19 / 04 / 2024

Now Gayrimenkul kimin

Now Gayrimenkul kimin

Now Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Başyazıcıoğlu ve Şükrü Tamer Başyazıcı ortaklığıyla kuruldu. 

Gayrimenkul yatırımcıları seçimi bekliyor!

14 Mayıs tarihinde ülke için önemli bir seçim yaşanacağını dile getiren GHO Now Gayrimenkul Kurucusu Mimar ve İç Mimar Özgür Ali Karaduman, gayrimenkul sektörünün seçim sonrasına odaklandığını dile getirdi.

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Yabancıya konut satışında ivme artıyor!

Now Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başyazıcıoğlu, Temmuz 2021 konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Şükrü Başyazıcıoğlu, "Yüksek faiz ortamı ve maliyetlerdeki artışın fiyatlara yansıması tüketicileri etkiliyor" dedi.

Konut satışları yılın 2. yarısında ivme kazanacak!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan konut satışları verilerini değerlendiren, Now Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başyazıcıoğlu konut satışlarının yılın 2. yarısında ivme kazanacağını söyledi.

Konut satışlarındaki artışı pandemi tetikledi!

Now Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başyazıcıoğlu, TÜİK tarafından açıklanan Nisan 2021 konut satış istatistiklerini değerlendirdi. 

Now Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Now Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Başyazıcıoğlu ve Şükrü Tamer Başyazıcı ortaklığıyla kuruldu. 

İnvest Now İnşaat Gayrimenkul ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Now İnşaat Gayrimenkul ve Pazarlama Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Aghıad Alshıks Omar tarafından kuruldu. 

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Konut kredisi, banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Now Bomonti Şişli ulaşım!

Now Bomonti Şişli ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Şişli Bomonti'de yükselen Now Gayrimenkul Now Bomonti projesi Nişantaşı'na 2 dakika, Galata'ya 5 dakika mesafede yer alıyor...

Now Bomonti Şişli!

Now Bomonti Şişli Now Gayrimenkul tarafından İstanbul Avrupa yakası Şişli'de inşa ediliyor. Now Bomonti projesinde yer alan dairelerin alan büyüklükleri 60 ila 300 metrekare arasında değişiyor...

Now Bomonti iletişim!

Now Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen Now Bomonti iletişim bilgileri dahilinde projenin satış ofisi telefon numarası şöyle: 444 46 69. Projede toplam 105 adet daire ve 105 adet ofis yer alıyor...

Now Bomonti'nin metrekaresi 5 bin 500 dolar! Teslimler Aralık 2015'te!

Ali Başyazıcıoğlu Holding inşaat sektöründeki 30 yıllık deneyimini Now Gayrimenkul-Now Bomonti projesi ile İstanbul'a taşıdı. İnşaat çalışmaları hızla ilerleyen Now Bomonti'de teslimler Aralık 2015'te yapılacak...

Now Gayrimenkul kimin Haberi

Now Gayrimenkul kimin

Now Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Başyazıcıoğlu ve Şükrü Tamer Başyazıcı ortaklığıyla kuruldu. 

Now Gayrimenkul Anonim Şirketi konusu: 1- Faaliyet konusu ile ilgili olarak menkul ve gayrimenkullersatın almak, kiralamak, kiraya vermek, arsalar almak ve bu arsalar üzerinde bina inşa ettirmek daireleri satmak ve bu gayrimenkullar üzerindeki her türlü ayni ve şahsi haklar tesis etmek. Konusuna giren her türlü menkul ve gayrimenkul, gayri maddi haklariktisap etmek, işletmek, kiralamak, kiraya vermek, icabında almak ve satmak, başkalarına ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde şirket lehine ipotek tesis ve tescil etmek, şirkete ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde üçüncü kişiler lehine rehin ve ipotek tesis etmek, kefalet vermek. Medeni Kanun hükümleri gereğince ayni veya gayri maddi haklarla...