19 / 04 / 2024

Eyyübiye’deki kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk etabı 2021'de bitecek!

Eyyübiye’deki kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk etabı 2021'de bitecek!

Eyyübüye Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapılan kentsel dönüşüm alanındaki çalışmalar devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilk etabın önümüzdeki yıl biteceğini belirtti...



Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi ve  TOKİ  işbirliğinde başlatılan ve çalışmaların hızla devam ettiği kentsel dönüşüm alanındaki çalışmaları inceledi. 

Şanlıurfa Olay Gazetesi'nde yer alan habere göre; 4 etaptan oluşan ve toplam 3000 konut hedeflenen projenin ilk etabında yapılacak olan 367 konut ve 35 işyerinin çalışmaları sürüyor. Bölgenin mimari yapısı dikkate alınarak tasarlanan ve hayata geçirilen projenin maliyeti ise 80 milyon lira.  

Eyyübiye’deki kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk etabı 2021 de bitecek!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, çalışmalara ilişkin, "İnşallah 4 etap sonunda ilçemize 3 bin konut kazandıracağız” diye konuştu.

Kuş, beraberinde AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve ilgili teknik elemanlarla Akçamesçit bölgesinde başlatılan 1.etap kentsel dönüşüm alanında incelemele yaptı. İlçenin çehresini değiştirecek olan ve toplam 4 etaptan oluşan projenin ilk etabı 367 konut ve 35 işyerinden oluşacak. Bölgenin mimari yapısı dikkate alınarak tasarlanan ve hayata geçirilen projenin maliyeti ise 80 mlyon TL olarak açıklandı. Yetkililerden çalışmalara ilişkin bilgi alan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, “İnşallah ilk etap önümüzdeki yıl bitiyor. İlk etap bitmeden meclisten yetki alıp, ikinci etap için de çalışmalara başlayacağız” şeklinde konuştu.

Eyyübiye için önemli projenin çalışmalarına başladıklarına dikkat çeken Kuş, "Eyyübiye Belediyemiz ile Toki’nin işbirliği içerisinde başlatmış olduğumuz Kentsel Dönüşümün semerelerini almaya başladık. İnşaatımız yavaş yavaş yükselmeye başladı. inşallah 2021 yılının başlarında projemiz bitmiş olacak. Eyyübiye’de Kentsel Dönüşümün 1. Etabını tamamlamış olacağız. İnşallah önümüzdeki ay Meclisten alacağımız yetki ile Akçamesçit bölgemizde de başlatacağımız 2. Etap’ın çalışmalarının startını vereceğiz. Eyyübiye’yi hızlı bir şekilde Kentsel dönüşümle tanıştıracağız ve Kentsel dönüşümü başlatmış olacağız. Değerli kardeşlerim ilk gün biz şunu ifade etmiştik; gerek şahsım gerek İlçe Başkanım biz birlikte Eyyübiye’yi değiştireceğiz, geliştireceğiz demiştik. Çok şükür değişimin ve gelişimin semerelerini burada görüyoruz ve inşallah Eyyübiye’yi domino taşı gibi vura vura değiştireceğiz ve geliştireceğiz. Kentsel dönüşüm Eyyübiye’mize ve Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun inşallah" diye konuştu.

Eyyübiye’deki kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk etabı 2021 de bitecek!

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ise şunları kaydetti:

"Eyyübiye Belediye Başkanımıza ve Toki yöneticilerine teşekkür ediyorum. Şahsım olarak bu bizim Eyyübiye için büyük bir hayalimizdi. Başkanımızdan ve  Meclis Üyesi arkadaşlarımızdan da Allah razı olsun. Hayırlı uğurlu olsun."

Zeytinburnu Beştelsiz'de 137.5 milyon TL'lik dönüşüm başlıyor!

Samsun Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!


Geri Dön