10 / 12 / 2025
fuzul

new york kira düzenlemesi

new york kira düzenlemesi

Koronavirüs salgınının merkezi durumundaki New York'taki Türk restoranlar, kiralarda düzenleme talep ediyor. Dükkan sahipleri kiralarını ödeyemediklerini belirtiyor...

New York'ta kira fiyatlarında rekor düşüş!

New York'un Manhattan bölgesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle kiralardaki düşüş ve boş dairelerin oranı Ağustos'ta rekor seviyeyi gördü.

New York'taki Türk restoran işletmecilerinden kira düzenlemesi talebi!

Koronavirüs salgınının merkezi durumundaki New York'taki Türk restoranlar, kiralarda düzenleme talep ediyor. Dükkan sahipleri kiralarını ödeyemediklerini belirtiyor...

New York'ta ev sahiplerine, kira ödeyemeyenleri evden çıkarmama talimatı!

New York Valisi Andrew Cuomo, ev sahiplerinin 90 gün boyunca kirasını ödeyemeyenleri evlerinden çıkarmaması için talimat verdi.

Lady Gaga New York'ta 75 bin dolara ev kiraladı!

ABD'li ünlü şarkıcı Lady Gaga, New York'un Manhattan bölgesinde ev kiraladı. Ünlü sanatçı yeni evi için aylık 75 bin dolar kira verecek.

Nef New York için ön talep süreci başladı!

Dubai’de gerçekleştiren şirket, fuarın en özel projesi olarak dikkat çeken Nef New York Projesi için de ön talep toplamaya başladı.

Nef New York projesinde ön talep toplanıyor!

Dubai Cityscape Global 2015’te İnistanbul ile Nef Ataköy 22 projelerini sergileyen Nef, stand tasarımı ve tanıttığı projeleriyle fuarın en dikkat çeken firmalarından biri oldu. Nef New York Projesi için de ön talep toplamaya başladı.

Limak otel yatırımı için New York ve Moskova ile görüşüyor!

Limak Turizm Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, otel yatırımı için bütün şehirlerin radarlarında olduğunu belirtti. Kavaloğlu, New York, Balkanlar ve Moskova’da görüşmeler yaptıklarını açıkladı.

İşte Cristiano Ronaldo'nun New York'taki evi!

Cristiano Ronaldo, New York Trump Tower'da 18.5 milyon Dolar'a daire satın aldı. CR7'nin New York'un en işlek caddelerinden olan 721 Fifth Avenue'da yer alan evinde 3 adet banyo bulunuyor.

Dünyanın en pahalı kiralık evi New York'ta!

New York’ta 150 bin dolara kiralık daire herkesi şaşırttı. Çünkü evin tek özelliği çevresinde milyarder evlerinin bulunmasıydı.

Cristiano Ronaldo New York'ta 18.5 milyon dolara lüks daire aldı!

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun, ABD'nin New York kentinde bir ev satın aldı. Ronaldo'nun Trump Tower'da 18.5 milyon dolara satın aldığı lüks daire tam 233 metrekare.

New York'ta Temmuz ayı yeni konut satışları analiz edilecek!

New York borsasında endeksler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) temmuz toplantısına ilişkin tutanakların ardından düşüşünü 2. güne taşıdı.

Cristiano Ronaldo New York'tan 18.5 milyon dolara daire aldı!

Cristiano Ronaldo emlak kralı olarak bilinen Donald Trump'ın sahip olduğu New York'taki 5. Cadde'de bulunan Trump Tower'dan tam 18,5 milyon dolar değerinde bir daire satın aldı.

Dünyanın en pahallı kiralık dairesi New York'ta!

New York’taki 57. Cadde’de bulunan ve ‘Milyarderlerin sıralı evleri’ olarak bilinen caddedeki One57’nin 65. katındaki 416 metrekarelik Central Park manzaralı daire şehrin en pahalı dairesi olma ünvanına sahip.

new york kira düzenlemesi Haberi

new york kira düzenlemesi

Koronavirüs salgınının merkezi haline gelen New York'ta bulunan Türk restoranlar, koronavirüs önlemleri çerçevesinde uzun süredir sadece kapıda servis ve evlere servis hizmeti sağlıyor. Kapasitelerinin çok altında çalışan işletmelerin iki aydır zararları büyüyor. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; New York'un Manhattan, Brooklyn ve Queens gibi yoğun bölgelerinde restoran işleten Türk girişimciler, bir an evvel normalleşme sürecine geçilmesini istediklerini belirtti. 

Manhattan’da Lokal Mediterranean adlı Türk restoranını işleten Murat Aktaş, birçok Türk işletmecinin kirasını ödeyemediğini dile getirdi.

Bir an önce tam kapasite çalışmaya geçilmemesi halinde birçok restoranın kapanacağına dikkat çeken Aktaş, "Bazı yer sahipleri kiraların geç ödenmesinde anlayış gösterebiliyorlar. Öte yandan zam yapanlar da var. Kira ücretlerine yeni bir düzenleme getirilmezse birçok işletme gibi Manhattan’da Türk restoranlarının yarısından fazlası kapanır" şeklinde konuştu.

Seven Hill isimli...