26 / 04 / 2024

nispetiye caddesi yenilenecek

nispetiye caddesi yenilenecek

Nispetiye Caddesi ve Aytar Caddesi'ndeki kaldırımlar yenilenecek...

Etiler kentsel dönüşümle yeniden canlanacak!

Kapanan mekanlar nedeniyle Nispetiye Caddesi’nde kiralık ve satılık işyeri sayısı çok arttı. Suç, yüksek kira bedelleri, trafik yoğunluğu ve plansız girişimlerde aranıyor. 

Sakarya Ankara Caddesi yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’la birlikte Ankara Caddesi'ni ziyaret etti, Toçoğlu caddenin yenileneceğinin müjdesini verdi.

İstiklal Caddesi yenilenecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kentin kalbi sayılan Beyoğlu’ndaki İstiklal Caddesi’ni yeniden düzenleme kararı aldı.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adnan Menderes caddesinde asfalt serim işlemleri gerçekleştirilecek.

Kocaeli İnönü Caddesi etap etap yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Devlet Hastanesi’nden Orduevi mevkiine kadar uzanan İnönü Caddesi’nde 2,2 kilometrelik asfalt çalışması yapacak.

Asas Yapı Sistemleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asas Yapı Sistemleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Özdoğan ve Osman Özdoğan ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Beşiktaş, Levent Mahallesi, Nispetiye Caddesi'nde kuruldu.

D.ream'ın 8. restoranı açılıyor!

İstanbul Etiler'deki Nispetiye Caddesi’nde Doğuş Grubu’na ait D.ream markalarının sayısı artıyor. Bu cadde üzerinde 7 restoranı ile hizmet veren D.ream, son olarak Bigchefs’in yerine de yeni bir marka getirmeye hazırlanıyor.

Pelin Karahan Etiler'de dükkan arıyor!

Oyuncu Pelin Karahan " En büyük hayalim" dediği pastaneyi açmak için kolları sıvadı. Ünlü oyuncu Etiler'de dükkan aramaya başladı. Nispetiye Caddesi'nde dükkan bakan Karahan dizi tatile girer girmez çalışmaları hızlandıracak.

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu caddesi yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım, Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Çayırova Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde yapılacak olan yol için ihale gerçekleştirildi.

Sakarya Geyve'deki Konyalı Ali Bey Caddesi yenilenecek!

Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “İlçenin en önemli arterlerinden biri olan Konyalı Ali Bey Caddesi’nde yenileme çalışmasını hayata geçireceğiz. Geyve’ye hayırlı olsun” dedi.

Akmerkez’e komşu 10 katlı Kızılay Oteli yapılacak!

Türkiye Kızılay Derneği’nin İstanbul Etiler Nispetiye Caddesi üzerindeki 2 bin 134 metrekare büyüklüğündeki arsasına 10 katlı otel yapılacak. İBB araziyle ilgili 3 ayda karar değiştirdi

MGE Gayrimenkul Yatırımları ve Emlak Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MGE Gayrimenkul Yatırımları ve Emlak Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Müge Özşirvan tarafından 55 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Nispetiye Caddesi'nde kuruldu.

AGS Endüstri Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

AGS Endüstri Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer Şubesi, Ayhan Şekeroğlu Şube Müdürlüğünde 567 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Sarıyer, Hisarüstü Mahallesi, Nispetiye Caddesi, Bebek Yolu Sokak'ta açıldı.

nispetiye caddesi yenilenecek Haberi

nispetiye caddesi yenilenecek

ARB İnşaat Ortaklığı Başkanı mehmet Ceylan, binanın cephesinin bulunduğu Nispetiye Caddesi ve Aytar Caddesi'ndeki kaldırımları yenilemeyi, çevre düzenleme ve peyzaj yapmayı istediklerini belirtti. Bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile...