16 / 04 / 2024

Nurol holding sermeyesi

Nurol holding sermeyesi

Nurol GYO, Nurol Holding'in hesaplarına sermaye avansı olarak 190 milyon TL gönderdi. Bu tutar ile şirkete yapılan nakit ödemelerden kaynaklanan muaccel borçları, bu borçlar için hesaplanmış faiz tutarları ve banka kredi faizlerinin ödemeleri gerçekleştirilecek.

Osmangazi Köprüsü'nde 40 bin araçlık geçiş garantisi yıl ortasında tutturulacak! 

Nurol Holding CFO'su Kerim Kemahlı, Osmangazi Köprüsü’nden günde geçmesi garanti edilen 40 binlik aracı senenin ortasında tutturacaklarını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Namık Kemal Çiçekoğlu vefat etti!

Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı'nın Yönetici Asistanı Hatice Çiçekoğlu'nun babası Namık Kemal Çiçekoğlu hayatını kaybetti.

Nurol Holding'in acı günü! M. Peyami Tavil vefat etti!

Nurol Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Özel Kalem Müdürü Figen Tavil Alsırt'ın babası M. Peyami Tavil, hayatını kaybetti. 

Nurol Holding'in acı günü! Talat Saral vefat etti!

Nurol Holding Mali ve İdari İşler eski Koordinatörü, Yönetim Kurulu eski Üyesi, Maliye ve Gümrük eski Müsteşarı, Başbakan eski müşaviri Talat Saral, hayatını kaybetti. Nurol Holding, taziye ilanı yayınladı.

Eczacıbaşı Holding'in Kartal arazisiyle ilgili flaş gelişme!

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

Nurol GYO, Nurol Holding'e 190 milyon TL'lik pay sattı!

Nurol GYO'nun tahsisli sermaye artırım süreci tamamlandı. Bu kapsamda ihraç edilen 15 milyon 200 bin TL nominal değerdeki paylar, 12,50-TL birim fiyat üzerinden, toplam satış hasılatı 190 milyon TL olacak şekilde tahsisli satış yöntemi ile Nurol Holding A.Ş.'ye satıldı.

Nurol Holding, Nurol Gayrimenkul'den pay alacak!

Nurol Holding, Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermaye artışına katılım kapsamında, yeni pay alma hakkını kullanmak isteyen pay sahiplerine duyurusunu yayınladı.

Pandemi holdingleri ve sektörleri nasıl etkiledi?

2020 holdingler için portföylerini dengede tutma yılıydı. Birçok holding, zor dönemde ayakta kalmak için çeşitlendirilmiş iş stratejisi ve dengeli portföy yönetiminden faydalanıyor. Akfen Holding CEO'su Selim Akın ve Nurol Holding CFO'su Kerim Kemahlı yöntemlerini anlattı...

Nurol GYO'dan Nurol Holding'e 190 milyon TL'lik sermaye avansı ödemesi!

Nurol GYO, Nurol Holding'in hesaplarına sermaye avansı olarak 190 milyon TL gönderdi. Bu tutar ile şirkete yapılan nakit ödemelerden kaynaklanan muaccel borçları, bu borçlar için hesaplanmış faiz tutarları ve banka kredi faizlerinin ödemeleri gerçekleştirilecek.

Nurol Holding 1 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Nurol Holding tarafından 1 milyon TL nominal tutara kadar yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraç edilecek borçlanma araçlarına ilişkin ihraç belgesi ve eki yayınlandı.

Nurol GYO sermayesini 360 milyon TL'ye çıkardı!

Nurol GYO'nun ihraç edilen 90 milyon TL nominal değerdeki payları 360 milyon TL olacak şekilde tahsisli satış yöntemi ile  Nurol Holding A.Ş.'ye satıldı.

Nurol Holding 500 milyon TL'lik borçlanma aracı ihraç belgesini yayınladı!

Nurol Holding tarafından 500 milyon TL nominal tutara kadar yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraç edilecek borçlanma araçlarına ilişkin ihraç belgesini yayınlandı...

Nurol GYO'dan Kartal projesi açıklaması!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün basında çıkan Eczacıbaşı Holding Kartal projesi hakkında açıklama yaptı...

Nurol holding sermeyesi Haberi

Nurol holding sermeyesi

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) sermaye avansı ödemesi hakkında açıklama yaptı. 

Nurol GYO Yönetim Kurulu'nun 14 Aralık 2020 tarihli kararı ile gerçekleştirilmesine karar verilen tahsisli sermaye artırımı çerçevesinde, Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayına tabi olmak üzere sermaye artırımına iştirak edecek olan Nurol Holding A.Ş. ("Nurol Holding") tarafından 28 Aralık 2020 tarihinde şirketin hesaplarına sermaye avansı olarak 190 milyon TL gönderilmiş olup, bu tutar ile şirketin Nurol Holding'e olan, şirkete yapmış olduğu nakit ödemelerden kaynaklanan muaccel borçları, bu borçlar için hesaplanmış faiz tutarları ve banka kredi faizlerinin ödemeleri gerçekleştirilecek. 

Nurol GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuz 14/12/2020 tarihli kararı ile gerçekleştirilmesine karar verilen tahsisli sermaye artırımı çerçevesinde, Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayına tabi olmak üzere sermaye artırımına iştirak edecek olan Nurol...