19 / 04 / 2024

Niğdede katr karşılığı inşaat

Niğdede katr karşılığı inşaat

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Niğde Merkez'de yer alan arsa üzerinde öğrenci yurdu ve sosyal tesis inşaatı yaptıracak.İnşaat bedeli 43 milyon 817 bin TL olarak belirlendi.

Ömer Fethi Gürer: Her 13 daireye karşılık olarak bir daire yabancıların oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yabancıya konut satışı ile ilgili önemli rakamları paylaştı. Yabancıya satışları Meclis gündemine taşıyan her 13 daireye karşılık olarak bir dairenin yabancılar tarafından alındığını belirtti. İşte o açıklama...

Ayrancı Belediyesi'nden 11 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Karaman İli, Ayrancı İlçesi, Dede Mahallesi'nde yer alan mülkiyeti Ayrancı Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul üzerinde 11 milyon 150 bin TL bedel ile kat karşılığı inşaat ihalesi gerçekleştirilecek. 

Karaman'da 11.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Karaman Ayrancı Belediye Başkanlığı Karaman ili, Ayrancı ilçesi, Dede Mahallesinde bulunan, mülkiyeti Ayrancı Belediyesine ait arsa üzerinde 11 milyon 150 bin TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Niğde'de kat karşılığı iş yeri yaptırılacak!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Ulukışla Çiftehan Köyü'nde kat karşılığı işyeri yaptıracak. İhalesi 16 Mayıs'ta gerçekleşecek inşaatın bedeli 5 milyon 819 bin 400 TL olarak belirlendi.

Niğde'de kat karşılığı konut ve işyeri yaptırılacak!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Niğde Kumluca'da kat karşılığı konut ve işyeri inşaatı yaptıracak. İhalesi 16 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Niğde'de kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Niğde Kumluca'da kat karşılığı inşaat yaptıracak. İnşaatların toplam bedeli 34 milyon 177 bin 500 TL olarak belirlendi.

Niğde Bor Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Bor Belediye Başkanlığı, Niğde'nin Bor ilçesinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. Söz konusu inşaatın toplam bedeli 2 milyon 950 bin TL olarak belirlendi.

Niğde Kumluca'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Kumluca Mahallesi'nde kat karşılığı ticari iş yeri ve konut yaptıracak. Söz konusu işin tahmini inşaat maliyeti 35 milyon 120 bin 250 TL olarak belirlendi.

Niğde ÖİB kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Niğde Kumluca'da yer alan 3 adet alanda Niğde İl Özel İdaresi il Encümen Başkanlığı tarafından kat karşılığı inşaat yaptırılacak. İnşaat işi ihalesi 25 Şubat Çarşamba günü gerçekleşecek.

Niğde Ulukışla'da 5.3 milyon TL'ye kat karşılığı ticari iş yeri!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı tarafından, Ulukışla Çiftehan Köyü'nde kat karşılığı Ticari İş yeri (Pansiyon, Dükkan, Hamam, Havuz, Sauna, Özel Banyolar) tesisler yaptırılması işi 5 milyon 352 bin 900 TL bedelle ihale ediliyor...

Kepez Belediyesi, Atatürk Caddesi'ni 25 metreye çıkarıyor!

Kepez Belediyesi tarafından Varsak ile Altınova bölgeleri arasında ulaşımı sağlayan ve dar olmasından dolayı trafik kazalarının yaşandığı 10 metre genişliğindeki Atatürk Caddesi'ni 25 metreye çıkarılıyor

Zonguldak Kilimli'de kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Zonguldak Kilimli Belediye Başkanlığı merkez ilçede kat karşılığı inşaat yaptıracak

Ataşehir Belediyesi kiralama karşılığı park yaptıracak

Ataşehir Belediyesi, Erguvan Barış Parkı´nı, yapımı karşılığında 30 yıllığına kiraya verecek

Niğdede katr karşılığı inşaat Haberi

Niğdede katr karşılığı inşaat

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığından:


Niğde İl Özel İdaresince aşağıda özellikleri belirtilen gayrimenkuller, ihale ilanı, ihale şartnamesi, sözleşme ve eki teknik şartnameler çerçevesinde kat/arsa karşılığı Öğrenci Yurdu ve Sosyal Tesis İnşaatı yaptırılmak üzere 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a Maddesi gereğince “Kapalı Teklif Usulü” ile ihaleye çıkarılmıştır.


ÖĞRENCİ YURDU YAPILACAK OLAN GAYRIMENKULUN:

İLİ:  Niğde

İLÇESİ:  Merkez

MAHALLESİ VEYA KÖYÜ:  Fertek Köyü (Niğde Üniversitesi Kampüs Yerleşkesi)

CİNSİ:  Arsa

YÜZÖLÇÜMÜ:  25.573,34 m²

PAFTA NO:  -

ADA NO:  276

PARSEL NO:  34


SOSYAL TESİS YAPILACAK OLAN GAYRIMENKULUN:

İLİ:  Niğde

İLÇESİ:  Merkez

MAHALLESİ VEYA KÖYÜ:  Fertek Köyü (Niğde Üniversitesi Kampüs Yerleşkesi)

CİNSİ:  Arsa

YÜZÖLÇÜMÜ:  23.426,91 m²

PAFTA NO:  ----

ADA NO:  276

PARSEL NO:  36

KARARININ TARİHİ VE NOSU: 09.12.2015/424

MUHAMMEN BEDEL:  İşin tahmin edilen inşaat maliyet bedeli 43.817.740,80.-TL. (Kırküçmilyonsekizyüzonyedibinyediyüzkırktürklirası)

GEÇİCİ TEMİNAT:  İşin tahmin edilen inşaat maliyet bedeli 43.817.740,80.-TL'nin %3'ü olan 1.314.532,22.-TL.

İHALE TARİH,...