29 / 03 / 2024

Nevra Özhatay

Nevra Özhatay

Türkiye çimento sanayinin önde gelen kuruluşlarından biri olan Çimsa, iş modeli ve geleceğe yönelik yatırımlarında sürdürülebilirliği ön plana çıkarıyor.

Nev Lotus Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nev Lotus Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Nevra Yılmaz tarafından kuruldu.

Bora Tek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bora Tek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Nevra Paşabeyoğlu tarafından kuruldu.

Assos Eko Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Assos Eko Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Önder Halisdemir ve Nevra Halisdemir ortaklığıyla kuruldu.

Sivist Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sivist Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Nevra Yılmaz ve Aytaç Çınargil ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Küçükçekmece, Tevfikbey Mahallesi'nde kuruldu.

Çimsa iş ortakları buluşması gerçekleşti!

Çimsa'nın İş Ortakları Buluşması, 160 iş ortağının katılımıyla gerçekleştirildi. Çimsa Genel Müdürü Nevra Özhatay, "Sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada Çimsa markasını daha da güçlendirmek için çalışıyoruz" dedi.

Çimsa'nın iş ortakları buluşması yapıldı!

Çimsa'nın iş ortakları buluşması gerçekleşti. Çimsa Genel Müdürü Nevra Ozhatay, " Sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada Çimsa markasını daha da güçlendirmek için çalışıyoruz " dedi.

Çimsa'nın iş ortakları buluşması gerçekleşti!

Çimsa'nın İş Ortaklan Buluşması. 160 iş ortağının katılımıyla gerçekleştirildi. Çimsa Genel Müdürü Nevra Ö. "Sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada Çimsa markasını daha da güçlendirmek için çalışıyoruz" dedi.

Nevra Özhatay Çimsa Çimento Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Nevra Özhatay Çimsa Çimento Genel Müdür Yardımcısı olduğunu bildirdi. Çimsa Çimento tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

New York'u ziyaret etmek isteyenlere tavsiyeler!

Nevra Gömdeniz, Habertürk Gazetesi'nde ' New York her şeyin mümkün olduğu şehir ' başlıklı yazıyı kaleme aldı. Gömdeniz, bugünkü yazısında New York gezisinde edindiği izlenimlerini okuyucuları ile paylaşıyor....  

Nevra Serezli evinin kapılarını açtı!

41 yıldır aynı yastığa baş koyan Metin ve Nevra Serezli çifti, evlerinin kapısını House Beautiful dergisine açtı. Onlar için evdeki samimiyet çok önemli  

Nevra Özhatay Haberi

Nevra Özhatay

2011 yılında Sürdürülebilirlik Komitesi’ni kuran Çimsa, 2013 yılında sürdürülebilirlik ve çevre konusunda 13,5 milyon dolar seviyesinde yatırım gerçekleştirdi. Bu rakam toplam yatırımın yüzde 36’sına denk geliyor. 


Çimsa Genel Müdürü Nevra Özhatay, “Bugün faaliyetlerimizin devamlılığını tehdit eden risklerin sadece finansal ve operasyonel olmadığının bilincindeyiz. Bu nedenle, iş sağlığı ve güvenliği, su, enerji maliyetleri, emisyonlar, tedarik zinciri konularında sektöre öncülük eden aksiyonlar alma konusunda gayret gösteriyoruz. İş süreçlerimizde kaynakları verimli kullanmak, atıkları enerji ve hammadde olarak geri kazanmak, yenilenebilir enerji kaynaklarına yatırım yapmak, yol haritamızın önemli maddelerini oluşturuyor” yorumlarını yapıyor. “Çimsa’da sürdürülebilirlik yaklaşımının odak noktasında ‘insan’ yer alıyor” diyen Nevra Özhatay’dan Çimsa’nın sürdürülebilirlik yaklaşımını dinleyelim: 


Ekonomiye dolaylı katkı sağlıyor 


“Sürdürülebilirlik yaklaşımının getirdiği bakış açısıyla; finansal hedeflerle çevresel ve sosyal etki arasında bir denge kurmaya...