25 / 04 / 2024

nevşehir kapadokya havalimanı yeşil kuruluş ünvanı

nevşehir kapadokya havalimanı yeşil kuruluş ünvanı

Havalimanı Müdürü Muslu, Nevşehir Kapadokya Havalimanı’nın, çevreye en az zarar verecek şekilde, çevre dostu bir terminal işletmeciliği modeli oluşturduğunu belirterek, 'Yeşil Kuruluş' unvanını almaya hak kazandıklarını belirtti...

Nevşehir Avanos'ta konut imarlı arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! Kapadokya'da Kasım fırsatı! 

Nevşehir Çalış Belediyesi, Nevşehir ili, Avanos ilçesi, Dicle Caddesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Nevşehir Avanos'taki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Nevşehir Ortahisar'ın imar planı değişiyor!

Nevşehir Ortahisar Belediyesi Kentsel Yerleşik Alanına İlişkin Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Koşulları’ Kapadokya Alan Komisyonu tarafından kabul edildi. Buna göre imar planı değişikliğinin önü açıldı.

Kapadokya Havalimanı'nda onarım çalışmaları başlıyor!

Nevşehir’de yer alan Kapadokya Havalimanı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 5 ay boyunca kapalı kalacak.

Nevşehir'e Kapadokya Arena Stadı geliyor!

Nevşehir Spor il Müdürü Mustafa Ünlüer, ilçeye yeni kazandırılacak 15 bin kişilik yeni stadın müjdesini verdi. Stadın ismi Kapadokya Arena stadı olacak.

Nevşehir'de 150 yıllık konak sanat galerisine dönüştürüldü!

Kapadokya'nın el sanatları merkezi konumundaki Nevşehir'in Avanos ilçesinde yaşayan emekli öğretmen Kadriye Çiçek, dedelerinden kalma tarihi konağı, çömlek, mozaik ve seramik eserlerin sergilendiği sanat galerisine dönüştürdü.

Nevşehir-Kapadokya Havalimanı'nın adı değişti!

"Nevşehir-Kapadokya Havalimanı"nın adı, "Kapadokya Havalimanı" olarak değiştirildi. Konuya ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Nevşehir Belediyesi yer altı şehri ile bölge turizmini canlandıracak!

Nevşehir Belediyesi Başkan Hasan Ünver yönetiminde Kapadokya bölgesinin tarihi geçmişine ışık tutmaya devam ediyor. Nevşehir Belediyesi bir yandan bölge turizmine yönelik önemli kazanımlar sağlamayı da sürdürüyor.

Nevşehir'de 5. yer altı şehri turizme kazandırılacak!

NEVŞEHİR İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Cengiz Ekici Kapadokya bölgesinde yaklaşık 200 yer altı şehrinin bulunduğunu, Nevşehir'de ise Derinkuyu, Kaymaklı, Tatlarin ve Özkonak yer altı şehirlerinin ziyarete açıldığını söyledi.

Kapadokya Havalimanı'nın kira ihalesi ertelendi!

Nevşehir/Kapadokya Havalimanının kiralanmak suretiyle işletme hakkının devrine ilişkin ihale, ileri bir tarihe ertelendi. İhale son bir yıl içinde üçüncü kez iptal edilmiş oldu.

Kapadokya Havalimanı ihalesi ertelendi!

(DHMİ) Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, daha önce 7 Kasım 2014'te gerçekleştirileceği bildirilen Nevşehir/Kapadokya Havalimanının kiralanmak suretiyle işletme hakkının devri ihalesine ilişkin teklif alma tarihi 23 Ocak 2015'e ötelenmişti.

Nevşehir Kalesi turizme katkı sağlayacak!

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, "Düşünülen projeler tamamlandığında Kapadokya bölgesini ziyaret eden turist sayısı 6 milyon civarında gerçekleşebilecek, Nevşehir turizmin içerisinde etkin olan bir yer haline gelecek" dedi...

Kapadokya Havalimanı ihalesi 23 Ocak'a kadar uzatıldı!

Nevşehir Kapadokya Havalimanı'nın kiralanmak suretiyle işletme hakkının devri ihalesinde 21 Kasım olarak belirlenen son teklif verme süresi 23 Ocak'a kadar uzatıldı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kapadokya Havalimanı ihalesi uzatıldı!

Nevşehir Kapadokya Havalimanı'nın kiralanmak suretiyle işletme hakkının devri ihalesinde 21 Kasım olarak belirlenen son teklif verme süresi 23 Ocak'a kadar uzatıldı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

nevşehir kapadokya havalimanı yeşil kuruluş ünvanı Haberi

nevşehir kapadokya havalimanı yeşil kuruluş ünvanı


Nevşehir Kapadokya Havalimanı’na, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından 'Yeşil Kuruluş' unvanı verildi.


Kapadokya Havalimanı Müdürü Mehmet Muslu, Nevşehir Kapadokya Havalimanı'ına 'Yeşil Kuruluş' unvanı verildiğini söyledi. Muslu, yaptığı açıklamada Nevşehir Kapadokya Havalimanı’nın, çevreye en az zarar verecek şekilde, çevre dostu bir terminal işletmeciliği modeli oluşturduğunu belirterek, 'Yeşil Kuruluş' (GreenCompany) unvanını almaya hak kazandıklarını belirtti.


Nevşehir Kapadokya Havalimanı’nın, Türkiye’deki toplam 52 Havalimanı içerisinde Yeşil Kuruluş (GreenCompany) sertifikası alan ilk 10 Havalimanı arasında yer aldığını belirten Muslu, “Önemli çevresel boyutu olan tüm faaliyetlerin etkin kontrolü ile ilgili riskleri minimize etmeyi ve iklim değişiklikleri ve küresel ısınmanın önlenmesi amacıyla tüm operasyonlarda doğal kaynak tasarrufunu özendirmeyi ilke edinmiş, bu çerçevede tüm atıklarını, kaynak kullanımını ve faaliyetlerinin çevresel boyutlarını izlemekte ve kontrol altında tutmak için gerekli tedbirleri...