19 / 04 / 2024

numan kurtulmuş asgari ücret zammı

numan kurtulmuş asgari ücret zammı

Hükümetin Temmuz ayında asgari ücrete yapacağı ek zam ve emekli maaşlarına yapacağı artış miktarının kaç olacağı belli oldu. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, maaşlara gelecek zam miktarını canlı yayında açıkladı. İşte detaylar...

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Kalıcı konutlara geçilmesi için seferberlik vaktidir!

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Adıyaman'da yaptığı konuşmasında deprem konutlarına ilişkin konuştu. Kurtulmuş, kalıcı konutlara geçilmesi için seferberlik vakti vurgusu yaptı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş oldu! Numan Kurtulmuş kimdir?

Yeni kabinenin belirlenmesinden sonra TBMM Başkanı için oylamalar yapıldı ve TBMM Başkanı seçildi. Yeni TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş oldu. Peki Numan Kurtulmuş kimdir?

Ailelere ev hanımlarına emeklilik hakkı ve 8.500 TL vatandaşlık maaşı müjdesi! Başvuru şartları açıklandı

AK Parti üyesi Numan Kurtulmuş, ev hanımlarına emeklilik hakkı ve vatandaşlık maaşı konularında önemli açıklamalarda bulundu. Her aileye en az 8.500 TL maaş bağlanacağını belirten Kurtulmuş, başvuru şartlarının detaylarını paylaştı.

Hazırlıklar tamam! Her aileye en az 8500 lira

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna az bir süre kala AK Partili Numan Kurtulmuş, vatandaşlık maaşı ve ev hanımlarına emeklilik hakkına yönelik dikkat çeken açıklamalar geldi. Kurtulmuş, her aileye en az 8.500 TL bağlanacağını ifade etti.

Numan Kurtulmuş'tan, canlı yayında asgari ücret açıklaması!

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı, açıklamalarda bulundu.

AK Parti’den asgari ücret açıklaması! 9 Kasım 2022 Asgari ücret ne kadar olacak?

Yeni yılda asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? Milyonlarca kişinin gözü kulağı bu sorunun cevabındayken AK Parti’den son dakika asgari ücret açıklaması geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, canlı yayında asgari ücrete ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Asgari ücret ile ilgili heyecanlandıran son dakika açıklaması geldi! Hemen bakın!

Milyonlarca asgari ücretli çalışanın ve yüz binlerce işverenin merakla beklediği yeni asgari ücretle ilgili detaylar netleşmeye başladı. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, katıldığı bir canlı yayında asgari ücretlileri heyecanlandıran açıklamalara imza attı.

1 Ocak 2023 Asgari ücrette son dakika! Flaş rakam verildi!

Asgari ücrette son dakika! Ak Parti Başkanvekili Numan Kurtulmuş açıkladı! Flaş rakam verildi. Peki, asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? 1 Ocak 2023 asgari ücret kaç TL olacak? İşte Asgari ücrette son dakika...

AK Parti’den flaş asgari ücret açıklaması! 2023 asgari ücret ne kadar olacak?

Bütün çalışanlar asgari ücret rakamını büyük bir heyecan ile beklerken, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

AK Parti'den asgari ücret ve memur maaşlarıyla ilgili heyecanlandıran açıklama! 

Asgari ücret 2023 zammı için milyonlarca çalışan meraklı bekleyiş devam ediyor. Asgari ücretle AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan dikkat çeken bir açıklama yaptı. Öte yandan Kurtulmuş, memur zamlarıyla ilgili konuştu.

Hükümetten konut kiralarına ilişkin açıklama: Fiyatlar aşağı çekilecek!

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş Numan Kurtulmuş, çevrimiçi video paylaşım ve sosyal medya platformu olarak tanınan YouTube'den yapılan canlı yayına katılarak, soruları yanıtladı.

Bakan Bilgin’den EYT açıklaması! EYT'de son durum ne? Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasası çıkacak mı?

EYT yasasına ilişkin son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş EYT ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte EYT’ye ilişkin son detaylar...

Asgari ücrete ek zammın belli olmasından sonra artacak maaşlar ne zaman hesaba yatacak?

Asgari ücrete Temmuz ayında enflasyon farkı yansıtılmış bir şekilde yapılacak artış miktarını AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, televizyonda katıldığı canlı yayında açıkladı. Herkesin merak ettiği oran belli olduktan sonra maaşların hesaba ne zaman yatacağı merak konusu oldu.

numan kurtulmuş asgari ücret zammı Haberi

numan kurtulmuş asgari ücret zammı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre Ocak 2021'den Mayıs 2022'ye kadar enflasyon yüzde 84,58 artış gösterdi. Enflasyonun arttığı bu ortamda asgari ücrete ek zam miktarı ve emekli maaşlarına yapılacak zamlarla ilgili dikkat çeken açıklamaların sonuncusu AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'tan geldi. Kurtulmuş, yılbaşında yüzde 50 zamlanarak 4 bin 253 liraya çıkarılan asgari ücrete yapılacak zam oranının yüzde 40 olacağını söyledi.

Kurtulmuş Habertürk TV'de katıldığı canlı yayında asgari ücrete ek zam ve emekli maaşlarına artış oranlarıyla ilgili şunları söyledi:

Temmuz ayında işçi emeklilerimizin de dahil olmak üzere yüzde 40'lara yakın bir artış gerçekleştirilecek. Aynı şekilde asgari ücrete de bir zam gerçekleştirilecek. Enflasyonun orta vadede düşürülmesi için atılacak adımlar var. Acil olan şu anda vatandaşımızın ciddi alım gücü problemiyle karşı karşıya kaldığını...