27 / 04 / 2024

nevşehir sebze pazarında satılık dükkan

nevşehir sebze pazarında satılık dükkan

Nevşehir Belediye Başkanlığından: Nevşehir'de bulunan 24 adet ticari ünite 10 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirlecek ihalede satışa çıkacak

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm'ün ihalesi tamam!

TOKİ Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. Etabında gerçekleşecek konut ve dükkanlar için ihale gerçekleşti. Önümüzdeki günlerde kazanan firmaya yer tesliminin yapılmasıyla beraber eski sebze ve zahire pazarı bölgesinde inşa edilecek 41 konut ve 31 dükkan için inşaat çalışmaları yapılacak

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nün yeni binasında sona gelindi!

T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü İnşaat Uygulama Daire Başkanlığı tarafından inşa edilen Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nün yeni binasında sona gelindi.

Nevşehir Emlak Konutları'nda peşinde yüzde 20 indirim!

Nevşehir Emlak Konutları'nda peşinde yüzde 20 indirim yapılıyor.  İnşaat çalışmaları yüzde 58,05 oranında tamamlanan projede 1+1 ile 4+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Nevşehir'de Kasım ayında 236 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Kasım ayı Konut satış istatistiklerini yayınladı. Açıklanan verilere göre; Nevşehir'de Kasım ayında 236 konut satıldı.

Nevşehir Emlak Konut kampanyalı ödeme planı 2017!

Toplam 346 konut ve 74 ticari birimden meydana gelen Nevşehir Emlak Konutları'nda fiyatlar 397 bin TL'den başlıyor. İşte Nevşehir Emlak Konut kampanyalı ödeme planı 2017...

Nevşehir Emlak Konutları'nda taksitini seç ödemeni belirle kampanyası!

Cent Yapı tarafından hayata geçirilen Nevşehir Emlak Konutları'nda "Anadolu'da kolay ev sahibi olma fırsatı" kampanyası başladı. Kampanyada müşteriler taksitini seçip ödemeleri belirleyebiliyor.

Nevşehir’de Temmuz ayında 232 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Bölge Müdürlüğü tarafından Nevşehir, Kırşehir, Niğde, Kırıkkale ve Aksaray illerinde Temmuz ayında yapılan konut satışlarının rakamları açıklandı.

Nevşehir'deki yeraltı şehri History Channel'de tanıtılacak!

Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin çalışmaları esnasında ortaya çıkan dünyanın en büyük yeraltı şehri için çekimler yapıldı...

Nevşehir Avanos TOKİ'de yer teslimi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Nevşehir Avanos'ta inşa edilecek 324 adet konut ve 5 dükkanın yer teslimi yapıldı. İhaleyi kazanan firma ve TOKİ arasında imzalar atıldı.

Nevşehir Külliyesi'nin inşaatında son durum!

Nevşehir Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından inşa edilen Nevşehir Külliyesi 11 bin 500 kişinin ibadetini sağlayacak. Külliye, geçmiş ile gelecek arasında köprü görevi de üstlenecek.

Nevşehir Nissara AVM 26 Ağustos'ta açılacak!

AVM'ye kavuşan iller git gide artıyor. Bu yıl Nevşehir'in ilk AVM'si Nissara açılıyor. 26 Ağustos Zafer Bayramı'nda kapılarını açacak AVM'nin yatırımcısı Duygu Mühendislik İnşaat oldu.

Nevşehir'de Şubat'ta 205 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Bölge Müdürlüğü Nevşehir, Kırşehir, Niğde, Aksaray ve Kırıkkale’de Şubat ayında konut satış rakamlarını açıkladı.

Nevşehir'de Ocak ayında 176 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından Ocak ayında konut satış verilerini açıkladı. Verilere göre, Nevşehir'de 176 konutun satışı gerçekleşti.

nevşehir sebze pazarında satılık dükkan Haberi

nevşehir sebze pazarında satılık dükkan

Nevşehir'de bulunan 24 adet ticari ünitenin en düşük muhammen bedeli 19 bin 488 lira, en yüksek muhammen bedeli ise 500 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkuller 10 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak.


İlanı detaylı görüntülemek için