20 / 04 / 2024

nidakule levent kiralama

nidakule levent kiralama

Türkiye Gayrimenkul Pazarı üzerine veri, analiz ve yorumları içeren ve her çeyrek dönem yayınlanan Pamir & Soyuer Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporu yayınlandı. 2017 ikinci çeyreğinde İstanbul A sınıfı ofis arzı, bu çeyrekte pazara giren Nidakule Levent ile 3,36 milyon metrekareye ulaştı.

Rl Yaman Yıkım İnşaat Nakliyat Makina Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rl Yaman Yıkım İnşaat Nakliyat Makina Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Yaman tarafından kuruldu.

Fiba Cpl Gayrimenkul Kiralama Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fiba Cpl Gayrimenkul Kiralama Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yurdaer Kahraman, Rahmi Aydın, Levent Kaya  Ali ve Cemil Çavdar tarafından kuruldu.

Plaza Cubes Nidakule Levent’te açılıyor!

Plaza Cubes Nidakule Levent, Aralık 2019'da Nidakule Levent’te açılıyor. Plaza Cubes Nidakule’de iç dekorasyonu ile dikkat çekecek...

Wen Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

Wen Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi 4 Levent Şubesi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

İstanbul A sınıfı ofis arzı 3,36 milyon metrekareye ulaştı!

Türkiye Gayrimenkul Pazarı üzerine veri, analiz ve yorumları içeren ve her çeyrek dönem yayınlanan Pamir & Soyuer Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporu yayınlandı. 2017 ikinci çeyreğinde İstanbul A sınıfı ofis arzı, bu çeyrekte pazara giren Nidakule Levent ile 3,36 milyon metrekareye ulaştı.

Nidakule Levent ne zaman teslim?

Nidakule Levent'te ofislerin alanları 300 ile 1500 metrekare arasında değişiyor. Proje 27 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Peki Nidakule Levent ne zaman teslim edilecek?

WF Ekipman Satım ve Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

WF Ekipman Satım ve Kiralama Limited Şirketi, Davıd Thomas Sınclaır ve Joseph Evan Greenberg Müdürlüğünde 10 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Beşiktaş, Levent Caddesi'nde kuruldu.

Tahincioğlu'nda ofisin payı yüzde 80'e çıktı!

Nitelikli ofis projeleri üreten Tahincioğlu, bitirdiği Nidakule Göztepe, Nidakule Kozyatağı ve Palladium Tower'ın ardından Nidakule Ataşehir ve Nidakule Levent projelerine devam ediyor. Tahincioğlu'nun genel projeler içinde ofise ayırdığı pay yüzde 80'e ç

Tahincioğlu projelerindeki ofis payını yüzde 80'e çıkarttı!

Palladium Tower'ın ardından Nidakule Ataşehir ve Nidakule Levent projelerine devam eden Tahincioğlu'nun genel projeler içinde ofise ayırdığı pay yüzde 80'e çıktı. Projenin 2016 yılının 2. çeyreğinde tamamlanmasının öngörülüyor.

Kafkas Emlak Oto Kiralama Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Emlak Oto Kiralama Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Levent Kaplan tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Nida Kule Projesi!

Nida Kule Projesi kapsamında yer alan ofisler 300 metrekare ile 1500 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Satış sürecine devam edilen Nidakule Levent projesinde ofis sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.

Nidakule Levent nerede? Havadan videosu!

2015 yılı sonunda tamamlanması planlanan Nidakule projesi İstanbul Avrupa yakasında Levent'te yükseliyor. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidakule Levent projesi 56 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor

Nidakule Levent projesinde metrekaresi 10 bin dolara!

30 katlı olarak hayata geçirilen Nidakule Levent projesinde metrekare birim fiyatı 10 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

nidakule levent kiralama Haberi

nidakule levent kiralama

Türkiye ekonomisi, 2017 ilk çeyreğinde, beklentilerin üzerinde kaydettiği yüzde 5,2'lik büyüme ile yılın kalanı için iyimser beklentileri destekliyor. Gayrisafi yurtiçi hasıla ikinci çeyrek tahmini; zincirlenmiş hacim endeksi olarak, geçen yılın aynı çeyreğine göre yüzde 5,1’lik artış gösterirken; iç talep ve ihracattaki yüzde10,5 oranındaki artış, büyümeye katkı sağladı. 2017 başından itibaren yükselişini sürdüren enflasyon, Nisan ayında gerçekleşen yüzde 11,87’lik artışla, 2008’den bu yana en yüksek seviyede gerçekleşti. Mayıs ayında yüzde 11,72’ye gerileyen yıllık artış, Haziran ayında yüzde 10,90’a indi. Döviz kuru yansımalarına bağlı olarak oluşan maliyet ve gıda enflasyonu, enflasyondaki yüksek seyrin sürmesine neden oluyor. Para Politikası Kurulu, 2016 Kasım toplantısında yüzde yüzde 7,5’tan yüzde 8’e yükselttiği politika faizini, Haziran 2017 toplantısında yüzde 8 oranında sabitledi. Merkez Bankası, Türk Lirasındaki...