26 / 04 / 2024

Nidapark Seyrantepe projesinde adres bilgileri!

Nidapark Seyrantepe projesinde adres bilgileri!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Seyrantepe

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Seyrantepe projesi toplam 368 daireden oluşuyor. Proje 89 bin 171 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Nidapark Seyrantepe projesinde adres bilgileri haberimizde yer alıyor...



İstanbul ili Avrupa Yakası Sarıyer İli'nin Seyrantepe bölgesinde yer alan proje toplam 89 bin 171 metrekare alan üzerinde hayata geçirildi.  Nidapark Seyrantepe  projesinde adres bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


Nidapark Seyrantepe  projesindeki dairelerin büyüklükleri 79 metrekare ile 349 metrekare arasında değişiyor. Projede teslimler Aralık 2016 olarak planlanıyor.


Nidapark Seyrantepe projesinde 1 oda 1 salondan, 5 oda 1 salona kadar 368 adet daire yer alıyor. Projede daire fiyatları 621 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Nidapark Seyrantepe projesinde çocuk oyun alanları, çok amaçlı salon, otopark, kafeterya, fitness center, açık ve kapalı yüzme havuzu sosyal alanlar arasında yer alıyor.



Nidapark Seyrantepe projesinde banka kredisi ile 120 aya kadar vade ile ödeme yapılabiliyor. Projenin 2800 metrekaresi sosyal alanlara ayrılıyor.


Nidapark Seyrantepe projesinde adres bilgileri!

Nidapark Seyrantepe lokasyon olarak Celalettin Buluğ İlköğretim Okulu'na 200 metre, Türk Telekom Arena Stadı'na 650 metre uzaklıkta inşa ediliyor. 


Nidapark Seyrantepe projesinde adres bilgileri!

Adres: Huzur Mah. İmam Çeşme Cad No:6 34418 Seyrantepe SARIYER /  İstanbul 

Telefon: 444 4 846

Web Adresi: tahincioglu.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön