19 / 04 / 2024

Nlogo İstanbul Özyurtlar ev fiyatları

Nlogo İstanbul Özyurtlar ev fiyatları

Nlogo İstanbul Özyurtlar ev fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. E5 ve TEM Otoyolu üzerinde olan projede 48 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Nlogo İstanbul'un 2. etabında teslimler başlıyor!

Özyurtlar Holding'in 33'üncü projesi yedi blokta 2 bin 679 daire ve 87 dükkândan oluşan Nlogo İstanbul'un 900 dairelik ikinci etabında teslimler başlıyor.

Nlogo İstanbul'da 2’nci etap'ta teslimler başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Özyurtlar Holding'in 33’üncü projesi ‘Nlogo İstanbul’un 2’nci etap teslimleri başlıyor.

Özyurtlar Holding'te 2'nci kuşak iş başında!

Özyurtlar Holding,  NLogo İstanbul, Ödül İstanbul, N Cadde Ottoman, N Cadde Ateş Corner ve Meydan Ardıçlı Projelerinin Satış ve Organizasyonundan sorumlu Alper Özyurt oldu...

Nlogo İstanbul'da teslimler başladı!

Özyurtlar'ın Esenyurt'ta 310 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirdiği Nlogo İstanbul'da teslimler başladı. Projede fiyatlar 265 bin TL ile 1 milyon 35 bin TL arasında değişiyor...

Nlogo İstanbul'daki dükkanların yarısından fazlası satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın açık artırmayla satışa sunduğu Nlogo İstanbul’un cadde dükkanlarının yarısından fazlası bir saat içinde tükendi..

Özyurtlar dükkanlarını açık artırmayla satışa çıkardı!

Özyurtlar Holding, Esenyurt’taki projesi ‘Nlogo İstanbul’un dükkanlarını açık artırma yoluyla satışa sundu. 

Nlogo İstanbul’un dükkanları açık artırmayla satışa sunuluyor!

Özyurtlar Holding'in İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt’ta inşa ettiği ‘Nlogo İstanbul’un dükkanlarını açık artırmayla satışa sunuyor.

Nlogo İstanbul’da 48 ay, 0 faiz ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Özyurtlar inşaat, Nlogo İstanbul projesi için yepyeni bir kampanyaya başladı. 48 ay, 0 faizle ev sahibi olma fırsatı sunan Özyurtlar İnşaat, yatırımcısının yüzünü güldürmek için kolları sıvadı.

Esenyurt Nlogo İstanbul'da 0,70 faizle!

Nlogo İstanbul, Özyurtlar İnşaat tarafından 3 etap halinde hayata geçiriliyor. Proje bünyesinde 2 bin 679 daire ve 100'den fazla ticari birim yer alıyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul fiyatları 227 bin TL'den başlıyor!

Nlogo İstanbul projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar seçenekler sunuluyor. Nlogo İstanbul'da fiyatlar 227 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar Nlogo güncel daire fiyatları!

Özyurtlar Nlogo güncel daire fiyatları 227 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nlogo İstanbul Evleri'nde 0,70 vadeli 120 ay taksit imkanı sunuluyor...

Özyurtlar Nlogo İstanbul'da 48 ay sıfır faizle taksit!

Özyurtlar Nlogo İstanbul'da 48 ay sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor. Nlogo İstanbul Evleri'nde 1+1 fiyatına 2+1, 2+1 fiyatına 3+1 daire fırsatı için sayılı günler kaldı...

Nlogo Evleri Özyurtlar kampanya fiyatları!

Nlogo Evleri Özyurtlar kampanya fiyatları 2+1'lerde 379 bin liradan başlayarak değişiyor. Nlogo İstanbul projesinde teslimler Aralık 2017'de başlıyor...

Nlogo İstanbul Özyurtlar ev fiyatları Haberi

Nlogo İstanbul Özyurtlar ev fiyatları

Nlogo İstanbul Residence'de teslimlerin Haziran 2018 tarihinde yapılması öngörülüyor. Projede 2 bin 679 tane daire ve 100'den fazla dükkan bulunuyor.


Nlogo İstanbul Özyurtlar ev fiyatları konutların cephelerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. 7 blok halinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. 


Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan Nlogo Esenyurt Konutları Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika,  Real Hipermarket'e, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Torium AVM’ye, Akbatı AVM’ye, Bauhaus'a ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika yakınlıkta yer alıyor. 


Esenyurt Nlogo İstanbul'da stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatifleri mevcut. Projede 48 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor. 

Nlogo İstanbul Özyurtlar ev fiyatları!

1+0 fiyatları 139 bin TL, 

1+1 fiyatları 209 bin TL, 

2+1 fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. 


Nlogo Esenyurt Residence'de...