26 / 04 / 2024

Nidapark Seyrantepe ödeme planı

Nidapark Seyrantepe ödeme planı

Daire alanlarının 88 metrekareden başladığı Nidapark Seyrantepe projesi Başakşehir Yeni Merkez 'e yakın konumda yükselecek. Nidapark Başakşehir satılık ev teslimleri Ekim 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Nidapark Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Tahincioğlu Nidapark Evleri'nde 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 79 metrekareden başlıyor. Peki Nidapark Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Nidapark Seyrantepe'de 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Nidapark Seyrantepe projesinde yer alan dairelerin alanları 79 metrekareden başlıyor ve 349 metrekareye kadar çıkıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 621 bin TL'den başlıyor.

Nidapark Seyrantepe ödeme planı!

Nidapark Seyrantepe projesinde satışa sunulan daireleri fiyatları 621 bin liradan başlıyor. Projede toplam 368 adet daire bulunuyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Nidapark Seyrantepe ödeme planı...

Nidapark Seyrantepe satışa çıktı! 621 bin TL!

Tahincioğlu tarafından Seyrantepe'de yapımına başlanan Nidapark Seyrantepe projesi, her yaş için planlanan geniş ve çeşitli sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor. Projede yer alan 368 dairenin büyüklükleri 79-349 metrekare arasında değişiyor.

Nidapark Seyrantepe ödeme seçenekleri!

Nidapark Seyrantepe ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor. 2 blok olarak hayata geçirilen projede teslimler Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek. 317 daireden oluşan proje ön satışta.

Nidapark Seyrantepe'de ön satış avantajı!

Nidapark Seyrantepe'de ön satış avantajı sunuluyor. Türk Telekom Arena, Maslak ve Levent’e yakın konumda yükselen projede teslimler Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek. Proje 2 blok olarak yükseliyor.

Nidapark Seyrantepe teslim tarihi!

A bloğunda 205 daire, B bloğunda 112 dairenin bulundupu Nidapark Seyrantepe teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi. Proje, Türk Telekom Arena Stadı'na 650 metre, Celalettin Buluğ İlköğretim Okulu'na 200 metre mesafede yükseliyor...

Nidapark Seyrantepe ne zaman teslim edilecek?

Nidapark Seyrantepe ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt olarak 2016 yılının Aralık ayı deniliyor. İstanbul Avrupa yakası Seyrantepe bölgesinde inşa edilen projede 317 adet daire bulunuyor...

Nidapark Ataşehir ödeme planı Eylül 2022!

Nidapark Ataşehir ödeme planı Eylül 2022 haberimizde yer alıyor. Merakla beklenen projede ön satışlar başladı...

Nidapark Çengelköy'de yılın son avantajlı ödeme planı!

Nidapark Çengelköy'de yılın son avantajlı ödeme planı sunuluyor. 36 ay 0 faiz imkanı sağlanan proje İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy'de inşa ediliyor.

Nidapark Küçükyalı güncel ödeme planı!

Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinde yeniliklerine devam ediliyor. Nidapark Küçükyalı güncel ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor...

Nidapark Seyrantepe’ye Gold seviyesinde LEED sertifikası!

Tahincioğlu’nun Seyrantepe’de hayata geçirilen konut projesi Nidapark Seyrantepe LEED Gold sertifikasını aldı. 

Nidapark Seyrantepe Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesinin 2,5 yıl süren inşaatı Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi. 

Nidapark Küçükyalı ödeme kampanyası!

Nidapark Küçükyalı ödeme kampanyası hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Projede büyük indirim ve ödeme avantajları 15 Hazirana kadar geçerli olacak.

Nidapark Ayyıldız ödeme seçenekleri!

Nidapark Ayyıldız ödeme seçenekleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. İstanbul Kâğıthane'de hayata geçirilen proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor.

Nidapark Ayyıldız ödeme planı!

Kağıthane'de Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Ayyıldız ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor...

Sarıyer Nidapark İstinye ödeme seçenekleri!

İstanbul Sarıyer'e bağlı İstinye'de yükselen Nidapark İstinye projesinde konut fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor, 28 milyona kadar çıkıyor..

Tahincioğlu Nidapark İstinye ödeme şekli 2018!

Emlak Konut GYO güvencesine sahip olan  Nidapark İstinye projesinde ev fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor, 28 milyona kadar çıkıyor.. 

Nidapark İstinye Tahincioğlu fiyat ve ödeme kampanyası 2017!

Nidapark İstinye Tahincioğlu fiyat ve ödeme kampanyası 2017 güncel bilgisine göre projede 60 ay vade farksız ödeme yapılabiliyor. Projede metrekare birim fiyatları 23 bin TL'den başlıyor...

Nidapark İstinye'de 60 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Nidapark İstinye Evleri projesinde 2+1'den 5+2'ye kadar konut tiplerine yer veriliyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Nidapark İstinye teslim tarihi!

Bahçe üzerine dört ve beş katlı bloklar halinde tasarlanan Nidapark İstinye Evleri'nde 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Nidapark Seyrantepe ödeme planı Haberi

Nidapark Seyrantepe ödeme planı

Emlak Konut GYO'nun Kayabaşı 5.etap arazisi üzerine yayılacak olan projede daire tipleri arasında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


5 blok şeklinde yükselecek olan Nidapark Başakşehir projesinde daire büyüklükleri 88 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede daire teslimleri Ekim 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Ortak seçeneklerine göre spor alanları, yüzme havuzları, çok amaçlı salon, fitness, sauna, hamam, çocuk oyun alanları, otopark gibi donatı alanları bulunuyor.


Toplam 24 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan proje ulaşım bilgisine göre Evvel İstanbul'un yanında ve Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak.


Nidapark Başakşehir satılık ev fiyatları 522 bin liradan başlangıç gösteriyor. 120 ay vade fırsatı sağlanan projede ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinat sağlandığında kalan...