarafından yönetilmesinin ihtiyaç ve zorunluluk haline geldiğini söylüyor..



Günümüzde çok katlı binalar, çok sayıda bağımsız bölüme sahip sitelerin oluşması sebebiyle, bu yerlere ait ortak alanların profesyonel yönetim firmaları tarafından yönetilmesi ihtiyaç ve zorunluluk haline gelmiştir.

Apartman ve sitelerde yaşayan birinin yöneticilik yapması;  komşuluk ilişkileri ve aynı ortamda yaşamalarından dolayı, aidatların ödenmemesi  durumlarında  yasal takip yapılmasından, bir çok  çeşitli konuda handikaplar içermektedir.

Normal zamanlarda sıklıkla karşılaşılan aidat ödemelerinin geciktirilmesi; bugünkü kriz ortamında nakit sıkışıklığı nedeniyle daha çok artıyor.

Profesyonel  bina yönetim firması aidat ödeme sürecini baştan kontrol altına alarak zamanında, prosedüre uygun olarak yasal takipleri başlatarak aidat ödeme süreçlerini sorunsuzca çözebilmektedir.

Personel yönetimi kapsamında sözleşmelerin, talimatların bordoların  ve tüm yasal yükümlülüklerin eksiksiz yerine getirilmesi ile yaşanabilecek büyük problemlerin önüne geçiliyor.

Ortak alanlara ait yapılacak teknik hizmetler en ekonomik şekilde sunulmaktadır. Çok sayıda site için teknik hizmet sağlandığı için tek sitenin yöneticine göre uygun fiyatlı hizmet alınmaktadır.

Profesyonel  bina yönetim firmalarının dolayı ve doğrudan pek çok yararı vardır.

ALTIN EMLAK BURSA
RBS BURSA SİTE YÖNETİMİ
MÜNÜR ŞENAY


Gayrimenkul kira çarpanı nedir?

 


Geri Dön