27 / 04 / 2024

Nişanca Mahallesi Kentsel Yenileme Avan Projesi

Nişanca Mahallesi Kentsel Yenileme Avan Projesi

Eyüpsultan Belediyesi tarafından Nişanca Mahallesi Kentsel Yenileme Avan Projesi'nin detaylarını vatandaşı bilgilendirmek amacıyla askıya çıkıyor.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Mersin Barış Mahallesi kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Mersin Barış Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahiplerinin yüzde 90'ını kentsel dönüşüm projesini onayladı. Barış Mahallesi kentsel dönüşüme girmek için gün sayıyor.

Rize Çarşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Rize İli Merkez İlçesi Çarşı (Dolgu) Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesinin, 5 Ekim 2020 tarihinde 21-b usulüyle yapıldığı öğrenildi.

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Çekmeköy Nişantepe Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Nişantepe Mahallesi, 102 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan Nişanca 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Eyüpsultan ilçesi, Nişanca Mahallesi, 123 ada, 2 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

İzmir Kızılay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adım! 

İzmir Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Kızılay Mahallesi'ni ziyaret etti. Kentsel dönüşüm için inceleme yapan İduğ vatandaşların önerilerini dinledi

Eyüpsultan Nişanca sakinlerinin tapu sevinci!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Nişanca Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlara tapu sorununun çözümüyle ilgili verdiği sözü yerine getirdi. 

Eyüp Nişanca’daki 40 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Nişanca Mahallesi’ndeki 40 yıllık tapu sorunu çözülecek.

Nişanca Mahallesi Kentsel Yenileme Avan Projesi Haberi

Nişanca Mahallesi Kentsel Yenileme Avan Projesi

Eyüpsultan Belediyesi, Nişanca Mahallesi Kentsel Yenileme Avan Projesi'nin detaylarını vatandaşları bilgilendirmek amacıyla askıya çıkartıyor. Bölge Gündem'de yer alan habere göre; Eyüpsultan Belediyesi tarafından Nişanca Mahallesi'ne yeni bir çehre kazandırması planlanan "Nişanca Mahallesi Kentsel Yenileme Avan Projesi" hazırlandı. Hazırlanan proje hakkında Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Nişanca Münzevi Kültür Merkezi'nde Nişanca Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek burada vatandaşlara proje hakkında sunum gerçekleşti. Sunumda Başkan Deniz Köken vatandaşların sorularını cevaplayarak sürecin nasıl işleyeceğini detaylı olarak anlatmıştı. Çalışmalarını hızlandıran Eyüpsultan Belediyesi, Nişanca Mahallesi Kentsel Yenileme Avan Projesi'nin detaylarını vatandaşı bilgilendirmek için askıya çıkartıyor. Projenin bilgilendirme paftaları Eyüpsultan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü'nün bulunduğu 4. katta bulunan panoda askıya çıkacak. Vatandaşlar yapılan çalışmalar sonucunda kendi bulunacakları yeni parselleri hisse oranlarıyla beraber görmüş olacak, taleplerini ve değerlendirmelerini...