25 / 04 / 2024

nevşehire konaklama tesisleri

nevşehire konaklama tesisleri

İlçenin turizmden daha fazla pay alabilmesi gerektiğini söyleyen Gülşehir esnaf ve sanatkarlar odası Başkanı Ahmet Şahin, ilçe de bir an önce konaklama tesisi sayısının artırılması gerektiğine dikkat çekti.

Nevşehir Ürgüp'e 230 odalı yeni otel geliyor!

Mustur Turizm tarafından Nevşehir’de inşa edilecek turizm konaklama tesisi projesi resmen başlıyor. 230 oda ve 466 yatak kapasitesinin olacağı proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Nevşehir Belediyesi konaklama ve ticaret imarlı kargir ev satacak!

Nevşehir İli Avanos Belediye Başkanlığı, Nevşehir Orta'da yer alan kargir evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul konaklama ve ticaret alanı imarlı.

Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor!

Ankara'nın tarihi ilçesi Beypazarı'na 7 km ve Ankara'ya 107 km uzaklıkta çam ormanlarının içinde bulunan Restoran ve Konaklama Tesisleri olan, Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor.

Atıl duruma düşen binalar nasıl kullanılmalı?

Denge Değerleme, inşaat sektöründe talep görmeyen ve  turizm konaklama tesisleri, yurt binaları ve öğrenci evleri için çeşitli önerilerde bulundu. 

Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul'daki arazisi 'konut+ticaret alanı' mı oldu?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın tartışmalı proje Kanal İstanbul güzergâhında aldığı tarla vasfındaki arazi proje, uygulama imar planlarıyla 'konut + ticaret alanı'na çevrildi. Araziye konut, alışveriş merkezi, otel, konaklama tesisleri gibi yapılar yapılabilecek.

Bozcaada'da konaklama tesisleri 15 Haziran'da açılacak!

Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'nde bulunan Bozcaada'da, koronavirüs nedeniyle 19 Mart tarihinde kapatılan konaklama tesislerinin 15 Haziran Pazartesi günü açılmasına karar verildi.

Kızılırmak Projesi'nde sosyal alanlar yer alacak!

Kızılırmak Projesi Sunum Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, proje kapsamında plaj, konaklama tesisleri, restoranlar ve kafeler yapılması, sosyal, sportif ve kültürel alanlar oluşturulması kararlaştırıldı.

Çevreye duyarlı konaklama tesisleri artacak!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı Yıldıray Gökkaya bugünkü yazısında turizm sektörü üzerine görüşlerini paylaştı. Gökkaya, Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisleri'nin sayısının artırılması konusunda çalışmaları anlattı.

Nevşehirspor'un tesisleri yenileniyor!

Nevşehirspor’da bir yandan transfer çalışmaları devam ederken, öte yandan takımın tesisleri de yeni yüzüne kavuşuyor.

İBB'nin Seyrantepe arazisinin imar planı değişti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2010 yılında yeni hizmet binası yapılacağını duyurduğu Seyrantepe arazisinin imarı değişti. Arazinin planına iş merkezi, büro, alışveriş merkezi, rezidans, konaklama tesisleri, otel, motel, apart otel eklendi.

Günlük ev kiralamalarına 10 bin TL ceza yolda!

Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, hukuka aykırı günlük ev ve daire kiralamalara karşı etkili denetimler yapılacağını söyledi. Özel veya resmi her türlü konaklama tesisleri, tüm kayıtlarını bilgisayarda günü gününe tutmak, belge ve kayıtları genel kolluk kuvvetlerine anlık olarak bildirmek zorunda.

Alanya'daki konaklama tesislerinin envanteri çıkarılıyor!

Alanya Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından eksikliği duyulan konaklama tesisleri bilgi envanterinin oluşturulmasıyla ilgili çalışma başlatıldı.

Aksaray Belediyespor konaklama tesisi inşaatında sona gelindi!

Spora ve sporcuya büyük destekle veren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, sporda bir projeye daha imza attı. Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan Aksaray Belediye Spor tesisleri yanına yapılan konaklama tesisi inşaatında sona yaklaşılıyor.

nevşehire konaklama tesisleri Haberi

nevşehire konaklama tesisleri

Nevşehir'in Gülşehir ilçesi Kapadokya bölgesinin önemli turistik potansiyele sahip yerleşim merkezlerinden biri konumunda. Ancak, bu değerler ne yazık ki şu ana kadar hak ettiği ölçüde tanıtılmış ve değerlendirilebilmiş değil. Açıksaray Harabeleri, Mantarkaya, St Jean Kilisesi gibi önemli turistik merkezlere sahip bulunan İlçenin turizmden daha fazla pay alabilmesinin ilçe esnafı açısından da son derece büyük bir önem arz ettiğini söyleyen Gülşehir esnaf ve sanatkarlar odası Başkanı Ahmet Şahin, ilçe de bir an önce konaklama tesisi sayısının artırılması gerektiğine dikkat çekti. Geçtiğimiz yıl hizmete giren Kartal Otelin turizm sezonunda yöreye gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgisini gördüğünü ifade eden Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Ahmet Şahin, yeni turistik tesislerin inşası için yerel yönetiminde elini taşın altına sokması gerektiğini belirtti. 


Kpapadokya Muşkara...