26 / 04 / 2024

Nidapark Seyrantepe ne zaman teslim ediliyor

Nidapark Seyrantepe ne zaman teslim ediliyor

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Seyrantepe projesi toplam 368 daireden oluşuyor. Proje 89 bin 171 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Nidapark Seyrantepe projesinde adres bilgileri haberimizde yer alıyor...

Az katlı yepyeni bir proje: Nidapark Ataşehir'de konut fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen  Nidapark Ataşehir konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Nidapark Ataşehir ev fiyatları ne kadar?

Nidapark Küçükyalı projesinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO tarafından Nidapark Küçükyalı projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Nidapark Küçükyalı projesinin değeri ne kadar oldu?

Nidapark İstinye projesinin değeri ne kadar oldu?

Mülkiyeti Emlak Konut GYO'ya ait Nidapark İstinye projesinin değerleme raporu belli oldu. Peki Nidapark İstinye projesinin değeri ne kadar oldu?

Nidapark Kayaşehir AVM'nin değeri ne kadar? 

Nidapark Kayaşehir AVM'nin 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Nidapark Kayaşehir AVM'nin değeri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Nidapark İstinye'nin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Nidapark İstinye projesinin değerleme raporunu yayınladı. Peki Nidapark İstinye projesinin değeri ne kadar oldu?

Nidapark Seyrantepe’ye Gold seviyesinde LEED sertifikası!

Tahincioğlu’nun Seyrantepe’de hayata geçirilen konut projesi Nidapark Seyrantepe LEED Gold sertifikasını aldı. 

Nidapark Seyrantepe Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesinin 2,5 yıl süren inşaatı Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi. 

Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Seyrantepe Türk Telekom Arena Stadı’nın yanı başında hayata geçirilen Seyrantepe Devlet Hastanesi'nin ne zaman açılacağı merakla bekleniyor. Peki, Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Nidapark Kayaşehir daire fiyatları ne kadar?

Nidapark Kayaşehir projesinde 0,50 faiz oranıyla ödeme yapılarak ev sahibi olunabiliyor. Peki Nidapark Kayaşehir daire fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Toplam 536 apart ünitesinden oluşan Nidapark istinye'de 2+1'den 5+2'ye kadar tüm daire tipleri bulunuyor. Peki 3 etaptan meydana gelen Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasına sahip Nidapark İstinye projesinde toplam 538 apart ünite bulunuyor. Peki Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim?

Nidapark İstinye konut teslimleri ne zaman?

Nidapark İstinye projesi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın güvencesiyle, Tahincioğlu imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Nidapark İstinye konut teslimleri ne zaman?

Nidapark İstinye metrekare fiyatı ne kadar?

Nidapark İstinye projesi 3 etap şeklinde dizayn ediliyor. Nidapark İstinye Evleri'nde teslimleri 36 ay sonra gerçekleşecek. Peki Nidapark İstinye metrekare fiyatı ne kadar?

Nidapark Seyrantepe ne zaman teslim ediliyor Haberi

Nidapark Seyrantepe ne zaman teslim ediliyor

İstanbul ili Avrupa Yakası Sarıyer İli'nin Seyrantepe bölgesinde yer alan proje toplam 89 bin 171 metrekare alan üzerinde hayata geçirildi. Nidapark Seyrantepe projesinde adres bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


Nidapark Seyrantepe  projesindeki dairelerin büyüklükleri 79 metrekare ile 349 metrekare arasında değişiyor. Projede teslimler Aralık 2016 olarak planlanıyor.


Nidapark Seyrantepe projesinde 1 oda 1 salondan, 5 oda 1 salona kadar 368 adet daire yer alıyor. Projede daire fiyatları 621 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Nidapark Seyrantepe projesinde çocuk oyun alanları, çok amaçlı salon, otopark, kafeterya, fitness center, açık ve kapalı yüzme havuzu sosyal alanlar arasında yer alıyor.



Nidapark Seyrantepe projesinde banka kredisi ile 120 aya kadar vade ile ödeme yapılabiliyor. Projenin 2800 metrekaresi sosyal alanlara ayrılıyor.


Nidapark Seyrantepe projesinde adres bilgileri!

Nidapark Seyrantepe lokasyon olarak Celalettin Buluğ...