19 / 04 / 2024

ng hotels yatırımları nerede

ng hotels yatırımları nerede

Yaptığı yatırımlar ile dikkat çeken NG Hotels büyümeye devam ediyor. Fırsatları değerlendireceklerini anlatan NG Hotels Başkanı Hediye Güral Gür, 460 milyon TL'lik bütçeyle hareket ettiklerini belirtti...

Deprem bölgesindeki yatırımlar için 479 teşvik belgesi düzenlendi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır yaptığı açıklamada deprem bölgesindeki yatırımlar için 479 teşvik belgesi düzenlediklerine değinerek, bu teşvik belgelerinde öngörülen toplam yatırım tutarının 61 milyar lira olduğunu söyledi.

Dosso Dossi Hotels Grubu'nun yatırımlarında önceliği İstanbul!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan yaptığı açıklamada, "Otel yatırımlarına devam kararı aldık. Şimdilik önceliğimiz İstanbul" dedi.

Wyndham Hotels - Resorts yatırımlarında hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından seyahat kısıtlamaları sebebiyle en büyük darbeyle karşılaşan sektörlerden biri olan turizmde, yaşanan daralmaya karşın Wyndham Hotels- Resorts yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

NG Hotel pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor! 

NG Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca ve Afyon’da bulunan lüks otellerinin ardından yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı. 

IP Gayrimenkul Proje Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

IP Gayrimenkul Proje Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haşim Süngü ve Ufuk Tetik tarafından kuruldu.

Hamdi Akın: Yatırımlarımızda start up’ların payı artacak!

2021'de ciddi birleşme ve satın almalar olmasını bekleyen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, bu süreçte start up'lara yatırımların artacağını öngörüyor. Akfen'in de özellikle teknoloji ve biyokimya start up'larına yatırım yapacağını söylüyor.

Regnum Hotels'in hedefi butik tarzda otel yatırımları!

Regnum Hotels, 2020'de kişiye özel hizmetlerine ağırlık verecek. Bu çerçevede plan yola butik tarzda otel yatırımlarıyla devam etmek...

Güç Hotels Otelcilik ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güç Hotels Otelcilik ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çalışgan tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş'taki spor yatırımları meclis gündeminde!

Kahramanmaraş'ta bulunan spor tesislerine, yapılan ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ve öngörülen spor yatırımları meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ferno Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ferno Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Güngören'de 12 milyon 883 bin 639, 37 TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şahin tarafından kuruldu. 

AVM'de TL'ye dönüş yatırımları azaltabilir!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kiralarda dövizden TL'ye dönüşüm formülünü açıkladı, TL'ye geçişle öngörülebilir bir planlama yapabileceklerini söyleyen perakendeciler yeni uygulamadan memnun ama AVM tarafında yeni yatırımların azalması bekleniyor.

Yatırımlar hız kesmiyor!

İzmir’de inşaat sektörü temsilcileri, referandum nedeniyle ötelenen yeni proje ve yatırımların mayıs ayı itibariyle yeniden gündeme geleceği ve konut alımının hızlanacağı öngörüsünde bulundu.

ng hotels yatırımları nerede Haberi

ng hotels yatırımları nerede

Ekonomist Degisi yazarı Sibel Atik bu haftaki yazısında NG Hotels Başkanı Hediye Güral Gür ile bir araya gelerek gelecek yatırımları üzerine röportaj gerçekleştirdi. İşte o röportaj.

Geçen yıl Antalya, Bodrum ve Kapadokya'da yaptığı satın almalarla dikkat çeken NG Hotels, bu atağa devam edecek. Fırsatları değerlendireceklerini anlatan NG Hotels Başkanı Hediye Güral Gür, 460 milyon TL'lik bütçeyle hareket ettiklerini söylüyor.

Kütahyalı NG Grubu, otelcilikte satın alma ile büyüyor. Toplam cirosu 1 milyar TL'yi aşan ve Sapanca ve Afyon'da otelleri olan grup, geçen yıl Antalya, Bodrum ve Kapadokya'da yaptığı satın almalarla dikkat çekmişti. Bu dönemin sunduğu fırsatlara göre hareket edeceklerini ve satın alma girişimlerini sürdüreceklerini dile getiren NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, bu yıl 460 milyon TL'lik bütçeyle hareket ettiklerini...