29 / 03 / 2024

Nurettin Eroğlu projeleri

Nurettin Eroğlu projeleri

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "Tüm projelerimizin her geçen gün değerini artırdığını ve yatırımcılarına kazanç sağladığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim" diyor.

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Nurettin Eroğlu: Türkiye’nin üretici gücü olmaya devam ediyoruz!

Eroğlu Holding olarak ilkleri gerçekleştirmeyi hedef edindiklerini ve bu doğrultuda yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eroğlu, 2018 yılını değerlendirdi..

Nurettin Erdoğlu: Dünyada kazandığımızı Türkiye’ye yatırıyoruz!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, holding olarak ilkleri gerçekleştirmeyi hedeflediklerini ve bu doğrultuda yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini ifade etti..

Nurettin Eroğlu: Tüm projelerimizin değeri artıyor!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "Tüm projelerimizin her geçen gün değerini artırdığını ve yatırımcılarına kazanç sağladığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim" diyor.

Eroğlu İnşaat'tan 4 yeni büyük proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam etmeye odaklandıklarını söyleyen Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "İnşaatta üçü İstanbul'da, biri İstanbul dışında inşası planlanan 4 yeni büyük proje üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

Eroğlu Holding Moskova'da konut sektörüne giriyor!

Eroğlu Holding, Rusya ile Türkiye arasındaki yakınlaşma sonrasında yeni bir alanda yatırım kararı aldı. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, 100 milyon dolar bütçeyle Moskova'da konut işine girmeye hazırlandıklarını açıkladı.

Nurettin Eroğlu: Yalnızca ifadeye vermeye gittim!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu basın çıkan haberlere yönelik bir mektup yayınladı. İşte Eroğlu'nun açıklaması...

Eroğlu Holding'ten FETÖ soruşturmasına dair açıklama!

Eroğlu Holding, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu'nun göz altına alındığı ve şirketlere el konulduğu yönündeki haberler ilişkin açıklama yaptı.

Eroğlu Holding'e FETÖ operasyonu!

Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik soruşturma kapsamında örgüte maddi destek sağladıkları iddiasıyla Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu ve 187 iş adamı hakkında gözaltı kararı verildi.

Eroğlu'nun projeleri tamamlandığında 2.6 milyon metrekareye ulaşacak!

2015'i hedeflerinin üzerine çıkarak tamamladıklarını kaydeden Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, inşaattaki tüm projeler tamamlandığında toplamda 2.6 milyon metrekare büyüklüğe ulaşacaklarını belirtti.

Veysel Eroğlu İzmir'deki projeleri anlattı!

İzmir ziyaretinde Meslek Lisesi ve Selçuk Devlet Hastanesi gibi projelerini açıklayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu İzmir'e yine bir müjdeyle geldi.

Veysel Eroğlu projeleri değerlendirdi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti iktidarı öncesinde Türkiye'de su konusunda ciddi sorun yaşandığını anımsatarak, "12 yıl önce birçok şehirde su yoktu. 76 şehrin su problemini çözdük" dedi.

Veysel Eroğlu İzmir'deki yeni projelerini anlattı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir’de 2019 yılına kadar hayata geçirelecek projeleri açıklayarak, “ Bir bakan olarak değil, bir nefer olarak çalışacağım. Söz böyle verilir. Bizim sözümüz noterden daha sağlamdır." dedi

Nurettin Eroğlu projeleri Haberi

Nurettin Eroğlu projeleri

Para Dergisi'nin Emlak ekinde yer alan habere göre Eroğlu Holding Yön. Krl. Başkanı Nurettin Eroğlu ile devam eden projelerinin detaylarını ve sektörü konuştuk. Eroğlu Gayrimenkul olarak tüm projelerinin her geçen gün değerini artırdığını söyleyen Eroğlu, "Bu başarıda hem lokasyon seçimindeki deneyimimiz hem de lokasyona ve ihtiyaçlara uygun proje tasarımımızın etkili olduğunu düşünüyoruz" diyor.

Eroğlu Gayrimenkul olarak hayata geçen projelerinizden bahseder misiniz?


Konut, alışveriş merkezi ve ticari gayrimenkul alanlarında 10 yılı aşkın süredir faaliyet gösteriyoruz. Eroğlu Gayrimenkul'ün bugüne kadar hayata geçirdiği projelerin toplam büyüklüğü 2.6 milyon metrekareye ulaştı. Sarıyer, Beylikdüzü, Ümraniye, Merter, Kağıthane, Florya, Büyükçekmece, Küçük-çekmece, Seyrantepe gibi İstanbul'un farklı lokas-yonlarındaki projelerimizin yanı sıra Tekirdağ, Antalya, Muğla, Bursa ve Edirne'de gerçekleştirdiğimiz projelerle İstanbul dışında da ciddi bir deneyime ve büyüklüğe sahibiz....