17 / 04 / 2024

Nidapark Başakşehir fiyatları

Nidapark Başakşehir fiyatları

Nidapark Başakşehir'de dairelerin alanları minimum 58,78 metrekare olarak tasarlandı. Satışları devam eden proje 348 konut ve 48 ticari üniteden oluşuyor. Peki Tahincioğlu Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

Nidapark Başakşehir ödeme koşulları!

Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda yükselecek olan proje toplam 24 bin metrekare alan üzerine yayılacak. Nidapark Başakşehir ödeme koşulları kapsamında 120 ay vade fırsatı sağlanıyor.

Nidapark Başakşehir Evleri satılık!

Nidapark Başakşehir Evleri satılık daire fiyatları 522 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle vade imkanı sunan proje 24 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Nidapark Başakşehir'de satışlar başladı!

Gayrimenkul sektörünün en önde gelen isimlerinden olan Tahincioğlu imzası altında İstanbul’un parlayan yıldızlarından Başakşehir’de oluşturulan Nidapark Başakşehir projesinde artık satışlar başladı.

Nidapark Başakşehir Rezidans kampanya!

Nidapark Başakşehir Rezidans'ta yer alan dairelerin fiyatları 522 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte, Nidapark Başakşehir Rezidans kampanya detayları...

Nidapark Başakşehir ne zaman teslim?

5 blok şeklinde yükselecek olan proje konum bilgisine göre Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak. Projede daireler 88 metrekareden başlıyor. Peki Nidapark Başakşehir ne zaman teslim?

Nidapark Başakşehir projesi fiyat!

Toplam 348 adet konut ve 48 adet ticari üniteden meydana gelen Nidapark Başakşehir projesi fiyat bilgilerine göre, daireler 511 bin TL'den satışa sunuluyor.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir iletişim!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Başakşehir projesi hakkında detaylı bilgi için Tahincioğlu Nidapark Başakşehir iletişim numarası 444 4 846'yı arayabilirsiniz.

Nidapark Başakşehir fiyatları!

Ön satış süreci başlayan Nidapark Başakşehir projesinde 2+1'den 4+1'e kadar farklı ev seçenekleri satışa sunuluyor. Nidapark Başakşehir fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Nidapark Başakşehir nerede?

Ön satışların başladığı Nidapark Başakşehir Evleri Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile inşa ediliyor. Projede 2+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Nidapark Başakşehir nerede?

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir fiyatları!

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir fiyatları ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

3. İstanbul Hasbahçe Başakşehir fiyatları!

Toplam 541 daireden meydana gelen ve 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı 3. İstanbul Hasbahçe Başakşehir fiyatları 841 bin liradan başlıyor...

Referans Gayrimenkul Başakşehir ofisi yarın açılıyor!

Referans Gayrimenkul Başakşehir'in yeni ofisi Erkut Memiş ile Birsen Memiş imzası ile Nidapark Başakşehir Dükkanları'nda yarın açılıyor. 

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün açılıyor!

Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin TURYAP Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün Erdal İmrek, Erkut Memiş, Cahit Yeşil ve Murat Meşin tarafından açılıyor..

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği yarın açılıyor!

Büyümeye devam eden TURYAP'ın yeni temsilciği yarın, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin altındaki dükkanlarda açılacak.

Semt Bahçekent Başakşehir fiyatları!

Semt Bahçekent Evleri İstanbul Başakşehir Hoşdere bölgesinde yükseliyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 950 TL'den başlıyor...

Park Mavera 3 Başakşehir fiyatları 2017!

Park Mavera 3 Başakşehir fiyatları 520 bin TL'den başlıyor. Park Mavera 3 projesi Aralık 2019'da teslim ediliyor...

Kayaşehir Avrupa Konutları Başakşehir fiyatlar!

Kayaşehir Avrupa Konutları Başakşehir fiyatları 596 bin 700 TL'den başlıyor. Avrupa Konutları Başakşehir'de 0,79 faizle 240 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Başakşehir Nidapark Kayaşehir satış fiyatları!

Başakşehir Nidapark Kayaşehir satış fiyatları 518 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesinde 0,79 faizle 20 yıl taksitli ödemeler yapılıyor...

Başakşehir Nidapark Kayaşehir ev fiyatları!

Başakşehir Nidapark Kayaşehir ev fiyatları 485 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nidapark Kayaşehir'de teslimler Haziran 2018'de yapılıyor...

3. İstanbul projesi Başakşehir fiyatları!

3. İstanbul projesi Başakşehir fiyatları 496 bin TL'den başlayarak değişiyor. 3. İstanbul Evleri, Şubat 2019'da teslim ediliyor...

3.İstanbul Konutları Başakşehir fiyatlar!

3.İstanbul Konutları Başakşehir fiyatları 496 bin TL'den başlayarak değişiyor. 3. İstanbul Konutları Başakşehir'de teslimler Şubat 2019'da yapılıyor...

3. İstanbul Evleri Başakşehir fiyatlar!

3. İstanbul Evleri Başakşehir fiyatları 2+1'lerde 496 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Nidapark Başakşehir fiyatları Haberi

Nidapark Başakşehir fiyatları

"Tahincioğlu Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. 5 blok halinde inşa edilen proje 24 bin metrekare arsa alanına sahip. 


Daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan Nidapark Başakşehir Residence fiyatları hakkında bilgi almak için satış ofisi ile 444 4 846 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. 


Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Başakşehir Nidapark'ta yüzme havuzları, otopark, spor alanları, hamam, sauna, çocuk oyun alanlar, fitness, çok amaçlı salon gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


Nidapark Başakşehir'de yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor. Projede 348 adet daire ve 48 adet ticari ünite bulunuyor. 


Tahincioğlu Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

Konutların 58,78 - 209,48 metrekare büyüklükte dizayn edildiği Başakşehir...