25 / 04 / 2024

Nilüferin ilk kentsel dönüşüm projesi Bulvar 224

Nilüferin ilk kentsel dönüşüm projesi Bulvar 224

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı' nın siluetini değiştirecek olan Bulvar 224 projesi, Nilüfer' de dönüşüm adına bir ilk olurken, diğer kentsel dönüşüm projelerine de örnek olmayı hedefliyor...

Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yüzde 70'i tamamlandı! İşte 776  konutluk dev projede son durum!

Beykoz’un ilk kentsel dönüşüm projesi olan Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yapımı yüzde 70’e yaklaştı. İşte söz konusu kentsel dönüşüm projesi ile ilgili son dakika detayları...

Başakşehir Kayaşehir'de dönüşüm başlıyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından Kayaşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Başakşehir'in ilk kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri önceki gün belirlendi. 

Didim’de ilk kentsel dönüşüm için kazma vuruldu!

Ekim ayında İzmir’de yaşanan depremin etkisinin Didim’de de hissedilmesinden sonra ilçede 30 yılı aşan binalarda yaşayan hak sahipleri kentsel dönüşüm için kolları sıvadı.

Nilüfer'de kentsel dönüşüm mağdurlarına umut ışığı!

Tam 80 site, yaklaşık 5 bin Nilüferli kentsel dönüşüm mağduru oldu. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve ekibi dönüşüm projeleriyle ilgili müjdeler verdi.

Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu hayali gerçek oldu!

Piyalepaşa’dan startı verilen Okmeydanı Büyük Dönüşüm Projesi’nin 1.Etap Daire Tapusu Teslim Töreni’nde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Okmeydanı’nda ilk Kentsel Dönüşümün hikayesinde daire tapularını verme aşamasına geldik.” dedi.

Nilüfer'de dönüşüm mağdurlarının sorunları çözülecek!

CHP'nin Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, Nilüfer'de kentsel dönüşüm mağdurlarının sorunlarının çözüleceğini açıkladı. 

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ilk kentsel dönüşüm projesi olan Uzundere 1. Etap'taki yeni evleri ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu projeyle ilgili açıklamalar yaptı.

Nilüfer kentsel dönüşümde hedefine ulaştı!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Büyükşehir adaylığı ve Bursa'nın sorunları üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Bozbey, Nilüfer'in kentsel dönüşümde çok ayrı bir boyuta ulaştığını ifade etti.

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare projesi İBB'den geçti!

Beykoz’un ilk kentsel yenileme projesi Tokatköy Şehr-i Sitare projesine yönelik hazırlanan ortak hizmet protokolü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden geçti. 

Örnekköy'de kentsel dönüşümün ilk etabı hızlı başladı!

İzmir’in farklı noktalarında kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüren, Uzundere bölgesinde ilk konutları hak sahiplerine teslim eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy’deki ilk etabın da bodrum ve zemin katlarını tamamladı.

Nilüfer'deki kentsel dönüşüm sorunu TBMM'de!

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Nilüfer'deki kentsel dönüşüm mağdurlarının sorunlarını TBMM'ye taşıdı. 

Bursa'nın kentsel dönüşüm sorunu TBMM gündeminde!

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa Nilüfer'in kentsel dönüşüm mağdurlarının sorunlarını TBMM gündemine taşıdı.

Yeşilköy Köyiçi Kentsel Sit Alanı imar planı iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Yeşilköy Köyiçi Kentsel Sit Alanı imar planı sit engeline takıldı. Plan, İmar ve Bayındırlık Komisyonu'nca iptal edildi.

Nilüferin ilk kentsel dönüşüm projesi Bulvar 224 Haberi

Nilüferin ilk kentsel dönüşüm projesi Bulvar 224

Nilüfer de dönüşümün öncüsü Bulvar 224 Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nın siluetini değiştirecek olan Bulvar 224 projesi, Nilüfer'de dönüşüm adına bir ilk olurken, diğer kentsel dönüşüm projelerine de örnek olmayı hedefliyor. 


Nilüfer Proje Tasarım'ın, 1 Eylül'den itibaren FSM Caddesi'nde mevcut binaların yıkımı ile başladığı Kentsel Dönüşüm Projesi Bulvar224, Nilüfer bölgesi için bir ilki temsil ediyor. Projenin sahiplerinden ve aynı zamanda koordinatörü olan İnşaat Mühendisi Mustafa Altın, "Bulvardaki Kentsel Dönüşüm Projemiz, Nilüfer Proje Tasa İnşaat Mühendisi Altın rım şirketimizin en yeni projesi. 

25 yıllık geçmişi olan proje konut ve iş merkezleri üreten Gizemler İnşaat ile Nilüfer Yapı Denetim firmasının güçlerini birleştirerek oluşturduğu şirketimiz Balat'ta Park Orman Evleri ardından Mudanya'da 70 dairelik Marina Evleri ile adından söz ettiren projelere imza attı. Şimdilerde kentsel dönüşüm...