29 / 03 / 2024

Nevin Akçelik

Nevin Akçelik

Nevin Akçelik, İstanbul 3'ncü havalimanı yakınlarındaki arazisinde bir şehir oteli açacakmış...

Akçelik Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Akçelik Turizm Otelcilik Anonim Şirketi, Nevin Akçelik Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da Kağıthane, Sular İdaresi Hamidiye Mahallesi, Hasdal Caddesi'nde kuruldu.

Yeni kentsel dönüşüm yasasında tapular Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na geçecek iddiası! Yasa ile neler değişiyor?

Çarpık kentleşme, göç gibi sorunların yanı sıra deprem gibi büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalan İstanbul'un nasıl dönüşeceği merak konusu oldu. İşte TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi Cevahir Efe Akçelik'in konuya ilişkin açıklamaları..

O ilde yaşayanlar dikkat! Kaçak yapı denetimleri başladı! 106 kaçak yapıya toplam 7 milyon ceza...

Edirne İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Ali Çelik 2023 – 2024 yapılmış ve yapımı devam eden işlemlerle ilgili meclise bilgiler vererek kaçak yapılaşma ile ilgili olarak, 106 adet izinsiz yapıya il encümeni kararı ile 7 milyon 168 bin TL para cezası kesildiğini belirtti.

JPMorgan yıl sonu Merkez Bankası tahminini yükseltti!

JPMorgan Türkiye Başekonomisti Fatih Akçelik yaptığı açıklamada 2023 yıl sonu politika faizi tahminlerini yüzde 35'ten yüzde 40'a yükselttiklerini dile getirdi.

Arçelik Imperium Robo RS 3221 Akıllı Robot Süpürge kaç lira oldu?

Günümüzde teknolojinin ev hayatına getirdiği kolaylıklara bir yenisi daha eklendi: Arçelik Imperium Robo RS 3221 Akıllı Robot Süpürge!

Akın Garzanlı kimdir? Hangi ülkede yöneticilik yaptı? Arçelik’te toplam kaç yıl çalıştı?

Akın Garzanlı lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Akın Garzanlı’nın hayatı...

Levent Çakıroğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Levent Çakıroğlu lisans ve yüksek lisans eğitimlerini hangi üniversitelerde aldı? Hangi şirketlerde CEO olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu’nun biyografisi...

Bakan Çelik Konstrüksiyon Metal Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakan Çelik Konstrüksiyon Metal Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Bakan tarafından kuruldu.

34çelik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

34çelik İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erol Çelik tarafından kuruldu.

Arçelik Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2023 fiyat listesi

İş dönüşü akşam yemeğinden sonra ayakları uzatıp kahve içerek keyif yapmak olmazsa olmazımızdır. Peki ama Türk kahvesini kahve makinesinde hiç denediniz mi?  Arçelik Türk Kahve Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü'de kaçırılmayacak indirim fırsatı! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü, gelişmiş buhar sensörü, otomatik kireç temizleme teknolojisi ve akıllı ütüleme modu ile ütüleme işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihaz indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyo?

Yapısal Demir Çelik Hırdavat İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Yapısal Demir Çelik Hırdavat İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksel Polat tarafından kuruldu.

Foner Metal Çelik Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foner Metal Çelik Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarkan Yaman tarafından kuruldu.

Arçelik Kurutma Makinelerinde 10 Yıl Motor Garantisi! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi..

Arçelik çamaşır kurutma makinesi alacaklar için 10 yıl motor garantili teknolojisiyle merak konusu oluyor. Peki geri iade etme süresi nedir? Akıllı Nem Sensörü ne işe yarıyor? 

Nevin Akçelik Haberi

Nevin Akçelik

Para'da yer alan habere göre, Antalya'daki Manavgat Kızılağaç bölgesinde 21 yıl önce hizmete giren Club & Hotel Nena Hotel'in adının ilginç bir öyküsü var. Otel, İstanbul ve Diyarbakır'da madenleri olan Akçelik Madencilik'e ait.

1997'de söz konusu bölgede otel inşa eden ilk girişimcilerden olan firma sahibi Nadir Akçelik ile eşi Nevin Hanım birbirlerini çok seviyorlarmış. Birbirlerine olan sevgilerinden yola çıkarak Nevin'in Ne'si ve Nadir'in Na'sını birleştirip otellerine "NENA" adını vermişler.

Nadir Bey'in vefatından bu yana oteli tek başına çekip çeviren Nevin Hanım, 100 dönümlük arazi üstündeki Club&Hotel Nena'yı nakış nakış örerek büyütüyor.

Otelin karşısındaki 75 dönümlük araziyi de satın alan Nevin Hanım, burada organik tarım yapıyor. Tarlada yetiştirdiklerini misafirlerine sunuyor.

Yerinde duramayan bir yapıya sahip olan Akçelik'! yakından tanıyanlar onun hakkında, "Proje insanıdır, proje...