23 / 04 / 2024

Nevin Akçelik, 3. havalimanının yakınında otel açacak!

Nevin Akçelik, 3. havalimanının yakınında otel açacak!

Nevin Akçelik, İstanbul 3'ncü havalimanı yakınlarındaki arazisinde bir şehir oteli açacakmış...



Para'da yer alan habere göre, Antalya'daki Manavgat Kızılağaç bölgesinde 21 yıl önce hizmete giren Club & Hotel Nena Hotel'in adının ilginç bir öyküsü var. Otel, İstanbul ve Diyarbakır'da madenleri olan Akçelik Madencilik'e ait.

1997'de söz konusu bölgede otel inşa eden ilk girişimcilerden olan firma sahibi Nadir Akçelik ile eşi Nevin Hanım birbirlerini çok seviyorlarmış. Birbirlerine olan sevgilerinden yola çıkarak Nevin'in Ne'si ve Nadir'in Na'sını birleştirip otellerine "NENA" adını vermişler.

Nadir Bey'in vefatından bu yana oteli tek başına çekip çeviren Nevin Hanım, 100 dönümlük arazi üstündeki Club&Hotel Nena'yı nakış nakış örerek büyütüyor.

Otelin karşısındaki 75 dönümlük araziyi de satın alan Nevin Hanım, burada organik tarım yapıyor. Tarlada yetiştirdiklerini misafirlerine sunuyor.

Yerinde duramayan bir yapıya sahip olan Akçelik'! yakından tanıyanlar onun hakkında, "Proje insanıdır, proje üretmeden duramaz" yorumunu yapıyor.

Arkadaşımız Kerem Köfteoğlu'nun duyumları da bu yorumları doğrular mahiyette. Nevin Hanım, İtalya'nın Toskana bölgesindeki Pisa şehrinde sağlık turizmi alanında hizmet veren yeni bir oteli hizmete açmış. Toskana'da hizmete açılan Dojo Bianco Healing Farm adlı butik otelin işletmesini kızı Ceren Nadire Akçelik'e bırakmış. Tesis, şifa, kendini bulma, hastalıklardan arınma konseptiyle hizmet veriyormuş. Bu arada, Nevin Hanım'ın İstanbul 3'ncü havalimanı yakınlarındaki arazisinde bir şehir oteli açma projesinin olduğu da konuşuluyor...


Geri Dön