25 / 04 / 2024

new york satılık daire

new york satılık daire

Nef New York projesinin inşaat çalışmaları 2015 yılı sonunda başlayacak. “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görülen proje Amerika’da parka yakın ve çeşitli sosyal imkânlar sunuyor.

Bağcılar York Houses satılık!

Bağcılar York Houses satılık daire tipleri arasında 1+1 ve 2+1'ler yer alıyor. Toplam arsa alanı 19 bin 548 metrekare olarak belirlenen proje Nanda Yapı imzası ile yükseliyor.

New York'ta 105 bin dolara satılık köşk!

1880 yılında yapılmış olan New York'taki ev 2010 yılından beri satılık. Uzun süredir satılık olan ve çok düşük fiyatlı olmasına rağmen satılamayan evle ilgili ürkütücü iddialar ortaya atılıyor.

Manhattan Nef New York satılık!

Manhattan Nef New York satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekleri sunuluyor. İnşaat çalışmalarının bu yıl sonunda başlaması planlanan proje otel ve konutlardan oluşacak.

Nef New York satışları ne zaman başlayacak?

Nef New York Konutları 210 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa edilecek. "Dünyanın En İyi Projesi" ödülüne layık görülen proje 60 kattan oluşuyor. Peki Nef New York satışları ne zaman başlayacak?

Nef Newyork Evleri satılık!

Nef Newyork Evleri satılık dairelerin tipleri 1+1'den çatı katına kadar farklı seçenekler olarak dizayn edildi. 60 kattan oluşacak projenin fiyatları henüz kesinleşmedi. Proje Amerika New York Manhattan'da yükselecek.

Nef New York Evleri satılık!

Nef New York Evleri satılık daireler 1+1'den çatı katına kadar değişik seçenekte tasarlandı. 60 kat şeklinde dizayn edilen proje Amerika New York Manhattan'da inşa edilecek.

Özyurtlar New Bahçeşehir Evleri satılık!

Özyurtlar New Bahçeşehir Evleri satılık daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 21 kattan oluşan proje İstanbul İl'i Bahçeşehir İlçe' sinde yükseliyor.

New Bahçeşehir Evleri satılık!

New Bahçeşehir Evleri satılık daireleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İstanbul İl'i Bahçeşehir İlçe' sinde yükselen proje Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

New Bahçeşehir satılık!

New Bahçeşehir satılık daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Toplam 18 bin 500 metrekare alan üzerinde yer alan proje Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Çinliler, New York'taki lüks dairelere yöneldi

Fiyatların yüksek olduğu ABD'nin New York kentinde lüks emlak sahibi olan Çinlilerin sayısı hızla artıyor. Yatırımcıların büyük bir kısmını, Çin'deki gayrimenkul piyasasının zayıfladığına ve Amerika'ya yatırım yapmanın daha kazançlı olduğuna inanan Çinlil

Kartal New Yakacık satılık!

Kartal New Yakacık satılık konut tiplerinden olan 188 metrekare alana sahip olan 3 oda 2 salon dubleks daire tiplerinin fiyatları da 600 bin TL'den başlıyor

Kartal New Yakacık satılık daire!

Nev Yapı projesi Kartal New Yakacık satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 2 salon ve 4 oda 2 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan konut fiyatları 220 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

New Drita Mimaroba satılık daire!

New Drita Mimaroba satılık daire fiyatları 2+1 dairelerin satışlarında 230 bin lira ile 240 bin lira arasında değişirken, 3+1 dairelerin satışlarında 264 bin liradan başlayarak yükseliyor...

new york satılık daire Haberi

new york satılık daire

Nef New York projesi daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse yani çatı katı daireleri şeklinde birçok seçenek sunuyor. Proje 60 kat şeklinde yükseliyor.


Nef New York projesi fiyat ve ödemeleri henüz belli olmadı. Projenin bulunduğu bölgede daire fiyatları 20 bin ile 90 bin dolardan değişiklik gösteriyor. 


Nef New York projesi 2015 yılının sonunda başlayacağı inşaat çalışmlarıyla birlikte satışlarının da başlaması planlanıyor. Proje Amerika New York Manhattan'da yükselecek.


Nef New York projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse yani çatı katı dairelerin yer alması planlanıyor. Proje Amerika’da parka yakın ve çeşitli sosyal imkânlar sunuyor.


Nef New York projesi iletişim

Telefon: 444 9 633

Web: