20 / 04 / 2024

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi imar planı

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi imar planı

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iş birliği ile hayata geçirilecek olan Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 1. Etap bölgenin imar planı onaylandı.

Nevşehir'deki kentsel dönüşüm projesindeki yıkım çalışmaları 8 ay sonrasına ertelendi!

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,  20 Temmuz ve İbrahim Paşa Mahallelerinde planlanan yıkım işlemlerinin, bölge sakinlerinin kış aylarında mağdur olmamaları için Haziran ayına ertelendiğini belirtti.

TOKİ, Nevşehir Kozaklı'da kentsel dönüşüme başlıyor!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Nevşehir Kozaklı'da kentsel dönüşüme başlıyor...

Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Nevşehir Karasoku'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Nevşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Merkez (Karasoku) Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm'ün ihalesi tamam!

TOKİ Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. Etabında gerçekleşecek konut ve dükkanlar için ihale gerçekleşti. Önümüzdeki günlerde kazanan firmaya yer tesliminin yapılmasıyla beraber eski sebze ve zahire pazarı bölgesinde inşa edilecek 41 konut ve 31 dükkan için inşaat çalışmaları yapılacak

TOKİ Nevşehir 41 konut ihalesi 7 Mayıs'ta!

Nevşehir İli, Merkez (Karasoku) İlçesi, Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 41 Adet Konut ve 31 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 7 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Nevşehir'e 41 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Karasoku'da 41 yeni konut hayata geçirecek.

Nevşehir Ortahisar'ın imar planı değişiyor!

Nevşehir Ortahisar Belediyesi Kentsel Yerleşik Alanına İlişkin Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Koşulları’ Kapadokya Alan Komisyonu tarafından kabul edildi. Buna göre imar planı değişikliğinin önü açıldı.

Nevşehir’deki Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temeli Mart’ta atılacak!

Nevşehir’de TOKİ tarafından inşa edilecek 1. Etap Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tarihi belli oldu. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte Nevşehir’deki kentsel dönüşümün tarihi…

Nevşehir Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın büyük önem verdiği ve 'Türkiye'nin örnek kentsel dönüşüm projesi olacak' diye açıkladığı 1. Etabı içinde bulunan hak sahipleri görüşmeler yapılıyor.

Nevşehir Kıratlıoğlu Mahallesi’ne dönüşüm müjdesi!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kıratlıoğlu Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin 2020 yılı Mart ayında başlayacağını ve bölgenin Nevşehir’in en gözde merkezlerinden olacağını söyledi.

Nevşehir Kalesi turizme açılıyor!

Nevşehir'de kentsel dönüşüm çalışmalarında ortaya çıkan tarihi yeraltı şehri turizme kazandırılıyor.

TOKİ Nevşehir 1.410 konut ihalesi yarın!

Nevşehir İli,Merkez İlçesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1410 Adet Konut , 1 Adet Okul, 1 Adet Camii ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi imar planı Haberi

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi imar planı

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iş birliği ile hayata geçirilecek olan Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi'nin imar planı onaylandı.

Haber 50'de yer alan habere göre, Nevşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Kentsel Tasarım Müdürlüğü ile iş birliği halinde hazırlanan Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesinin 1. Etap uygulamasının yapılacağı Eski Zahire Pazarı ve eski Sebze Pazarı bölgesini kapsayan bölgenin İmar Planı, Nevşehir Belediye Meclisi üyeleri tarafından oy birliği ile onaylandı.

Şehir merkezinin modern bir şehirleşme modelini de ortaya koyacak Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesinin 1. Etabını için TOKİ,  bölgenin uygulama projelerini hazırlama süreci ile beraber 1. Etap inşaatı için ihale işlemlerini de başlatacak. 

Bu aşamada Eski Zahire Pazarı ve Eski Sebze Pazarı bölgesindeki hak sahipleri ile de Nevşehir Belediyesi arasında konut veya arsaların tapu...