19 / 04 / 2024

Novada Outlet Four Seasons Otel

Novada Outlet Four Seasons Otel

Novada Alışveriş Merkezi, Novada Outlet Balçova Four Seasons Otel’de gerçekleşen bir toplantıyla perakendecilerle buluştu...

RE-PIE, AVM fonuyla 3 ayda bir kira dağıtacak!

SERMAYE Piyasası Kurulu (SPK), RE-PIE Gayrimenkul Portöy Yönetim Şirketi’nin Novada Outlet Söke, Novada Outlet Tokat ve Novada Outlet Akhisar Organize Ticaret Birimi Fonlarına kuruluş ve ihraç izni verdi.

RE-PIE ilk AVM fonlarını kurdu!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), RE-PIE Gayrimenkul Portöy Yönetim Şirketi’nin Novada Outlet Söke, Novada Outlet Tokat ve Novada Outlet Akhisar Organize Ticaret Birimi Fonlarına kuruluş ve ihraç izni verdi.

Konya'nın ilk outlet Alışveriş Merkezi Novada açıldı!

Konya Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık ortaklığıyla hayata geçirilen, Turkmall'ın kiralamasını ve yönetimini gerçekleştirdiği Novada Outlet Konya açıldı. Mağazada 127 mağaza, 30 kafe restoran ve eğlence alanları bulunuyor.

Bimeks yeni mağazasını Konya'da açtı!

Teknoloji perakendecisi Bimeks, 2 bin metrekarelik yeni mağazasını Konya'nın en yeni alışveriş merkezi Novada Outlet Alışveriş Merkezi'nde açtı. Özel indirimlerden faydalanmak isteyen Konyalıların açılışa ilgisi yoğun oldu.

Konya Novada Outlet AVM açıldı!

Konya’nın ilk outlet Alışveriş Merkezi (AVM) Novada Outlet açıldı.Konya’nın ilk outlet alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Novada Outlet Konya bünyesinde 127 mağaza, 30 kafe restoran ve eğlence alanları bulunuyor.

Novada Outlet Konya AVM yarın açılıyor!

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık'ın ortaklığıyla hayata geçirilen, Turkmall'ın kiralamasını ve yönetimini gerçekleştirdiği Novada Outlet Konya, 12 Haziran'da açılacak.

Novada Outlet AVM Konya'da 12 Haziran'da açılacak!

Novada Outlet Konya, 12 Haziran'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık ortaklığıyla hayata geçirilen AVM'yi Turkmall işletecek.

Konya Novada Outlet AVM 12 Haziran’da açılacak!

Konyalı iki firma kendi öz kaynakları ile 100 milyon dolarlık alışveriş merkezi açıyor. Konya Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık ortaklığıyla hayata geçirilen Novada Outlet Alışveriş Merkezi (AVM) 12 Haziran’da açılıyor.

Angry Birds heyecanı Novada Outlet Balçova'da!

Angry Birds, 14 Eylül Pazar gününe kadar Novada Outlet Balçova Alışveriş Merkezi'nde hayranlarıyla buluşuyor. Devasa sapanlarla Angry Birds oynamak, sürpriz hediyeler kazanmak ve keyifli vakit geçirmek isteyenler Novada'da buluşuyor.

Novada Söke’de “En İyi Tişörtü Sen Tasarla” yarışması!

Her sene farklı bir tasarım yarışması düzenleyen Novada Outlet Söke, bu senede “En İyi Tişörtü Sen Tasarla’’ yarışması ile gençlerin özgün tasarımlarını gözler önüne seriyor...

Huzurevi Sakinleri Novada Outlet Söke’de eğlendi!

Söke Hilmi Fırat Huzurevi sakinleri, 14 Şubat ‘ Sevgililer Günü ’ Novada Outlet AVM’nin Lunapark’ın da unutulmaz bir gün yaşadı. Huzurevi Sakinleri Novada Outlet Söke’de eğlendi...

14 Şubat’ta Novada Outlet Söke’den alışveriş yapana sürpriz hediyeler!

Novada Outlet Söke, şubat ayı boyunca sürecek büyük bir alışveriş kampanyası başlattı. 14 Şubat’ta Novada Outlet Söke’den en yüksek alışverişi yapan, çift kişilik yemek ve sürpriz hediyeler kazanacak...

Novada Outlet Söke AVM’de karnaval tadında bir tatil!

Novada Outlet Söke yarıyıl tatilinde minik misafirlerini birbirinden eğlenceli etkinliklerle buluşturuyor. İzmir Söke'de bulunan Novada Outlet Söke Alışveriş ve Yaşam Merkezi' nde karnaval tadında bir tatil...

Novada Outlet Four Seasons Otel Haberi

Novada Outlet Four Seasons Otel


1992 yılından bu yana 5 milyon metrekarelik perakende inşaat alanı gerçekleştiren Turkmall, Novada zincirine bir yenisini ekledi. Ege Bölgesi’nin ikinci Novada Alışveriş Merkezi, Novada Outlet Balçova Four Seasons Otel’de gerçekleşen bir toplantıyla perakendecilerle buluştu.


İzmir’in önde gelen yatırımcılarından T.J Gayrimenkul Danışmanlık, Turkmall ile işbirliğine giderek Novada Outlet Balçova’yı perakendenin önde gelen isimleriyle buluşturdu. İstanbul Four Seasons Otel’de yapılan toplantıda bir araya gelen perakendeciler Turkmall’un geliştirmekte olduğu Novada Outlet Balçova’yı yakından tanıma fırsatı buldular. 


2006 yılından beri Selway Outlet Park ismiyle hizmet veren alışveriş merkezinin 2012 yılında başlatılan büyüme ve yenilenme stratejisiyle 8 bin metrekare olan kiralanabilir alanı 27 bin metrekare ilavesiyle 35 bin metrekareye çıkarıldı. 


Üzerinde bulunduğu İzmir Çeşme otobanından ayda ortalama 5 milyon aracın geçtiği alışveriş merkezi İzmir’in yeni fuar alanına...