26 / 04 / 2024

Nidapark Beşiktaş ev fiyatları

Nidapark Beşiktaş ev fiyatları

İstanbul Avrupa yakası Beşiktaş bölgesinde hayata geçirilen Nida Park Beşiktaş projesinde satışına devam edilen son dairelere özel yüzde 0,69 faiz oranıyla 60 ay, yüzde 0,79 faiz oranıyla ise 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor..

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Beko'dan Beşiktaşlılar Günü'ne özel 800 TL indirim fırsatı! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Beko Beşiktaşlılar Günü'ne özel seçili TV alımlarında küçük ev aletlerinde 800 TL indirim kampanyası başlattı. İşte Mart 2022 fiyat listesi... 

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

Beşiktaş'ta 35 milyon TL'ye icradan satılık ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş Bebek'te bulunan bahçeli evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 35 milyon TL olarak belirlendi.

Beşiktaş ve Kadıköy’den ev almak isteyenler için büyük fırsat!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Goldştayn, "Bu fiyatlar Kadıköy ve Beşiktaş’ta ev sahibi olmak için büyük fırsat. Son 5 yılda yüzde 30’un üzerinde değer kazanan bu iki ilçede bu fiyatları 1 yıl sonra görmemiz imkansız" dedi...

Beşiktaş'ta en çok 2+1 daireler aranıyor!

Emlakjet Beşiktaş ilçe analizini yayınlandı. Beşiktaş'ta en ekonomik semtler açıklandı. En uygun ev fiyatları Sinanpaşa, Gayrettepe ve Abbasağa mahallelerinde bulunuyor. Bölgede en çok kiralık ev ve 2+1 daire aranıyor.

Beşiktaş'tan şehit Tunç Uncu'nun ailesine ev!

Beşiktaş Kulübü, İstanbul'da geçen yıl Vodafone Park yakınında gerçekleşetirilen terör saldırısında şehit olan Kartal Yuvası mağazası çalışanı Tunç Uncu'nun ailesine ev hediye etti.

Beşiktaş'ta 8 milyon TL'ye icradan satılık bahçeli kargir ev!

İstanbul Beşiktaş'ta Levent Mahallesi'nde yer alan 299 metrekare yüzölçümlü bahçeli kargir ev 8 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

Beşiktaş'ta icradan 3.5 milyon TL'ye satılık ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş Sinanpaşa Mahallesi'nde yer alan kargir evi satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Beşiktaş Maya Residences'ta icradan 14 milyon TL'ye satılık 2 ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş Bebek'te Maya Residences Sitesi'ndeki 2 villayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 14 milyon TL olarak belirlendi.

Beşiktaş Swissotel Bosphorus Hotel'in kirası ödeniyor mu?

İBB'nin ev sahibi olduğu Beşiktaş'taki Swissotel'in 5 yıldır kirasını ödemediği iddia edildi. 1988 yılında yap-işlet-devret modeliyle inşa edilen otelin işletme hakkı 2032 yılma kadar Fiba Holding bünyesindeki Anadolu Japan Turizm A.Ş.'de.

Yooistanbul Rezidans Beşiktaş ev fiyatları!

Yooistanbul Rezidans Beşiktaş ev fiyatları 950 bin dolardan başlayarak değişiyor. Yooistanbul Rezidans Beşiktaş projesi 5 katlı 11 blokta toplam 120 adet daireden meydana geliyor...

Yooistanbul Beşiktaş ev fiyatları!

Yooistanbul Beşiktaş ev fiyatları 950 bin dolardan başlayarak değişiyor. 120 daireden meydana gelen Yooistanbul Evleri Beşiktaş projesinde daire teslimlerinin Aralık 2016 yılında yapılması hedefleniyor...

Nidapark Beşiktaş ev fiyatları Haberi

Nidapark Beşiktaş ev fiyatları

Son dairelere özel fırsatların sunulduğu Nidapark Beşiktaş projesi, Tahincioğlu Gayrimenkul projesi olarak inşa ediliyor. Proje toplamda 58 adet daireden oluşuyor.


Satışlarda yüzde 1 KDV uygulanan Nida Park Beşiktaş projesinde yer alan dairelerin alanları 36 metrekareden başlayıp, 145 metrekareye kadar yükseliyor. 


İstanbul Avrupa yakası Beşiktaş bölgesinde yükselen Beşiktaş Nida Park, stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Projede satışlar devam ediyor.



0,69 faiz oranıyla 60 ay, yüzde 0,79 faiz oranıyla ise 120 aya kadar taksitlendirme yapılan Nidapark Beşiktaş Evleri, 7 bin 250 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. 


İçerisinde; güneşlenme terasları, fitness salonu, barbekü ve lounge alanları gibi sosyal imkanların bulunduğu Nida Park Evleri Beşiktaş'ta teslimler Haziran 2015'te gerçekleşecek.


Telefon: 444 48 46

Web adresi: www.tahincioglu.com

Merve...