28 / 03 / 2024

Nuh Çimento yatırım

Nuh Çimento yatırım

Nuh Çimento Grubu, 2017'yi 1 milyar TL'nin üzerinde konsolide ciro büyüklüğüyle kapattı. Nuh Çimento Grubu CEO'su Kamil Gökhan Bozkurt, yeni yatırımlardan bahsetti.

Medcem Çimento'dan 210 milyon dolarlık yeni yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Medcem Çimento, 210 milyon dolarlık yeni yatırımı için düğmeye bastı...

Nuh Çimento yatırım hedefini büyüttü!

Nuh Çimento Grubu, 2017'yi 1 milyar TL'nin üzerinde konsolide ciro büyüklüğüyle kapattı. Nuh Çimento Grubu CEO'su Kamil Gökhan Bozkurt, yeni yatırımlardan bahsetti.

Limak'tan 2 milyar dolarlık yatırım hamlesi!

Limak Holding enerji, çimento, havalimanı, inşaat ve turizmde 2 milyar dolar yatırım yapacak. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 4,1 milyar dolar cirolu grubun bu yıl yüzde 20 büyüme hedefiyle yeni yatırımları devreye alacağını belirtti.

Limak Yatırım, yurtdışında hedef büyüttü!

Çimento grubunu birleştirerek 2. büyük çimento fabrikası olan Limak Yatırım, sektörde Afrika’ya yöneldi. Elektrik dağıtımında da gözünü yurtdışına çeviren şirket, hedeflerini büyüttü.

Limak, Senegal'de yeni fabrika yatırımı yapacak!

Limak Grubu bünyesindeki Limak Yatırım'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Türkiye'nin ikinci büyük çimento grubu haline gelen şirketin, Afrika'ya özel önem verdiğini, bu kapsamda mevcut iki fabrikalarına ek olarak, Senegal'de yeni bir fabrika yatırımı yapma kararı aldıklarını söyledi.

Manisa Soma'ya 200 milyon dolarlık yatırım!

Türkiye'nin en büyük çimento fabrikası Manisa'nın Soma ilçesine kuruluyor. 200 milyon dolarlık bir yatırım olan ve binden fazla kişiye istihdam sağlayacak olan fabrikanın 2018'de tam kapasite çalışması hedefleniyor.

Batı Anadolu, Söke fabrikasına yaptığı yatırımı 2017'de devreye alacak!

Hazır beton ve çimento sektöründe Batıçim, Batısöke ve Batıbeton firmaları ile faaliyet gösteren Batı Anadolu Grubu, yaptığı yatırım ile klinker üretim kapasitesini artıracak.

Nata Holding'den Çankırı'ya 140 milyon dolarlık yatırım!

Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık, Çankırı'da 140 milyon dolarlık yatırımın yapılacağı çimento fabrikasının temelini attı. Tanık, Çerkeş'te temeli atılan fabrikanın 2018'de tamamlanacağını bildirdi.

Çimsa, Eskişehir'de çimento yatırımına hazırlanıyor!

Türkiye'nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, Eskişehir Fabrikasında beyaz çimento yatırımına hazırlanıyor. Şirket, bu yatırım için , 55 milyon dolar harcayacak.

Çimsa’dan Eskişehir’e 55 milyon dolarlık yatırım!

Türkiye’nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, Eskişehir Fabrikası’nda 55 milyon dolarlık yeni beyaz çimento yatırımına hazırlanıyor.

Çimsa’dan Eskişehir’e 55 milyon dolarlık dev yatırım!

Türkiye’nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, Eskişehir Fabrikası’nda beyaz çimento yatırımına hazırlanıyor. Şirket, 55 milyon dolarlık yeni yatırım kararını açıkladı.

Batıçim Aliağa Nemrut Körfezi’ndeki limanına yatırım yapacak!

Batı Anadolu Çimento (Batıçim), Aliağa Nemrut Körfezi’ndeki limanına 15 milyon dolar yatırım yapacak. Aliağa Horozgediği mevkiindeki 64 dönümlük arsayı 17.5 milyon TL’ye satın alan şirket, bölgeye 21 antrepo kurmayı planlıyor.

Batıçim'den Aliağa Nemrut Limanı'na yatırım atağı!

PETKİM’in Aliağa’da Türkiye’nin en büyüklerinden biri olacak liman yatırımı sürerken İzmir’in önde gelen bir başka sanayi kuruluşu Batı Anadolu Çimento'da (Batıçim), yine Aliağa Nemrut’taki limanında yatırım atağı başlattı.

Nuh Çimento yatırım Haberi

Nuh Çimento yatırım

Nuh Çimento Grubu, çimentı, beton ve yapı malzemeleri alanında faaliyet gösteriyor. 1 milyar TL'nin üzerinde cirosuyla sektör devi  olan Nuh Çimento, geçtiğimiz yıl hem üretim hem satış anlamında  hedeflerine büyük ölçüde ulaştı.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, Nuh Çimento Grubu CEO'su Kamil Gökhan Bozkurt, gelecek  5 yıl içerisinde kapasite artışı ve modernizasyon yatırımlarına devam etmekle beraber yurt dışında da büyüme projeksiyonları olduğunu söylüyor. "Avrupa ve ABD'de hedef pazarlarımızda nihai tüketicilere ulaşarak bilançomuzu yabancı para cinsinden genişletmeyi planlıyoruz" diye konuşan Bozkurt, ayrıca alternatif yakıt ve alternatif ham madde kullanımının artırılması, enerji verimliliği ve maliyet azaltma yatırımları ile maliyet bazını daha da aşağıya çekmeyi hedeflediklerini de sözlerine ekliyor. Önümüzdeki dönemde yurt içi ve yurt dışında cazip fırsatlar olması durumunda satın almalar veya yeni yatırımların söz konusu olabileceğinin de...