19 / 04 / 2024

niğde osb de elektrik indirimlimi

niğde osb de elektrik indirimlimi

Niğde Organize Sanayi Bölgesi ( NOSB ) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş, OSB’ ye yatırımcı ve sanayici çekebilmek için elektrik fiyatlarının ucuz olması gerektiğini söyledi...

Niğde OSB yatırımcı için Türkiye'nin en hesaplı OSB'si!

Niğde Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş, "470 hektar alan üzerinde kurulan OSB kendi enerjisini kendi üretiyor ve yatırımcı için Türkiye'nin en hesaplı OSB'si olma özelliğini taşıyor" açıklamasında bulundu.

Niğde OSB'de 4 firmaya arsaları tahsis edildi!

Niğde Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) sanayi parseli talep eden müteşebbislere 3 günde arsaları tahsis edildi.

Yayla Agro'dan Niğde OSB’de 400 milyon liralık yeni yatırım!

Ankara, Çankırı, Balıkesir ve Mersin’de fabrikaları Yayla Agro, Mersin'de yer bulamayınca, 400 milyon liralık yeni yatırım için Niğde'yi seçti.

Tukaş Gıda Niğde Bor OSB'de fabrika kuracak!

Konserve ve salça pazarının 58 yıllık en büyük oyuncuları arasında Tukaş Gıda, Manyas, Torbalı ve Akhisar fabrikalarının ardından dördüncü üretim tesisini Niğde Bor Organize Sanayi Bölgesi’nde kurmak için çalışmalar gerçekleştiriyor.

Niğde'ye yapılması düşünülen OSB meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'ye yapılması düşünülen OSB'ye ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Bor'daki karma OSB'de teknoloji parkı kurulacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Bor ilçesindeki Karma Organize Sanayi Bölgesinde "Teknoloji Park" kurulması ile ilgili yürütülen çalışmaları meclis gündemine taşıdı..

BİRKO'nun arazileri Niğde OSB dışına çıkarıldı!

Niğde’nin en büyük sanayi kuruluşları içerisinde yer alan BİRKO A.Ş.’nin arazilerinin bir kısmı Niğde OSB (Organize Sanayi Bölgesi) dışına çıkarıldı.

Niğde Narlıgöl'de seracılık ihtisas OSB kurulacak mı?

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Narlıgöl'de seracılık ihtisas organize sanayi bölgesi kurulması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer, burada organize sanayi bölgesi kurulup kurulmayacağını sordu..

Niğde OSB’nin genişleme planı kabul edildi!

Niğde OSB’ye yönelik yatırım taleplerinin adeta patladığını belirten AK Parti Niğde milletvekili adayı Erdoğan Özegen, birinci OSB'nin 220 hektar, ikinci OSB’nin de 280 hektar büyütülmesi kararı alındığını kaydetti.

Cem Garipoğlu'nun annesinin Niğde'deki gayrimenkulleri satıldı!

Münevver Karabulut'u öldürmek suçundan 24 yıl hapis cezasına çarptırılan ve kaldığı Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde ölü bulunan Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu'na ait, Niğde'deki gayrimenkuller icra yoluyla 98 bin liraya satıldı.

Niğde'ye kentsel dönüşümle 6 bin konut yapılıyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, geçtiğimiz günlerde TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın da ziyaret ettiği alanda diğer etapların da hızlı bir şekilde ihalesi yapılarak çalışmalara başlanacağını belirtti...

Niğde Belediyesi'nden 2 milyon 234 bin 462 TL'ye 2 adet satılık arsa!

Mülkiyeti Niğde Belediyesi'ne ait olan 42.766,59 metrekare ve 31,715,48 metrekare yüzölçümlerine sahip olan arsalar Niğde Belediye Başkanlığı tarafından 27 Ekim 2014 günü saat 14:00'da ihale ediliyor.

Niğde Üniversitesi Kampüsü öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı ihalesi 1 Ekim'de!

Niğde Üniversitesi Kampüsü öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı yaptırılmak üzere ihaleye çıkılıyor. 1 Ekim 2014 tarihinde yapılacak olan ihalede tahmini bedel 33 milyon 591 bin 600 TL...

niğde osb de elektrik indirimlimi Haberi

niğde osb de elektrik indirimlimi


Türkiye’de en ucuz elektriği Niğde Organize Sanayi Bölgesine yatırım yapan firmalar kullanacak.


Niğde Organize Sanayi Bölgesi (NOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş, OSB’ye yatırımcı ve sanayici çekebilmek için elektrik fiyatlarının ucuz olması gerektiğini söyledi. Altunbaş, ucuz elektrik temin edebilmek için OSB’ye 50 envalık yeni bir trafo kurulacağının müjdesini vererek, trafonun TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından planlandığını ve önümüzdeki günlerde kurulacağını ifade etti.


Ucuz elektrikle birlikte yatırımcı ve sanayicilerin pazarda rahatça rekabet edebilecek duruma geleceğine değinen Altunbaş: “Bölge sanayicilerinin daha uygun fiyatlarda elektrik kullanmalarını sağlamak amacıyla Niğde OSB’nin elektrik bağlantı tipi değiştirilerek TEİAŞ’a bağlı iletim abonesi olundu. Bu sayede Haziran 2013 itibariyle elektrik faturalarında yüzde 11-13 arasında değişen indirim gerçekleşti” dedi.


EN UCUZ ELEKTRİĞİ NİĞDE KULLANACAK


Altunbaş: “Özel tedarikçi ile imzalanan serbest piyasadan elektrik alım...