25 / 04 / 2024

new yakacık ne zaman teslim

new yakacık ne zaman teslim

Kartal New Yakacık fiyat bilgisi için projenin satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Kartal'da inşa edilen New Yakacık Evleri projesinde banka kredili ödemeler yapılıyor...

New Yakacık fiyat!

New Yakacık fiyat listesi 220 bin TL'den başlıyor. Nev Yapı'nın inşa ettiği New Yakacık Evleri Kartal'da dairelerin ödemeleri yüzde 35 peşinattan sonra banka kredili olarak yapılıyor....

New Yakacık ne zaman teslim?

New Yakacık ne zaman teslim sorusunun yanıtı hemen olarak belirlendi. New Yakacık'ta 98 metrekare 2 oda 1 salon konutlar 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor

Kartal New Yakacık!

Kartal New Yakacık Nev Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Kartal New Yakacık'ta 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 2 salon dubleks ve 4 oda 2 salon dubleks daire seçenekleri yer alıyor...

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları ne zaman sona erecek?

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesinde başvuru dönemi ne zaman sona erecek?

TOKİ Yakacık son başvuru tarihi 2021!

TOKİ Yakacık son başvuru tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Yakacık son başvuru tarihi 2021 ne zaman? İşte detaylar...

Royal Garden Evleri Yakacık teslim tarihi!

Royal Garden projesi 13 katlı beş blok olarak Royal Group tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirildi. Royal Garden Evleri Yakacık teslim tarihi ne zaman?

Tual Adalar Yakacık daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Kartal'da yükselen Tual Adalar projesinde 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Tual Adalar Yakacık daire fiyatları ne kadar?

Royal Garden Yakacık daire teslimleri!

Royal Garden Yakacık projesi İstanbul Kartal Yakacık'ta Royal Group tarafından hayata geçirildi. Royal Garden Yakacık daire teslimleri ne zaman?

Yakacık Marmara Loft Evleri ne zaman teslim?

Görgülü İnşaat tarafından hayata geçirilen Marmara Loft projesi 152 adet daireden meydana geliyor. Peki Yakacık Marmara Loft Evleri ne zaman teslim?

Tual Adalar Yakacık fiyatlar!

Tual Adalar Yakacık fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Kartal İskelesi'ne 6 dakika yakınlıkta olan projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Yakacık Tual Adalar fiyat listesi!

Yakacık Tual Adalar fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Kartal İskelesi'ne 6 dakika yakınlıkta inşa edilen projede teslimlerin 24 ay içerisinde yapılması öngörülüyor.

Yakacık Hill Kartal fiyatları!

Hill Kartal Residence 2 blok halinde hayata geçiriliyor. Lansmana özel indirim fırsatları sunan proje 193 tane daireden oluşuyor. Peki Yakacık Hill Kartal fiyatları ne kadar?

Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

Konut alanlarının 77.61 metrekareden başladığı projede dairelerin tipleri 1+1' den dublekse kadar farklılık göstererek tasarlandı. Peki Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

Yakacık Hill Kartal ne zaman teslim?

Lokasyona göre Sabiha Gökçen Havalimanı’ na 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daire alanları 77.61 metrekareden başlıyor. Peki Yakacık Hill Kartal ne zaman teslim?

Sinpaş'ın Yakacık projesinde son durum ne?

Yakacık’ta Sinpaşa ait inşaat projesi yargı tarafından iptal edildi. Ancak, İBB tarafından bir kez daha meclisten geçirilen proje, CHP’li üyelerin yeniden yargıya gitmesini engellemek için askıya çıkarılmıyor.

Yakacık Manzara Adalar Rezidans fiyat listesi!

Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Yakacık Manzara Adalar Rezidans fiyat listesi kapsamında 1+0 daireler 290 bin TL'den başlıyor.

new yakacık ne zaman teslim Haberi

new yakacık ne zaman teslim


New Yakacık projesi Nev Yapı tarafından hayata geçiriliyor. New Yakacık Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da inşa ediliyor. Kartal New Yakacık fiyat bilgilerinden önce proje hakkında bilgi verelim.


New Yakacık Evleri Kartal projesi 5 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Kartal New Yakacık Evleri projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor.


New Yakacık Evleri Kartal projesi 92 adet daireden meydana geliyor. New Yakacık Evleri Kartal projesinde daireler hemen teslim ediliyor. 3 blok halinde yükselen New Yakacık Kartal projesinde banka kredisi kullanılıyor.


Kartal New Yakacık fiyat bilgisi için 0216 452 36 36 numaralı telefonu arayarak, New Yakacık satış ofisinden bilgi alabilirsiniz. New Yakacık Kartal projesinde yüzme havuzu, fitness center, sauna, spor...