19 / 04 / 2024

niğde Eminlik Köyü sosyal tesis

niğde Eminlik Köyü sosyal tesis

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İli Ulukışla ilçesine bağlı iki köyün sosyal tesis ihtiyacına ilişkin iki ayrı soru önergesi hazırladı..

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Niğde'de afet yönetimi konusunda yapılan çalışmalar TBMM'de!

Niğde'de depreme dayanıklılık ve afet yönetimi konusunda yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Niğde Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi, Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar, 3460 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Ankara-Niğde Otoyolu ile yılda ne kadar tasarruf edilecek?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nun açılış töreninde bu otoyol ile yıllık 1 milyar 628 milyon TL tasarruf sağlanacağını belirtmişti.

Fethiye'deki hayalet köyün tarihi kiliseleri restore edilecek!

Muğla Fethiye'de "hayalet köy" olarak bilinen Kayaköy'deki tarihi kiliseler, restore edilecek.

Şile’de deniz kıyısındaki arazinin imarı 'turizm konut' olarak değiştirildi!

Şile Belediyesi’ne ait deniz kıyısındaki ağaçlarla kaplı yaklaşık 35 bin metrekarelik arazinin "turistik tesis" olan imarı, yatırımcı için uygun hale getirilerek “turizm konut” yapıldı.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun yüzde 85'lik kısmı tamamlandı!

Ankara-Niğde Otoyolu'nun yüzde 85'lik bölümü tamamlandı. Otoyolda bugüne kadar 4 viyadük, 21 köprü, 22 üst geçit, 110 alt geçit, 593 menfez hayata geçirildi.

Mersin Büyükşehir Berdan Konukevi'ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 156 yataklı tesisin koronavirüsle mücadele kapsamında sağlık çalışanlarının hizmetine sunulmasından sonra, bünyesinde bulunan Berdan Konukevi'ni de sağlık çalışanlarına tahsis etti...

Niğde Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Niğde İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Niğde Hükümet Konağı ihalesi 23 Mart'ta!

Niğde İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Niğde Pınarcık Köyü'nün tapulaştırma projesi mecliste!

Niğde'nin Merkez ilçesinde bulunan Pınarcık köyünün tapulaştırma projesi ile otoyol istimlak bedelinin ne zaman ödeneceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Niğde Hükümet Konağı ihalesi 23 Mart'ta!

Niğde Merkez Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Niğde'de 513 metruk bina yıkıldı!

Niğde’de Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu ile yapılan toplantıda il merkezi, ilçe, köy ve beldelerde bulunan toplam 513 adet metruk binanın yıkıldığı belirtildi.

niğde Eminlik Köyü sosyal tesis Haberi

niğde Eminlik Köyü sosyal tesis



CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İli Ulukışla ilçesine bağlı iki köyün sosyal tesis ihtiyacına ilişkin iki ayrı soru önergesi hazırladı. Gürer sorularının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Gürer'in soruları

1. Niğde ili Ulukışla ilçesi Eminlik Köyüne sosyal tesis sözü verilmiş olmasına karşın gerçekleştirilmemiştir. 2017 yılında bu tesis yapılması için İl Özel İdare ya da diğer bir kurumdan ayrılan bir ödenek var mıdır? Yapımı için başlama tarihi belirlenmiş midir?


2. Niğde ili Ulukışla ilçesi Hüsniye Köyünde sosyal tesis ihtiyaçtır. Bu yönde 2017 yılında yapılması düşünülen bir çalışma var mıdır? Sosyal tesis yapımı düşünülmekte midir? Başlangıç tarihi...