19 / 04 / 2024

Niğde Spor Kompleksi

Niğde Spor Kompleksi

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Özbelde Mevkii’nde yapımı devam eden spor kompleksi inşaatını yerinde denetledi.

Kocaeli Körfez'deki spor kompleksi projesinin akıbeti TBMM'de!

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Çamlıtepe Mahallesindeki spor kompleksi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TFF Spor Kompleksi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilecek!

TFF, son rötuşları yapılan ve toplam 38 bin metrekare kullanım alanına sahip olan Riva’daki TFF Spor Kompleksi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devri ve yönetim merkezini de Atatürk Olimpiyat Stadı’na taşıma konusu üzerinde çalışmalarda bulunuyor.

Antalya Sedir Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, inşaatı durdurulan ASAT Spor Kompleksi'ni yeniden ihaleye çıkarak tamamlayacaklarını söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Gebze'ye dev spor kompleksi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de tam donanımlı spor salonu ve yüzme havuzundan oluşacak dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

Niğde'de 2014'de yapımına başlanan spor salonu TBMM'de!

Niğde'de 2014 yılında yapımına başlanan spor salonunun ne zaman bitirileceği meclis gündeminde konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı...

Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'ni hizmete açıyor.

Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi inşaat ihalesi 6 Eylül'de!

İBB Yapı İşleri Müdürlüğü, Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi için inşaat ihalesine hazırlanıyor. İhale 6 Eylül'de yapılacak...

Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi'nin ihalesi 6 Eylül'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi'nin ihalesini 6 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirecek.

Denizli Honaz Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Honaz Spor Kompleksi'ni hizmete açtı.

Buca Spor Kompleksi 30 Eylül'de açılacak!

Buca Belediyesi, kentin spor yaşamına büyük katkı sağlayıp, sayıları 26’yı bulan amatör spor kulüplerinin tesis ihtiyacını tüm yönleriyle karşılayacak olan Buca Belediyesi Spor Kompleksi’nin inşaatına tam gaz devam ediyor.

Niğde Hal Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Niğde Belediyesi tarafından bölgede inşa edilen hal kompleksinde sona gelindi. Şehre kazandırılan en modern hal açılış için gün sayıyor.

Pendik Esenler Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Pendik Belediyesi Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçirdiği 9. spor merkezini de vatandaşların hizmetine açıyor. Pendik Belediyesi'nin yine Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan devraldığı Esenler Spor Kompleksi de açılış için gün sayıyor.

Niğde'deki kapalı spor salonunun inşaatı meclis gündeminde!

Niğde-Bor yolu üzerindeki kapalı spor salonu inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Niğde Spor Kompleksi Haberi

Niğde Spor Kompleksi


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Özbelde Mevkii’nde yapımı devam eden spor kompleksi inşaatını inceledi. Başkan Akdoğan, kapalı halı saha, basketbol sahası ve tenis kortundan oluşan spor kompleksinin kısa süre içinde gençlerin ve sporseverlerin hizmetine sunulacağını söyledi.


Gençlerden gelen talep üzerine Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın talimatıyla Aşağı Kayabaşı Mahallesi Özbelde Mevkii’nde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Spor Kompleksi inşaatında son aşamaya gelindi. Belediye Başkanı Akdoğan, devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yardımcısı Harun Dikici, birim müdürleri ve Aşağı Kayabaşı Mahallesi Muhtarı Bahtiyar Yamaner ile birlikte spor kompleksi inşaatını gezen Başkan Akdoğan, tesisin 4 bin metrekare alana sahip olacağını vurguladı. Spor Kompleksi’nde bir adet kapalı halı sahanın yanısıra, bir adet basketbol sahası ve bir adet de tenis kortunun olacağını bildiren Başkan Akdoğan,...