26 / 04 / 2024

Nidapark Beşiktaş fiyatlar

Nidapark Beşiktaş fiyatlar

Nidapark Beşiktaş Rezidans satılık daire fiyatları 547 bin TL ile 973 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Daire alanları 36 metrekareden başlıyor 145 metrekareye kadar ulaşıyor.

Nidapark Beşiktaş Rezidans!

Daire teslimlerinin 2015 yılının ikinci çeyreğinde gerçekleşmesi planlanan Nidapark Beşiktaş Rezidans projesinde daire fiyatları 547 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 58 adet konuttan oluşuyor.

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için 1,5 milyon dolar istendi! Sosyal medya yıkıldı!

Konut fiyatları gündemden bir kez olsun düşmezken güne bir yenisi daha eklendi. Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için istenilen ücret resmen dudak uçuklatacak cinsten. İşte sosyal medyayı yıkan o haber...

Mints Suits Beşiktaş lansmana özel yüzde 5 indirimle satışta! Yeni proje! 

Mints Suits ALB-UGR Group imzasıyla İstanbul Beşiktaş'ta hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel yüzde 5 indirimle satışlar başladı. Peki Mints Suits Beşiktaş projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Fuzul Beşiktaş nerede?

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle yapımına başlayacak Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki Fuzul Beşiktaş nerede? Fuzul Beşiktaş fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Fuzul Beşiktaş satılık!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğinde hayata geçecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Fuzul Beşiktaş satılık daire fiyatları...

Beşiktaş'taki lüks sitede hırsızlık şoku!

Beşiktaş'ta bulunan lüks site sakinleri hırsızlık şoku yaşıyor. Daire fiyatlarının 7 milyon lirayı bulduğu lüks sitede 3 hırsız sitenin demir parmaklıkları keserek içeri girdi. 

Beşiktaş ve Kadıköy’den ev almak isteyenler için büyük fırsat!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Goldştayn, "Bu fiyatlar Kadıköy ve Beşiktaş’ta ev sahibi olmak için büyük fırsat. Son 5 yılda yüzde 30’un üzerinde değer kazanan bu iki ilçede bu fiyatları 1 yıl sonra görmemiz imkansız" dedi...

Beşiktaş'ta en çok 2+1 daireler aranıyor!

Emlakjet Beşiktaş ilçe analizini yayınlandı. Beşiktaş'ta en ekonomik semtler açıklandı. En uygun ev fiyatları Sinanpaşa, Gayrettepe ve Abbasağa mahallelerinde bulunuyor. Bölgede en çok kiralık ev ve 2+1 daire aranıyor.

Beşiktaş'ta emlak piyasası durgun!

İstanbul'da çok sayıda kiralık daire bulunuyor. İstanbul Emlakçılar Odası'na göre kira fiyatlarının İstanbul genelinde yüzde 25 gerilediği belirtildi. Konuyla ilgili Beşiktaş'taki emlakçılarla konuşuldu.

Beşiktaş Yooistanbul satılık daire fiyatları!

Say Yapı imzasıyla İstanbul Beşiktaş Ortaköy'de yükselen Yooistanbul projesi toplam 120 konuttan meydana geliyor. Beşiktaş Yooistanbul satılık daire fiyatları 8 bin 500 dolar ile 11 bin 500 dolar arasında değişiyor.

Yooistanbul Residence Beşiktaş fiyatları!

Yooistanbul Residence Beşiktaş fiyatları 950 bin dolardan başlayarak değişiyor. 120 daireden meydana gelen Yooistanbul Residence Beşiktaş projesinde daire teslimleri 2016 yılının sonunda yapılıyor...

Yooistanbul Rezidans Beşiktaş ev fiyatları!

Yooistanbul Rezidans Beşiktaş ev fiyatları 950 bin dolardan başlayarak değişiyor. Yooistanbul Rezidans Beşiktaş projesi 5 katlı 11 blokta toplam 120 adet daireden meydana geliyor...

Beşiktaş Yooistanbul Rezidans fiyatları!

Beşiktaş Yooistanbul Rezidans fiyatları 950 bin dolardan başlayarak değişiyor. Say Yapı imzasını taşıyan Beşiktaş Yooistanbul Rezidans projesinde daireler Aralık 2016 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Nidapark Beşiktaş fiyatlar Haberi

Nidapark Beşiktaş fiyatlar

Nidapark Beşiktaş Rezidans satılık daire sayısı 58 olarak belirlendi. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. 


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Nidapark Beşiktaş Rezidans projesinde 2 oda 1 salon dairelerin satışı tamamlandı.


Nidapark Beşiktaş projesinde teslimleri 2015 yılının ikinci çeyreğinde gerçekleşecek. Projede 60 aya kadar 0,69, 120 aya kadar 0,79 faiz oranıyla vade yapılıyor.


Nidapark Beşiktaş Rezidans satılık daire fiyatları şu şekilde; stüdyo daireler 547 bin TL ile 644 bin TL, 1 oda 1 salon daireler 774 bin TL ile 973 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 


Nidapark Beşiktaş Rezidans projesinde bulunan 1+0 daireler 36 - 79 metrekare, 1+1 daireler 64 - 78 metrekare ve 2+1 daireler 108 - 145 metrekare arasında...