19 / 04 / 2024

Nidapark Çengelköy’de tarihi konut kampanyası başladı! Yüzde 10 peşinatla, ödemeler 2023'te!

Nidapark Çengelköy’de tarihi konut kampanyası başladı! Yüzde 10 peşinatla, ödemeler 2023'te!

Nidapark Çengelköy projesinde Tarihi Konut Kampanyası başladı. Başlatılan yeni kampanyada yüzde 10 taksitli peşinat verilerek ev sahibi olunabiliyor, ayrıca 36 ay 0,99 vade farkıyla ödemeler 2023'te başlıyor.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, orta ve üst gelir grubunun konut sahibi olması için Ekim ayında başlatacağı kampanya kapsamında; düşük peşinat, düşük faiz ve vadeli satış üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün lider markaları arasında yer alan Tahincioğlu da söz konusu tarihi kampanya doğrultusunda, Nidapark Çengelköy projesinden konut sahibi olmak isteyenler için yeni kampanya ve avantajlı ödeme seçenekleri sağlıyor. Verilen detaylara göre, yüzde 10 taksitli peşinat ödenerek konut sahibi olunabilen kampanya kapsamında, 36 ay 0,99 vade farkıyla ödemeler 2023'te başlıyor.

Geçtiğimiz günlerde Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı öncülüğünde yapılan ve sektörün önde gelen derneklerinin de katılım sağladığı toplantıda orta ve üst gelir grubu için hayata geçirilecek kampanya masaya yatırıldı. Ekim'de duyurulacak olan kampanya kapsamında sıfır konutta düşük peşinat, düşük faiz ve vadeli satış üzerinden çalışıldığı açıklandı.

Nidapark Çengelköy’de tarihi konut kampanyası başladı! Yüzde 10 peşinatla, ödemeler 2023 te!

İnşa ettiği yenilikçi projelerle gayrimenkul sektörünün gelişimine yön veren, konut, ofis ve AVM gibi birçok prestijli projeye imza aran ve 65 yılı aşan tecrübesiyle sektörün lider marka konumunu her daim koruyan Tahincioğlu Gayrimenkul de konutta yapılan kampanya doğrultusunda satışı süren Nidapark Çengelköy projesinde cazip ödeme planlarıyla konut sahibi olmak isteyenlere yepyeni bir fırsat sundu.

Bölgenin dokusuna uygun olarak hayata geçirilen Nidapark Çengelköy projesinde Ekim ayının sonuna kadar geçerli yeni bir kampanyaya başlayan Tahincioğlu, söz konusu kampanya dahilinde yüzde 10  peşinat ile konut satışı yapıyor. Ödemelerin 2023'te başlanacağı kampanya dahilinde kalan bedel de 36 ay 0,99 vade farkı ile eşit taksitlere bölünüyor.  


Geri Dön