23 / 04 / 2024

Nidapark Bomonti ev fiyatları 2017

Nidapark Bomonti ev fiyatları 2017

2020 yılında tamamlanması planlanan Nidapark Bomonti Evleri 536 konut, 102 ofis ve 12 mağazadan meydana geliyor. Tahincioğlu Nidapark Bomonti fiyatları 714 bin TL’den başlıyor.

Tahincioğlu'ndan ev aldıran kampanya! Nidapark Çankaya'da 270 bin TL, Nidapark Ataşehir'de 400 bin TL' peşinatla!

Tahincioğlu Gayrimenkul iki yeni projesinde yeni bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanya kapsamında Nidapark Çankaya projesinden 270 bin TL, Nidapark Ataşehir projesinden ise 400 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Mahall Bomonti İzmir'de sıfır faiz ve 12 ay vadeyle ev sahibi olma fırsatı! 

Mahall Bomonti İzmir'den konut sahibi olmak isteyenlere sıfır faiz, 12 ay vade imkanı sunuluyor. Peki Mahall Bomonti İzmir'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Az katlı yepyeni bir proje: Nidapark Ataşehir'de konut fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen  Nidapark Ataşehir konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Nidapark Ataşehir ev fiyatları ne kadar?

Nidapark Ataşehir'de yüzde 40 peşinat ve 0.99 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir yüzde 40 peşinat ve 0.99 faizle  ön satışa sunuldu. Peki Nidapark Ataşehir projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...

Nidapark Çengelköy’de tarihi konut kampanyası başladı! Yüzde 10 peşinatla, ödemeler 2023'te!

Nidapark Çengelköy projesinde Tarihi Konut Kampanyası başladı. Başlatılan yeni kampanyada yüzde 10 taksitli peşinat verilerek ev sahibi olunabiliyor, ayrıca 36 ay 0,99 vade farkıyla ödemeler 2023'te başlıyor.

Nidapark Çengelköy'de bahar fırsatı! Yüzde 5 indirim ve yüzde 0,99 faiz avantajıyla ev sahibi olun! 

Nidapark Çengelköy'de bahar fırsatı başladı. Bu kapsamda projede yüzde 5 indirim ve 48 ay yüzde 0,99 faiz fırsatıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Nidapark Çengelköy'de 60 ay vade ve yüzde 0.69 faiz fırsatı!

İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy'de inşa edilen Nidapark Çengelköy'de 36 ay 0 vade farkı ve 60 ay 0.69 vade farkıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 

İstanbul'un hangi ilçesinde ev fiyatları tavan yaptı?

İstanbul’daki kimliğiyle dikkat çeken ve minik bir semt olan Bomonti'de Z kuşağı kendisini gösteriyor. Z kuşağının Bomonti'ye olan ilgisi artınca ev fiyatları da tavan yaptı.

Nidapark İstinye'de 48 ay vade yüzde 0 faiz imkanıyla ev sahibi olma fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul, 'Akıllı Yatırım ve Ödeme Modeli' kapsamında Nidapark İstinye projesinde 48 ay vade yüzde 0 faiz farkı ve yüzde 10 indirim ile 24 ay vade yüzde 0 faiz farkının olduğu yeni kampanyayı hayata geçirdi.

Mahall Bomonti İzmir'de yüzde 10 indirim ve 0.69 faiz fırsatı!

Mahall Bomonti İzmir'de yüzde 10 indirim, 60 ay vade ve yüzde 0.69 faiz oranı ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler görücüye çıkıyor!

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler'de ön talep toplanıyor. Projede ev, home ofis ve ofis olarak kullanılabilen multi evler yer alıyor. 

Nidapark Bomonti Rotana ile yoluna devam ediyor!

Tarihi semt Bomonti’de yükselen lüks konut projesi 'Nidapark Bomonti'de Orta Doğu, Afrika, Doğu Avrupa ve Türkiye’nin önde gelen otel yönetimi şirketlerinden Rotana ile iş birliği yapıldı. 

The Bomonti Residences: Nidapark Bomonti'nin adı değişti!

Nidapark Bomonti projesinin adı The Bomonti Residences olarak değişti. Projede 565 adet konut bulunuyor.

Nidapark Bomonti ev fiyatları 2017 Haberi

Nidapark Bomonti ev fiyatları 2017

Toplam 536 konut, 102 ofis ve 12 mağazadan oluşan Nidapark Bomonti projesi ' Yüzde 100 hayat Nidapark Bomonti'de'' sloganıyla basına tanıtılıyor. 


Yüzde 5 peşinat fırsatı sunulan  Nidapark Bomonti  projesinde 1+1’den 4,5+1’e kadar konut seçeneklerine yer veriliyor.  Proje Nidapark Bomonti Kule,  Nidapark Bomonti  Teras, Nidapark Bomonti Suit, Nidakule Bomonti Ofis, Nidapark Bomonti Meydan olmak üzere 5 bölümden oluşuyor. 


Tahincioğlu Nidapark Bomonti fiyatları!


Tamamı nakit ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Tahincioğlu Nidapark Bomonti fiyatları KDV dahil 714 bin TL’den başlangıç gösteriyor.


Tahincioğlu Nidapark Bomonti Evleri'nde yüzde 5 peşinat vererek ,6 ay sonra yüzde 5 ara ödeme, 12 ay sonra yüzde 10  ara ödeme, yüzde 80’lik kısmı 60 aya kadar yüzde 0 faiz,  61-120 aylık seçilen vadelerde ise yüzde 0.45 aylık faizle...