25 / 04 / 2024

Nlogo İstanbul satılık daire

Nlogo İstanbul satılık daire

Özyurtlar inşaat, Nlogo İstanbul projesi için yepyeni bir kampanyaya başladı. 48 ay, 0 faizle ev sahibi olma fırsatı sunan Özyurtlar İnşaat, yatırımcısının yüzünü güldürmek için kolları sıvadı.

Özyurtlar Nlogo İstanbul iletişim!

Özyurtlar Nlogo İstanbul iletişim için 0850 460 90 97 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor.

Esenyurt Nlogo İstanbul ulaşım!

Esenyurt Nlogo İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. 7 blok halinde inşa edilen projede banka kredili 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Nlogo İstanbul'da peşinde yüzde 15 indirim!

Nlogo Evleri Esenyurt projesindeki dairelerin fiyatları 171 bin TL'den başlıyor, 583 bin TL'ya kadar yükseliyor. Nlogo İstanbul'da peşinde yüzde 15 indirim sağlanıyor.

Nlogo İstanbul fiyatlar!

Nlogo İstanbul fiyatlar dairelerin kat ve konumlarına göre değişiklik gösteriyor. Banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunan proje 7 blok halinde hayata geçiriliyor.

Nlogo İstanbul Evleri'nde 142 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Özyurtlar İnşaat imzası ile İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilmekte olan Nlogo İstanbul projesinde satılık daire fiyatları 142.000 liradan başlamakta olup vade farksız taksitle ödeme yapılabiliyor.

Nlogo İstanbul 2. etapta 48 ay 0 faiz! 129 bin TL'ye!

Stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklılık gösteren daire seçeneklerinden meydana gelen Nlogo İstanbul 2. etapta daire fiyatları 129 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Nlogo İstanbul 2. Etap satışlarında son günler!

Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan Nlogo İstanbul 2. Etap satışlarında son günler. Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika uzaklıkta bulunan proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçiriliyor.

Nlogo İstanbul 2. etapta 129 bin TL'ye! 48 ay 0 faizle!

Daire fiyatlarının 129 bin TL'den başlangıç gösterdiği Esenyurt Nlogo İstanbul projesinin ikinci etabında gerçekleştirilen ödeme seçenekleri kapsamında 48 ay boyunca faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Nlogo İstanbul 2. etapta 129 bin TL'ye! 1.090 TL taksitle!

İlk etabı konut alıcısına yüzde 100’den fazla kazandıran Nlogo İstanbul’un ikinci etabı satışa çıktı. Projede 129 bin liradan satılan 1+0 daireye aylık 1.090 lira taksitle sahip olunabiliyor.

Nlogo İstanbul 2. etap kampanyasında 48 ay 0 faiz! 1.090 TL taksitle!

Nlogo İstanbul 2. etap için düzenlenen kampanyaya göre 48 ay faiz ödenmeden taksitlendirme yapılıyor. Projede yer alan dairelerin taksitleri ise 1.090 TL'den başlangıç gösteriyor.

Nlogo İstanbul kampanyalı ödeme planı!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul'da 1+0'dan 3+1 dairelere kadar farklı seçenekler sunuluyor. Proje Özyurtlar İnşaat imzası taşıyor. İşte Nlogo İstanbul kampanyalı ödeme planı...

Nlogo İstanbul daire fiyatları!

Dairelerin büyüklükleri minimum 40 metrekare olarak belirlenen Nlogo İstanbul Evleri'nde 39 bin TL peşinat ile daire sahibi olabilmek mümkün. Peki Nlogo İstanbul daire fiyatları ne kadar?

NLogo İstanbul'da son fırsatlar! Ara ödemesiz 790 TL taksitle!

NLogo İstanbul projesinde yer alan daireler için son fırsatlar devam ediyor. Projede yer alan daireler için düzenlenen ödeme koşuluna göre ara ödemesiz 790 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunuyor

Nlogo İstanbul’un yüzde 50’si satıldı! 79 bin TL'ye!

Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta hayata geçirdiği Nlogo İstanbul projesi büyük ilgi gördü. 15 gün içinde 90 metrekare 2+1 dairelerin tamamı, projenin de yüzde 50’si satıldı. Projede fiyatlar 79 bin TL'den başlıyor...

Esenyurt Nlogo İstanbul satılık ev!

Esenyurt Nlogo İstanbul satılık ev fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan projede 2 bin 679 adet konut ve 100'den fazla mağaza yer alıyor.

Nlogo İstanbul satılık ev!

Nlogo İstanbul satılık ev fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. 2018 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanan proje Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul satılık!

Özyurtlar Nlogo İstanbul satılık daire fiyatları 171 bin TL'den başlıyor. 60 ay 0 faiz imkanı ie ödeme yapılabilen proje Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Nlogo Esenyurt satılık daire!

Nlogo Esenyurt satılık daire fiyatları 171 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Özyurtlar İnşaat imzasını taşıyan Nlogo Esenyurt projesinde konut teslimlerinin Haziran 2016 tarihinde yapılması planlanıyor...

Sur Yapı Axis İstanbul satılık!

Sur Yapı Axis İstanbul satılık ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakikalık yakın mesafede bulunan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık!

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık daire alanları 58 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Yiğit Group imzası ile hayata geçirilen proje 14 bin 523 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Esenyurt Botanica İstanbul satılık!

Esenyurt Botanica İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Atatürk Havalimanına 10 dakika uzaklıkta bulunan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Botanica İstanbul satılık daire!

Botanica İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Toplam 477 adet daireden oluşan projede yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor.

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık!

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika, FSM Köprüsüne 2 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık!

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Otel, ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının yer aldığı projenin otel alanı içerisinde Crown Plaza bulunuyor.

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık!

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 522 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Parsel numarası nedeniyle 203 Residence ismini alan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Oryapark İstanbul satılık!

Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmana özel fırsatlar sunun projede banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Nlogo İstanbul satılık daire Haberi

Nlogo İstanbul satılık daire

Özyurtlar İnşaat, Avrupa Yakası’nın yükselen değeri Esenyurt'ta inşa ettiği Nlogo İstanbul projesi için yepyeni bir kampanyaya başladı. 48 ay, 0 faizle ev sahibi olma fırsatı sunan Özyurtlar İnşaat, üstelik Nlogo İstanbul projesi için yüzde 15 indirim uyguluyor. 


Yerli ve yabancı yatırımcının yakın mercek altına aldığı Nlogo İstanbul projesinde toplam üç etapta 7 blok ve 2 bin 679 daire bulunuyor. Projeden ev almak isteyenler için ödeme koşullarını kolaylaştırmak istediklerini söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “Yıl boyunca Nlogo projemize yönelik özel bir ilgi ve talep ile karşılaştık. Bunda inşaat sektörünün ülkemizdeki istikrarlı yükselişi de etkili oldu. Bize güvenen ve ev sahibi olma hayaliyle yola çıkan müşterilerimizin hayallerini gerçekleştirmeleri için bu ilgiye kayıtsız kalamayarak, 2016’nın son kampanyasını Nlogo İstanbul...