25 / 04 / 2024

nestavilla sardunya

nestavilla sardunya

Sezona cazip bir kampanya ile merhaba diyen Nestavilla, en fazla tercih edilen modellerinden Sardunya’yı sadece 6 bin 500 TL peşinatla satışa sunuyor. Taksitli ödeme imkanları ile Nestavilla, arsanız hazırsa yazlık evinizi 15 günde kuruyor...

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

1 Euro’ya satılık ev olur mu demeyin!

İtalya’nın Sardunya Adası’na bağlı Ollolai bölgesinde bulunan 200 taş ev yaklaşık 1 Euro’ya satılıyor...

İtalya Sardunya Adası'ndaki tarihi taş evler 1 euro bedelle satışta!

Nüfusun gitgide azalması ile hayalet kent olma yolunda giden Ollolai'de yüzlerce yıllık tarihi evler 1 euro bedelle, 3 yıl içerisinde onarılması şartıyla satışa çıkarıldı. 

Nestavilla’dan her bütçeye uygun evler!

Mone, Renua ve Vango adında üç farklı konut tipine sahip Nestavilla her bütçeye uygun evler sunuyor.

Hilton İstanbul Kozyatağı en iyi şehir oteli seçildi!

Dünyanın en prestijli turizm ödülleri olarak nitelenen 'World Travel Awards', İtalya'nın Sardunya Adası'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Nestavilla ile bu yaz çok uygun fiyatlarla ev sahibi olabilirsiniz!

Vefa Holding güvencesiyle ön üretimli konutlar üreten Nestavilla, bu yaz tatilinizi kendi yazlığınızda geçirme fırsatı sunuyor. Nestavilla, tüm modellerini yüzde 10 indirimle satışa sunuyor.

Yakup Karakelle: Her bütçeye uygun ev konsepti üretiyoruz!

39’uncusu düzenlenen Yapı Fuarı’na katılan Vefa Holding’in markası Nestavilla Satış Müdürü Karakelle, “Her bütçeye uygun ev konsepti üretiyoruz” dedi.

Londra'daki Frescobaldi, Cala Di Volpe Otel'i ile işbirliği yaptı!

İstanbul Doors'u Ferit Şahenk'in sahibi olduğu D-ream'e satan Levent Büyükuğur, Avrupa'ya açıldı. Büyükuğur'un Londra'da açtığı Frescobaldi, Sardunya'nın ünlü Cala Di Volpe Otel'i ile işbirliği yaptı.

Rixos Hotel'e 8 ödül!

DÜNYADAKİ seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen World Travel Awards Avrupa finalinde ödüller, İtalya'nın Sardunya Adası'nda, 5 Eylül'de düzenlenen gala gecesi ile sahiplerine verildi.

22. World Travel Awards'de Rixos Hotels 8 ödül aldı!

Dünyadaki seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen World Travel Awards Avrupa finalinde ödüller, İtalya'nın Sardunya Adası'nda, 5 Eylül'de düzenlenen gala gecesi ile sahiplerine verildi.

Nestavilla 15 günde yazlık ev yapıyor!

efa'nın pratik hazır konut markası Nestavilla, yaz tatilini ev konforunda geçirmek isteyenler için yazlık evlerin kurulumunu 15 gün içinde tamamlıyor.

Nestavilla hayalinizdeki yazlık evi 15 günde kuruyor!

Pratik hazır konut markası Nestavilla, yaz tatilini geçirmek istediğiniz yerdeki arsanıza 15 gün gibi kısa bir süre içinde yazlık evinizi kuruyor. Hem de hayalinizdeki gibi bir tasarımla.

2003 yılında Sardunya Evleri'nde 104 milyar liraya daire!

2003 yılında Keleşler İnşaat tarafından inşa edilen Samandıra'da inşa edilen Sardunya Evleri'nde bulunan daireler, büyüklüğüne göre, 104 milyar liradan (764 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

nestavilla sardunya Haberi

nestavilla sardunya

Yazın yaklaşmasıyla birlikte tatil planlarının yapıldığı şu günlerde, Nestavilla’dan cazip bir kampanya haberi geldi. Bu yıl tatilinizi kendi yazlığınızda geçirmek istiyorsanız, Nestavilla sadece 6 bin 500 TL peşinatla yazlık ev sahibi olma fırsatı sunuyor.


Bahar aylarından başlayarak yaz mevsiminde talebin artış gösterdiği Nestavilla, sezonu Sardunya Kampanyası ile açıyor. Pratik hazır konut markası Nestavilla, arsanız hazırsa 15 gün içinde çok uygun fiyatlarla villaları aratmayacak konforda yazlık ev sahibi olmanızı sağlıyor. 36 bin 500 TL olan Sardunya modeli ile bu yılın yeni kampanyasını başlatan Nestavilla, taksitli ödeme seçenekleriyle de cazip fırsatlar sunuyor. 91 metrekarelik Sardunya, sadece 6 bin 500 TL peşinat verdikten sonra ayda 840 TL taksitle de alınabiliyor.


Kısa sürede kurulum


Nestavilla’da kişiye özel projeler de tasarlanıp üretilebiliyor. Çok kısa sürede kurulabilen Nestavilla’nın...